Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Κουϊζ για δυνατούς λύτες.

Τι σχέση μπορεί να έχει το κορωνο-εμβ@λιο με την Χάρη του Βαπτίσματος και την Χάρη της Ιερωσύνης;

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι ο άνθρωπος δέχεται τον Χριστό να ενεργεί για να τον σώσει, να συλλειτουργει για τη Σωτηρία του και τη Σωτηρία των συνανθρώπων Του ιδίως στην ιεροσυνη. Αποτασσομεθα τον Σατανά και θέλουμε μονο τον Σωτήρα Χριστό.Με το εμβόλιο αποτασσεσαι τον Χριστό, γιατί δεν είναι δυνατόν ο Θεός να θέλει να θεραπεύσει τον άνθρωπο με ένα έγκλημα που προηγήθηκε, με φόνο, δηλαδή την έκτρωση. Πώς είναι δυνατόν να θεραπευτεις από παραβίαση θεϊκής εντολής; Επίσης πως είναι δυνατόν αυτοί που σκόρπισαν ένα συνθετικό ιό που σκοτώνει να θέλουν με εμβόλιο να θεραπεύσουν; Ο άνθρωπος ως φθαρτο ον ενώπιον του θανάτου καλείται να επιλέξει συνεργάτη. Επέτρεψε ο θεός θεραπείες ως επιτεύγματα της ιατρικής, βότανα, χημικές ουσίες , είναι δυνατόν να επέτρεπε ως θεραπεία τον φόνο;

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Εμβόλιο.

Πρώτο και κυριώτερο...

αποδέχομαι την επιστήμη ώς κάτι υπέρτερο και σιγουρότερο... τής σωστικής
Θείας Χάριτος...

...κάτι δηλαδή που ήδη κάνουμε, χρόνια και χρόνια, ασυναίσθητα, αφού... έτσι μάς το είχαν μάθει...

όμως...
τώρα, καλούμαστε να το
δ η λ ώ σ ο υ μ ε πλέον
με τρόπο εμφατικό και
ε π ί σ η μ ο...

βάζοντας πρώτα το μπόλι
-ή τά...μπόλια...- και στην συνέχεια παίρνοντας το..."πάςς" που θ' ανοίγει πόρτες... και
δρόμους...

κλειστούς στούς άλλους...

επισφραγίζοντας έτσι
και επίσημα... τήν
α π ο σ τ α σ ί α μας!

(τί μου... θυμίζει...
τί μου...θυμίζει...)

Ανώνυμος είπε...

Ετι δε στην Ιερωσυνη κατερχεται το Ζωηφορον Παναγιον Πνευμα το ΤΑ ΑΣΘΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑ.

ΤΑ εμβολια ομως ως φορεις εγκληματος, αφου ιδρυθηκαν πανω στον Ηρωδιακο φονο των νηπιων, ΤΑ ΥΓΙΗ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ και θανατο σκορπουνε παντου. Ειναι συνταξη μετα του διαβολου και αποταξη του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΕΣΤΩ και δυο δραμια τιμιοτητος να ειχαμε σαν Χριστιανοι θα αρνουμασταν τετοια φαρμακια - φαρμακα για να εισελθουν στις φλεβες μας.


Ειναι δυνατον στην Θρακη οι Μουσουλμανοι να αρνούνται να εμβολιαστουν διοτι το ΚΟΡΑΝΙ απαγορευει την Εκτρωση και εμεις οι Χριστιανοι και δη ευλαβεις να γινομαστε πλασιε των εμβολιων;;;

Ανώνυμος είπε...

Αν και είναι πολλά, και μόνο που δέχεσαι στο σώμα σου κάτι που η ανάπτυξη έως και παραγωγή του έχει βασιστεί και χρησιμοποιηθεί κυταρρικη σειρά εκτρωμενων (δηλαδή δολοφονημένων σύμφωνα με την πίστη μας) έμβρυων αποτελεί μέγιστη αμαρτία και ύβρις εναντίον του Θεόυ!

Ανώνυμος είπε...

Να σας πω την αληθεια, μεχρι τωρα οργιζομουν που εβλεπα ατομα και μαλιστα "Χριστιανους" ενσυνειδητα να εμβολιαζονται.

Τωρα πλεον καπου ικανοποιουμαι ..... ΑΣΕ ΛΕΩ, ΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ μεχρι να ικανοποιηθουν οι ΆΡΧΟΝΤΕΣ και να αφησουν ησυχους αυτους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.

hpt300@gmail.com είπε...

Το Αγ.Βαπτισμα ανοίγει Το Δρόμο της αγιότητας κ του Παραδείσου, ελεύθερα χωρίς ανταλλάγματα,ΔΩΡΕΑΝ ...το σατανοεμβολιο, τη δουλεία κ την ανελευθερια του μισοκαλου κ της νέας τάξης πραγμάτων

Ανώνυμος είπε...

Όποιος το κάνει, μάλλον χάνει την Χάρη...

Fdimitrios Athanassiou είπε...

"...κάθε ἐμβολιαζόμενος, ποὺ συνειδητὰ γνωρίζει τὴν προέλευση τῶν ἐμβολίων, εἶναι κλεπταποδόχος τοῦ ἀγαθοῦ τῆς ὑγείας, ἀπὸ τὸν βιολογικὸ θησαυρὸ τῶν δολοφονηθέντων ἐμβρύων.
Οἱ φονευταὶ τοῦ Κυρίου κατακρινόμενοι ἀπὸ τὴν συνείδησή τους, κατὰ τὸν Ἱ.Χρυσόστομο, δὲν ἔβαλαν στὸν κορβανᾶ τοῦ Ναοῦ τοῦ Σολομῶντος τὰ 30 ἀργύρια ποὺ τοὺς ἐπέστρεψε ὁ Ἰούδας, ‘’ἐπεὶ τιμὴ αἵματός ἐστι’’, διότι αὐτά τὰ χρήματα συνδέθηκαν μὲ θάνατο. Ὁ Δαβίδ μὲ ἀποστροφὴ ἀπορρίπτει κάθε εὐεργετικὴ προσφορά, ποὺ εἶναι ἀπόρροια ἁμαρτίας˙ ‘’Ἔλαιον δὲ ἁμαρτωλοῦ μὴ λιπανάτω τὴν κεφαλὴν μου’’ (Ψαλμ. 140,5) Ὁ Χριστός τονίζει ἐμφαντικά, ὅτι ἐὰν δὲν περισσεύσει ἡ ἀρετή μας «πλεῖον» αὐτῆς τῶν Φαρισαίων καὶ γραμματέων, εἴμαστε ἐκτὸς τῆς σωτηρίου πορείας. (Ματθ. 5,20) Ἐπικαίρως δέ, μὲ τὴν ἔναρξη τῆς Ἁγίας καὶ Μεγάλης Τεσσαρακοστῆς, τὸ θαῦμα τοῦ ἁγίου Θεοδώρου μὲ τὰ κόλλυβα φανερώνει τὴν δολιότητα αὐτῶν, ποὺ ἀπεργάζονται τὴν ἀλλοίωση τῆς συνειδήσεώς μας . (Απο την 2η επιστολή ανοικτή π.Στυλιανου Καρπαθίου). Η Ορθόδοξος Χριστιανική Θεολογία δεν αρνείται τον εμβολιασμό, όπως και κάθε άλλη έλλογη ιατρική πράξη. Αρνείται όμως διαρρήδην, κάθε αντίληψη ή προσπάθεια, πού μειώνει την ανθρώπινη αξία, στερεί τό δικαίωμα της ενημέρωσης, και εγκλωβίζει την λογική στο ζόφος του φόβου, σε σημείο πού να επαληθεύεται η μονόστιχη αποστροφή του Μενάνδρου, ότι «Βίος βίου δεόμενος ουκ έστι βίος[xix]»(Ζωή πού έχει ανάγκη την επιβίωση, δεν είναι ζωή).
Άποψη του γράφοντος είναι η εξής. Με βάση τα ανωτέρω η Χάρη του Αγίου Πνεύματος φυγαδεύεται. Μετά από επιτίμιο οι μεν λαϊκοί να επαναλάβουν το ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ οι δε κληρικοί να αναστείλουν τις ιεροπραξίες έως ότου Ορθόδοξη Σύνοδος αποφανθεί για την ιερωσύνη τους.

GeorGRE είπε...


Συγχαρητήρια για τα
ωφέλιμα σχόλια σας.

Ας μας πει κάποιος:

Σε συνομιλίες με εμβολιασμένους
έχουν διαπιστώσει οι ίδιοι οι
εμβολιασμένοι αν "απώλεσαν" τη
Χάρη;;; Έχουν νιώσει "πνευματικώ
τω τρόπω" πτώση;;;

Προσωπικά μία "σύγχιση" βλέπω
δεν γνωρίζω εις βάθος την
κατάσταση.

viky είπε...

Ο Καλιωρας είχε αναφέρει σε μια εκπομπή του ότι το εμβόλιο θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα(λόγο τω εκτρωμενων εμβρύων) Θέλει πολύ αγώνα και μετάνοια για να επανέλθει στη θεία κοινωνία.

Δ είπε...

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες για κωλύματα στην ιεροσύνη. Νομίζω μέσα σε αυτά είναι και ο φόνος.