Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Όταν οι νεοταξίτες αυτο-αποκαλύπτονται...

 Ένα νέο μέτρο που μπορεί να πει κανείς ότι παραπέμπει σε …άλλες εποχές, ανακοίνωσε σήμερα ο  φασίστας  Χαρδαλιάς αναφερόμενος στην Ελευσίνα, στον Ασπρόπυργο και τη Μάνδρα που έχουν επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο. Τι είπε μεταξύ άλλων; 

Διαβάστε… «Αποφασίζεται η απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που δεν χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο, σε χώρους και δομές που έχουν ήδη εξασφαλιστεί για αυτό το σκοπό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ειδικά σε περιπτώσεις που η κατ’ οίκον απομόνωση δεν κρίνεται εφικτή και εγκυμονεί κινδύνους για άλλα μέλη της οικογένειας».  

Δηλαδή κάτι σαν …στρατόπεδα συγκέντρωσης ας πούμε; 

Εκεί φθάσαμε;

 Είναι δυνατόν; 

Στην Ελλάδα;

 

Δείτε τώρα ένα  ρεπορτάζ  στις 27 Αυγ 2020 :Τοποθέτηση παιδιών και νέων σε κέντρο "φιλοξενίας" COVID για να μην "μολύνουν" τους δικούς τους.

Σε παραχώρηση ενός αρχοντικού στην Σιάτιστα  διαμορφωμένου ειδικά για φιλοξενία των παιδιών που θα διαγνωσθούν θετικά μετά τα self test για διάστημα δύο εβδομάδων μακρυά μάλιστα από τις οικογένειες τους προτειθεται να δια θέσει ο δήμος βοίου που φυσικά θα πρέπει να εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου.
Αν όντως λάβει σάρκα και οστά το όλο εγχείρημα αναμένουμε να δούμε τι αποτελέσματα θα έχει η υλοποίηση του, αναφερόμενοι φυσικά στο θέμα των οικογενειών, αν το δεχτούν και πόσοι γονείς!!!!

 
Σχολιο: Ο  Χαρδαλιάς ανακοίνωσε αυτό που τα ellinikahoaxes, εθελοτυφλώντας, προσπαθούν να διαψεύσουν ως ψευδείς ειδήσεις.
Σκεφτείτε τις προεκτάσεις, ποιος ορίζει τις μεταβλητές ποιο περιστατικό θα πηγαίνει σε δομές που έχουν "εξασφαλιστεί"; Παρακαλώ τους ιθύνοντες να μην παίζουν με τις λέξεις.
Όσο για το οικολογικό και υγειονομικό σκάνδαλο που ΜΟΝΟΙ σας φέρατε στις ζωές μας, θα βρεθείτε ΟΛΟΙ υπόλογοι απέναντι στην ίδια την Κοινωνία!
Που είναι οι τόσο ευαίσθητες οικολογικές οργανώσεις οι οποίες διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για τη διάσωση του αχινού, τον απρόσκοπτο οργασμό του ασβού, την ψυχολογική ηρεμία της φώκιας και το φενγκ σούϊ του μεταξοσκώληκα ενώ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ είναι ΑΦΑΝΕΙΣ στο οικολογικό αυτό έγκλημα απέναντι σε ότι έμβιο ον κινείται και αναπνέει στον πλανήτη αυτό;
Που είναι το Ινστιτούτο Καταναλωτών; Που είναι η αντιπολίτευση; Που είναι τα συνδικάτα; Που είναι οι νομικοί; Κόσμε...ώρα να καταλάβεις πως ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ θα πρέπει να δράσεις. Αυτή τη στιγμή, βιώνουμε ένα ακόμα οικολογικό, υγειονομικό πρόβλημα με προεκτάσεις στο σύστημα αξιών μας!
Ήρθε η ώρα των αποφάσεων, οι μάσκες έπεσαν, τα δεδομένα τα έχετε ΟΛΟΙ σας μπροστά σας. Από τον Δεκέμβρη, ιθύνοντες, σας κάνω έκκληση για αυτοκριτική, για σύμπνοια, για παραδοχή λαθών, για κοινές δράσεις ώστε να λυθούν τα προβλήματα διότι το καράβι πήγαινε στα βράχια. Ε...πλέον στα βράχια είναι!
Μετά τιμής και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο,
Ποντίκας Δημήτρης

2 σχόλια:

GeorGRE είπε...

Πολλοί φουσκώσανε
οι χαρδαλιάδες.
Ποιοι είστε ρε και
ποιος σας ήξερε πριν
έναν χρόνο;

Αυτά τα τρελά που λένε
δεν στέκουν ούτε στη
Βόρεια Κορέα.

Τίποτα δεν ψηφίστηκε
στη βουλή.

Πάμε σε αδιέξοδο που
σημαίνει οτι όντως
το 2021 θα είναι έτος
τρόμου.

Σημειωτέον χτυπήθηκε
το πυρηνικό πρόγραμμα
του Ιράν!!! Με κυβερνοεπίθεση.

Έρχεται ...καταιγίδα
γεγονότων.

Καλή μ ε τ ά ν ο ι α
σε όλους μας.




ΠΓ είπε...

Μήπως ενας πόλεμος θα ήταν ότι πρέπει για την περίπτωση; Ποιος θα ασχολούνταν με αυτόν τον παπαροϊό; Δεν είναι φυσικά και η καλύτερη λύση αλλά ...