Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Η περιπέτεια της Γιατρού Εύη Κιαγιά

Η Γιατρός Εύη Κιαγιά μας καλεί σε αντίσταση

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άξια!!!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς εκείνη η επιθετική και περίεργη αστυνομικίνα, έχει κάποια ψυχολογικά προβλήματα που δεν είχε φροντίσει να επιλύσει από πριν.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Τούς τράβηξε τη μάσκα

και φάνηκε η μουσούδα τους...

Ανώνυμος είπε...

Τούμπου τουμπουζά τουμπουζίτσου
στο κάζανι και η μαμά του κίτσου
τούμπου τούμπου τούμπου και ταμπού
φάγαν την γριά ντουντού....
Κάπιοι μου λένε πως ψυχίατροι έχουν χεστεί στο τάληρο....
Τώρα κατάλαβα γιατί....
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Βρε τι μου θύμισες... Μεγάλες αλήθειες!

https://youtu.be/v7eh5yiVTwE

Γεωργός... είπε...

Ενα σύρμα να'περναν τα κοπελια και να μαζευονταν εξω απο το ασ. τμημα
(Με μασκες)...για συμπαράσταση διαμαρτυρίας και απάντηση στην κ α τ α χ ρ η σ η εξουσιας..γιατι ετσι πλεον Θα υπερασπίζεται αμεσα ο ανυπεράσπιστος πολιτης...εως οτου βεβαια η δικαιοσυνη αποφανθεί οτι το συνταγματικο δικαιο εχει καταστρατηγεί...Η αληθεια ειναι ΦΩΣ και το ΦΩΣ λάμπει..η μερα της ΛΑΜΠΡΗΣ = ΑΝΆΣΤΑΣΗΣ ειναι κοντά... Ελπίδα Πίστη και θάρρος ...

Ανώνυμος είπε...

Πονάς ποιο πολύ όταν σκέφτεσαι ότι αυτά τα κάνουν ένστολοι, υπερασπιστές δήθεν των δικαιωμάτων των πολιτών και μάλιστα γυναίκες που κατά πάσα πιθανότητα έχουν βαπτιστεί και συμμετέχουν στο σώμα της εκκλησίας του Χριστού.
Αναρωτιέσαι πως μπορούν να μιλούν και να συμπεριφερονται ετσι σε Έλληνες πολίτες όταν στους παράνομους λαθρομετανάστες δεν βγάζουν κιχ; τι παιδεία έχουν αυτά τα άτομα; σε ποιες οικογένειες μεγαλωσαν; σε ποια σχολεία πήγαν και ποιοι δάσκαλοι τους δίδαξαν; πως κοινωνουν; δεν έχουν τύψεις; δεν τους ελέγχει η συνείδηση;
Δυστυχώς η αστυνομία πλέον έγινε καθαρά όργανο επιβολής της κάθε άνομης Κρατικής εξουσίας. Συμπεριφερονται ως πρετωριανοι και όχι ως υπερασπιστές της ενομης τάξης.
Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Οι χριστιανοί Έλληνες πολίτες που αντιδρούν στην ΝΤΠ θα διωχθούν κι άλλο,τόσο από το άθεο κράτος όσο και από την πλανεμενη και υποταγμενη ιεραρχία.
Το μόνο που με αναπαυει είναι ότι Άγιοι (Δημήτριος, Γεώργιος, Προκόπιος, Αρτέμιος, κλπ.) υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντοτε στα σώματα ασφαλείας και θα μάχονται για την πίστη του Χριστού την Αγία.
Καλή δύναμη σε όσους αντιστέκονται.