Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Η ταφή του Επισκόπου πρώην Ερζεγοβίνης σε στιγμιότυπα

 Ατελείωτη ευλαβική ουρά για τον τελευταίο ασπασμό στον Αθανάσιο

Το «ύστατο χαίρε» σε έναν χαρισματικό Επίσκοπο , τον μακαριστό πρώην Ερζεγοβίνης κυρό Αθανάσιο, είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Μαρτίου 2021, κλήρος και λαός στο Τρέμπινιε της Βοσνίας. Ο μακαριστός Επίσκοπος κυρός Αθανάσιος Γέφτιτς, που ήταν εφησυχάζων τα τελευταία χρόνια, εκοιμήθη εν Κυρίω στις 4 Μαρτίου 2021, σε ηλικία 83 ετών σε νοσοκομείο της πόλης. Μετά την εξόδιο ακολουθία του μακαριστού εν πομπή μετέβησαν στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τβρδός (Tvrdoš), όπου και έγινε η ταφή. Ο Επίσκοπος κυρός Αθανάσιος είχε φτιάξει εκεί τον τάφο του. 

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα με πολύ κόσμο (εν μέσω... επιδημίας ) καθόλου  δαιμονικές αποστάσεις ,ελάχιστα φίμωτρα  και μια φυσιολογική συμπεριφορά  :

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 σχόλια:

Σταύρος Πετράκης είπε...

Εκατοντάδες άνθρωποι και χωρίς φίμωτρα! Μπράβο τους!

costis είπε...


Ο κυρός Αθανάσιος Γιέφτιτς κοιμήθηκε από επιπλοκές προερχόμενες από Covid -19 λοίμωξη. Είναι ξεκάθαρο !! Είναι απαράδεκτο να αναφέρονται οι μάσκες ως φίμωτρα και .....εν μέσω πανδημίας καθόλου ...δαιμονικές αποστάσεις. Γιατί πέρασε απαρατήρητο από τον συντάκτη έλεγχου κειμένου, και δεν διαγράφει το σχόλιο . Απλώς κόσμος διαβάζει και επηρεάζεται αρνητικά . Πρέπει να μην γνωρίζεται κανένα οικείο πρόσωπο να παλεύει για την ζωή του λόγω επιπλοκών από Covid - 19, ή να έχει πεθάνει. Εμείς έχουμε και από τα δυο !!
Το Άγιο Όρος παραμένει κλειστό για τους προσκυνητές λόγω Covid . Πρέπει να σταματήσει , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , αυτή η εγωιστική άρνηση που εμμέσως διατυπώνετε ότι δεν χρειάζεστε να φοράμε μάσκες η να μην κρατάμε αποστάσεις. Δεν πρέπει να δαιμονοποιούνται τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την Πανδημία- δηλαδή ο συγχρωτισμός η μη κράτηση αποστάσεων και η μάσκα , τα οποία σώζουν και θα σώζουν ζωές.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...


Αναμασωντας τις ηλιθιοτητες του συστηματος απλα αναπαραγεις τον φοβο και δεν σωζεις ζωες απλα βοηθας στην υποταγή! ..τόσο δύσκολο να το καταλάβεις ε;

Δεν γνωρίζεις ότι ο μακαριστος ήταν 80οχρονος;

Δεν γνωρίζεις οτι αυτής της ηλικίας οι άνθρωποι η οποιαδήποτε γρίπη δημιουργεί επιπλοκές;

Εμείς θαυμάζουμε ελεύθερους σκεπτόμενους αδελφούς Σερβους που δεν σκέπτονται πρώτα η "υγεία" αλλά πρώτα η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!Και δείχνουν εμπράκτως ότι έχουν γραμμένο το νεοταξιτικο σύστημα και τις ηλιθιότητες που αναμασάς ...ίσως με υπερβάλλον ζήλο .
Είναι εγωιστές αυτοί οι χιλιάδες άνθρωποι που συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία τον Αθανάσιο και έχει δίκιο η φοβική λογική σου ,δεν νομίζουμε !

Συμπέρασμα:
Πόσο μαλάκυνση μπορεί να έχει ο εγκέφαλος κάποιου να μιλά με τοσο φοβικο τροπο οπως τα γραφομενα σου ;

Ρητορικό το ερώτημα .