Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Για όσους γνωρίζουν αγγλικά ακούστε το πολύ προσεκτικά, είναι σοκαριστικο και ταιριάζει απόλυτα με αυτό που είπε ο γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα για τους ανθρώπους που θα γεμίσουν πληγές στο στόμα, στα χέρια και στον πρωκτό*

moderna’s top scientist on mrna technology in covid shots 'we are actually hacking the software of life' 

 Δειτε το 4ο  βίντεο εδώ

Για όσους δεν καταλαβαίνουν η περίληψη. 

Ο κύριος που μιλαει ειναι ο Vanden Bossche κορυφαιος Γερμανος ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ εμβολιων που εχει δουλεψει και για το ιδρυμα του Bill Gates. Εχει ομως συνειδηση και προειδοποιει οτι οποιος κανει αυτα τα εμβολια mRNA καταδικαζει τον εαυτο του σχεδον σε βεβαιο θανατο και σιγουρα σε πολυ πονο (σε βαθος χρονου) αλλα και σε πειραματοζωο μεσα απο το οποιο αυτος ο ιος που ειναι πολυ λιγο θανατηφορος θα μπορεσει να εξελιχθει σε ιδιαιτερα θανατηφορο γιατι: 

1. Οταν το mRNA θα εμβολιαστει στο σωμα, θα δωσει την εντολη να παραχθουν εξειδικευμενα αντισωματα κατα του συγκεκριμενου ιου, που ειναι και ιδιαιτερης μακροημερευσης. 

2. Αυτα καταρχας θα ανταγωνιζονται τον αυτοχθονα ανοσιοποιητικο μηχανισμο που εχει ο οργανισμος και ιδιαιτερα τα NK κυτταρα (φυσικοι δολοφονοι) που ειναι οι στρατιωτες πρωτης γραμμης του ανοσιοποιητικου. 

3. Θα ανταγωνιζονται ομως και τα φυσικα αντισωματα του οργανισμου που δεν ειναι εξειδικευμενα, αλλα επιτιθενται σε οτιδηποτε εχθρικο εισερχεται στο σωμα. 

4. Ετσι με αυτα τα τεχνητα εξειδικευμενα αντισωματα που θα παραχθουν μεσω εμβολιων, θα διαταραχθει και στην ουσια θα διαλυθει τελειως το ανοσιοποιητικο συστημα γιατι πρωτον δεν θα υπαρχουν πια στρατιωτες πρωτης γραμμης για να κανουν την επιθεση στον εχθρο (ιο, βακτηρια, μικροβια κλπ) αλλα ταυτοχρονα δεν θα μπορει να λειτουργησει και η φυσικη ομαδα καθαρισμου του οργανισμου (αντισωματα) κατα του εχθρου γιατι τα τεχνητα αντισωματα του εμβολιου θα ειναι πιο δυνατα και θα τα ανταγωνιζονται. 

Το προβλημα ομως οτι αυτα θα ειναι εξειδικευμενα να αναγνωριζουν μονο αυτον τον ιο, ουτε καν μια παραλλαγη τπυ ιδιου ιου. 

Οποτε στην ουσια οποιος εμβολιαζεται με αυτα τα εμβολια θα βραχυκυκλωνει και τελικα θα καταργει το ανοσιοποιητικο του συστημα, μενοντας απολυτα εκτεθειμενος σε οτιδηποτε εχθρικο στο περιβαλλον του, διχως καμμια απολυτως αμυνα. Το αποτελεσμα ειναι αυτονοητο. Ξεκιναει απο μολυνσεις και αυτοανοσα νοσηματα και καταληγει σε θανατο. 

Ειναι υποχρεωση ολων μας νομιζω να διαδωσουμε αυτο το μηνυμα παντου για να μπορεσουμε να προστατεψουμε οσους περισσοτερους ανθρωπους γινεται!

ι. 

*Ακούστε την μαρτυρία για τους λόγους του Γέροντα Εφραίμ 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα καλή Αναστάση (ελπίζω να τους φωτίσει ο Θεός με κάποιο τρόπο και να γίνει στην ώρα τη σωστή). Τώρα για το θέμα του άρθρου. Παιδιά έχω σχολιάσει αρκετές φορές το θέμα και φυσικά είμαι εναντίον τω εμβολίων. Όμως μου είναι δύσκολο να πιστεψω ότι ο Θεός θα επιτρέψει σε τόσα εκατομμύρια που έκαναν το mrna να σβήσουν όπως πολλοί λένε σε συντομο χρονικό διάστημα και να ζήσουμε και όσα λένε ότι θα έρθουν. Ποιοί και ποσοι θα μείνουν να τα ζήσουν τα γεγονότα όλα αυτά. Σε διαβάζω συνέχεια αλλά δεν μπορεί ο νους μου να το χωρέσει αυτό...
ΥΓ Αδελφέ σε ευχαριστώ για αυτά που ανεβάζεις κάθε μέρα
Εμένα τουλάχιστον μου δίνει δυναμη

Ανώνυμος είπε...

Ανεβάζεις στο ΥΓ εννοώ δεν είδα ότι δεν γράφτηκε η λέξη

GeorGRE είπε...


Αυτά δεν τα ξέρουν οι άλλοι;

Τα ίδια βιβλία δεν διάβαζαν;

Υπάρχουν επιστήμονες που
πιστεύουν ότι υπάρχει τέτοιος
κίνδυνος και παρόλα αυτά
σιωπούν;

Πέτρος είπε...

Δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς που κάνουν το εμβόλιο δεν ακούνε κανένα και αν τους μιλήσεις σε λένε συνωμοσιολόγο και τρελό.