Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Στον Ελλαδικό χώρο εκτός από το "Πατριάρχη" Συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη ελάχιστα ο νομικός κόσμος αντιδρά ,γιατί άραγε;

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Γιώργος Κασιμάτης: Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνειπραξικόπημα, γίνειπρ μεπολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του επίφασην πρωθυπουργού. Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας. Έτσι Ακριβώς...Κύριοι-ές"

2 σχόλια:

Βασίλης είπε...

Το 1967 ακούστηκαν οι ερπύστριες στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και λίγο μετά με πολύ γκλαμουριά το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών . Το πόσο χριστιανικά και ορθόδοξα ήταν τα βασανιστήρια των αντιφρονούντων , όπως του αείμνηστου Αλέκου Παναγούλη , δεν απασχόλησε ούτε τότε τη διοικούσα σύνοδο ... με αποτέλεσμα να χάσουν το δρόμο τους πολλοί Έλληνες .

Το 2001 ακούστηκαν οι μεγαλοστομίες Σημίτη με την είσοδό μας στο ευρώ και τη κατάργηση της οικονομικής μας αυτονομίας για ένταξη της Ελλάδας στον ισχυρό πυρήνα της ΕΕ , για ισχυρή Ελλάδα και άλλα κουραφέξαλα. Η περίοδος Σημίτη σηματοδοτεί την έναρξη αυτού που ζούμε σήμερα την αποκορύφωση , δηλαδή την πλήρη σήψη των θεσμών και των αξιών που πρεσβεύει ο Ελληνορθόδοξος πολιτισμός . Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, το σκάνδαλο της εκτίναξης του δημοσίου χρέους με τα εξοπλιστικά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το σκάνδαλο της αναγνώρισης κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο στη Τουρκία, το σκάνδαλο της παράδοσης στη Τουρκία του Οτσαλάν , το σκάνδαλο της διαγραφής από τις ταυτότητες του θρησκεύματος κατά παραγγελία, και άλλα πολλά.

Το 2004 ακούστηκαν οι μεγαλοστομίες του Κωστάκη για επανασύσταση του Κράτους , αλλά συνέχισε να κυβερνάει το σύστημα ΠΑΣΟΚ.

Το 2009 ακούστηκε το λεφτά υπάρχουν και λίγο μετά ότι χρεωκοπήσαμε και ότι παραδίδουμε την κυριαρχία μας προς όφελος των τραπεζών και των δανειστών. Οικονομική δικτατορία και μόνο ο κος Κασιμάτης τόλμησε να μιλήσει ανοιχτά για αυτό.

Ακολούθησαν 10 χρόνια μνημονίων και καταλήστευσης της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας με αποτέλεσμα να μεγαλώσει αντί να μικρύνει το δημόσιο χρέος. Ακολούθησε η προδοσία Τσίπρα στο Μακεδονικό ζήτημα και η μετατροπή του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ . Η λέξη kolotoumba έγινε γνωστή σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.

Πάνω που λέγαμε ότι βγήκαμε από τα μνημόνια - παρά τα 100 χρόνια υποθήκης στους δανειστές όλης της ελληνικής δημόσιας περιουσίας - πέσαμε πάνω στην υγειονομική δικτατορία που επιφέρει και νέα οικονομικά μνημόνια και στερήσεις . Συνηθίσαμε τόσο πολύ να ζούμε με έλλειμα δημοκρατίας που πολλοί αναπολούν μια πραγματική στρατιωτική δικτατορία. Η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία , ξέχασε τι σημαίνει δημοκρατία .

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Η χώρα που
γέννησε την δημοκρατία...
την φιλοσοφία...

και την σοφιστεία

καθώς και όλας τας π λ ο κ ά ς ,

αλλά που ξέχασε

την τ ι μ ή
που ο Θ ε ό ς
επιφύλαξε, στην
α κ ρ ι β ή της
Ε λ λ η ν ι κ ή γλώσσα

καθώς και
τα α ί μ α τ α τόσων και τόσων μαρτύρων,
που πότισαν τά
Ά γ ι α σ μ έ ν α πλέον χώματά της

χώρα αποστατών
πλέον,

αρχαιολατρών...
ευρωλατρών...
αλλά και...απάσης
διπλοπιτολατρίας

πορεύεται

εν μέσω σ κ ι ά ς
θανάτου...

σκιαγμένη...

τρέχοντας στόν
γκρεμό...
γιά σωτηρία...

Σπεύσον...
Απολύμεθα Κύριε!