Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Διεθνείς αντιδράσεις για τη λογοκρισία στα ΜΚΔ... το "sputniknews.gr" με άρθρο γνωστού ένθερμου θιασώτη της λογοκρισίας & φίμωσης...



Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Τι τρομερή εποχή...
αυτή όπου ηλίθιοι κυβερνούν τυφλούς»
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, "Βασιλιάς Ληρ" (1609)

Ξεκίνησαν διεθνώς θεσμικές διεργασίες για την αντιμετώπιση της φίμωσης που πραγματοποιούν οι πολυεθνικές των μέσων κοινωνικών δικτύων και την επιλογή τους ν' αποφασίζουν τι πρέπει να λέγεται και τι όχι.

Ο Πρόεδρος Πούτιν υπέγραψε έναν νόμο που δεν επιτρέπει στα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Twitter, το Facebook, το YouTube, να μπλοκάρουν, λογοκρίνουν, φιμώσουν, ή αντιμετωπίσουν με... διακρίσεις Ρώσους πολίτες.

Ο νόμος προβλέπει τη δυνατότητα αποκλεισμού των δικτύων που θίγουν Ρώσους πολίτες κι επιβολή κυρώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!


O υπουργός Δικαιοσύνης της Πολωνίας, Zbigniew Ziobro, ανακοίνωσε νομοσχέδιο για την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο. Ο στόχος του νομοσχεδίου είναι η προστασία των δικαιωμάτων των χρηστών του Διαδικτύου, χωρίς να επιτρέπεται στις διαδικτυακές πλατφόρμες να αφαιρούν αυθαίρετα δημοσιεύσεις. Σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου, οι υπηρεσίες κοινωνικών μέσων δεν θα επιτρέπεται να αφαιρούν περιεχόμενο ή να αποκλείουν λογαριασμούς, εάν το περιεχόμενο σε αυτές δεν παραβιάζει την πολωνική νομοθεσία. Σε εταιρίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα επιβληθεί πρόστιμο τεράστια ποσά για κάθε θέση που καταργούν, κάτι που δεν παραβιάζει τον πολωνικό νόμο.
Στο μεταξύ το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V.

Συνεχής η φίμωση υπουργών του Τραμπ, αριστερών και κομμουνιστών στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα, με πλήρη στήριξη του πολιτικού συστήματος και της λεγόμενης "δικαιοσύνης", το ρόλο του "εθνικού λογοκριτή" έχει αναλάβει ένας νεοφασιστικός μηχανισμός με την επωνυμία "Ellinika Ηoaxes" και κανένας από τους θεσμικούς παράγοντες δεν "ανησυχεί". Μια ιδιωτική εταιρία (άραγε πληρώνει φόρους, ή έχει καθεστώς ΜΚΟ;) είναι υπεράνω νόμων και Ελληνικού Συντάγματος και απέναντί της στέκονται προσοχή κυβερνήσεις, πολιτικοί, δικαστές, χωρίς να υπερασπίζονται το Συνταγματικό Δικαίωμα της ελέυθερης διακίνησης ιδεών.

Να όμως που έχουμε κι αρθρογράφους, γνωστούς για το πάθος τους υπέρ της λογοκρισίας και φίμωσης, που αρθρογραφούν:

Κάποιος "αριστερός" δημοσιογράφος αρθρογραφεί στο "sputniknews.gr" σε μια προσπάθεια να απαλύνει την απόλυτη ξεφτίλα της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" των τραπεζιτών, τραβεστί "αντιφασίστες".

Χωρίς να ντρέπεται, είναι ο ίδιος που πριν λίγες ημέρες καλούσε τις πολυεθνικές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να προχωρήσουν σε λογοκρισίες-φιμώσεις.

Έτσι, τώρα, ο ίδιος που επικαλούνταν τη "δημοκρατική φίμωση", ο κύριος Άρης Χατζηστεφάνου, μεταξύ ασυναρτησιών και και με σοφιστείες, ώστε να κρύψει το ρόλο του, μας δίνει το στίγμα:

«Το βασικό ερώτημα λοιπόν δεν είναι αν συμφωνούμε με το μπλοκάρισμα του Τραμπ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ίσως θα έπρεπε να έχει απομακρυνθεί εδώ και χρόνια) αλλά σε ποιον θα αναθέσουμε αυτή την αρμοδιότητα...», Άρης Χατζηστεφάνου, στο "sputniknews.gr".

«Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει»... λέει ο θυμόσοφος λαός μας... 

Για να κατανοήσουμε το "συμπέρασμα" των ακατάσχετων ασυναρτησιών του κυρίου Χατζηστεφάνου στο "sputniknews.gr" -επί τούτου κι επιτηδευμένες ασυναρτησίες-, ώστε να περάσει το "μήνυμα" της αναζήτησης "σωστού-δίκαιου λογοκριτή", του "καλού χωροφύλακα-λογοκριτή" του διαδικτύου -πάλι καλά που δεν αυτοπροτάθηκε από τώρα για αυτό το ρόλο, ή ν' αντικαταστήσει το γνωστό πρακτορείο "Ellinika Ηoaxes"-, ώστε ως κοινοί θνητοί χωρίς "αγωνιστικές" περγαμηνές να δούμε χωρίς δυσκολία τι σημαίνει "ιμπεριαλιστική αριστερά" και πως σήμερα είναι το μεγαλύτερο όπλο του υπερεθνικού κεφαλαίου, θα ήταν χρήσιμο να δούμε τον κύριο Άρη Χατζηστεφάνου, εισηγητή σε μια εκδήλωση για τη μεγαλύτερη ιμπεριαλιστική επίθεση στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία, την επιχείρηση "αραβική άνοιξη made in USA"... εναντίον της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Θυμίζουμε, για να γίνουν κατανοητά στον αναγνώστη τα συμπεράσματα του "αριστερού" δημοσιογράφου Χατζηστεφάνου, πως στη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της πολυκομματικής Συρίας, συμμετείχαν και συμμετέχουν και σήμερα τα δύο (2) Κομμουνιστικά Κόμματα της Συρίας (το πρώτο και μεγαλύτερο, αδελφό κόμμα του δικού μας ΚΚΕ κι ένα μικρότερο, αποτέλεσμα διάσπασης την περίοδο της περίφημης περεστρόικα, όπως και το σοσιαλιστικό κόμμα, με κοινοβουλευτική αντιπολίτευση τις δυνάμεις της δεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού).

Στο βίντεο που ακολουθεί, μιλάει ο ίδιος ο κύριος Χατζηστεφάνου και μεταξύ των επίσης ακατάσχετων ασυναρτησιών (μάλλον είναι νόμος κι όχι κανόνας να περνάς τις θέσεις των ιμπεριαλιστών με αοριστίες που έχουν "αριστερό" περιτύλιγμα), ξεκινάει την εισήγησή του ευχαριστώντας την οργάνωση που τον προσκάλεσε, εκθειάζοντας την γιατί "αναζητά το πολιτικό βάθος της εξέλιξης που καλείται να διαχειριστεί... και μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα από ότι μπορούμε να φανταστούμε".

Ποια είναι η οργάνωση;

Η "Διεθνής Αμνηστία"... Στέιτ Ντιπάρτμεντ-Deep State. Η οργάνωση που και σήμερα έχει στο στόχαστρο της, για λογαριασμό των ιμπεριαλιστών, τη σοσιαλιστική Κούβα, τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, τη Βολιβία, τη Νικαράγουα, το Ιράν, τη Λαοκρατική Δημοκρατία της Κορέας, τους λαούς του κόσμου που παλεύουν για Εθνική Ανεξαρτησία και φυσικά τη Ρωσία και την Κίνα...

Ας δούμε τα στοχευμένα μηνύματα που στέλνει, μεταξύ μπουρδολογία κι "αντιαμερικανισμού" ο "αριστερός δημοσιογράφος αναλυτής":

«[...] Ξεκίνησε ως μια γνήσια λαϊκή εξέγερση σε ένα αιμοσταγές καθεστώς... Το δικτατορικό καθεστώς του Άσαντ... Γνωρίζουμε πιο βαρύ οπλισμό που φθάνει στο καθεστώς από τη Ρωσία... ο συριακός λαός είπε όχι σε ένα καθεστώς (δηλαδή την κυβέρνηση Άσαντ, μας λέει ο "αριστερός" δημοσιογράφος-αναλυτής)... Η "αραβική άνοιξη", η οποία τόσο ενόχλησε τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ήταν ένα 1848, ήταν μία σειρά επαναστάσεων εκείνων των εποχών που σάρωναν την Ευρώπη (γέλιο προκαλεί πως οι ΗΠΑ θέλουν τον Άσαντ, που εξόπλιζαν στήριζαν...)... Το Ισραήλ δυσφορούσε μ' αυτή την πολιτική των ΗΠΑ... δηλαδή το άνοιγμα σε αντιδραστικά στοιχεία του πολιτικού Ισλάμ... (με τη διαπίστωση για το Ισραήλ... ο "αριστερός" δημοσιογράφος-αναλυτής μας έδειξε την "ταυτότητά" του)... [...]

 

 

* Οφειλόμενη και "πληρωμένη" απάντηση στον αναδυόμενο φέρελπι διεθνιστή "αριστερό ακτιβιστή-αναλυτή":

1. Σ' αυτό τον τόπο δεν έχουν όλοι κι όλες μνήμη χρυσόψαρου... κι υπάρχουν ακόμη κάποιοι που δεν προσδοκούν καριέρες και ρόλους, συνεπώς δεν ξεπλένουν κανέναν... κι ελεύθερα μπορούν και μιλούν...

2. Δεν "ακουμπάει" όλους κι όλες σ' αυτό τον τόπο η ώθηση κι ο φερετζές, που προσδίδουν δίνουν συγκεκριμένες δυνάμεις σε "αριστερούς ακτιβιστές" και δεν τσιμπάνε...

3. Αυτοί κι αυτές που δεν πήραν μέρος στη σφαγή στον "στόλο της ελευθερίας", την κοινή επιχείρηση της Μοσάντ-ΜΙΤ και ΣΙΑ, η οποία "νομιμοποίησε" θεσμικά μέσω του ΟΗΕ την οριστική απώλεια θαλάσσιας επικράτειας, χωρικών υδάτων της μαρτυρικής Γάζας, όταν έδινε πλέον δικαίωμα στο σιωνιστικό-ναζιστικό καθεστώς να "υπερασπιστεί την ασφάλεια του στη θάλασσα της Παλαιστίνης (Γάζας)"... δεν τσιμπάνε...


Ο Κομαντάντε του 3ου Τάγματος Εθελοντών, εξήγησε και διηγήθηκε την ιστορία της κόκκινης σημαίας στην Παλμύρα:
«Αυτή η σημαία, στη διάρκεια της επιχείρησης απελευθέρωσης της Παλμύρας, την μετέφερε ένας κληρωτός Σύρος στρατιώτης, που έπεσε κι έγινε μάρτυρας της απελευθέρωσης.
Αυτή η ιστορία κρύβεται πίσω από αυτή τη σημαία. Εμείς θελήσαμε να τιμήσουμε αυτό το γεγονός, για να μείνει στην ιστορία και για να εκφράσουμε την ενότητα των ελεύθερων ανθρώπων στον αγώνα και τη σύγκρουση εναντίον της τρομοκρατίας, που σήμερα αντιπροσωπεύει τη συνέχεια του φασισμού και του ναζισμού, αλλά κι όλων των μη ανθρωπιστικών κινημάτων που στη διάρκεια της ιστορίας δοκίμασαν να καταστρέψουν τον πολιτισμό και να εξαφανίσουν την ανθρωπότητα.
Έτσι, αυτή η σημαία είναι ένα σύμβολο της προσπάθειας και του αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας, είναι ένα σύμβολο της ενότητας του Συριακού αίματος.»

4. Για το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ" μιλάει ο Συριακός λαός, οι 400.000 Μάρτυρες Λευτεριάς κι Ανεξαρτησίας, αλλά κι Κομμουνιστές της Συρίας! Μιλούν τα Ενικοαπελευθερωτικά Κινήματα, η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, η σοσιαλιστική Κούβα, η Ιρανική Επανάσταση, η Λαοκρατική Δημοκρατία της Κορέας, η Λευκορωσία του Alexander Lukashenko... Αυτοί δεν έχουν ανάγκη κανέναν "τραβεστί αριστερό" ακτιβιστή για να τους δώσει μαθήματα "αριστερής" ανάλυσης για το πως με την "αραβική άνοιξη made in USA" ο λαός έκανε λαϊκή εξέγερση εναντίον του αιμοσταγούς καθεστώτος Άσαντ...ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"

Κύριε Χατζηστεφάνου... Στην υπεράσπιση της "αραβικής άνοιξης made in USA"... απουσιάζει ο δράκος! Ο λαός της Συρίας υπερασπίστηκε χαρακώματα Πολιτισμού κι Ανθρωπισμού, το Στάλινγκραντ του 21ου αιώνα κι οι ιμπεριαλιστές, μαζί με τους "αριστερούς" των τραπεζιτών είναι το ίδιο ένοχοι και καταδικασμένοι, ηθικά, πολιτικά, επαγγελματικά ως μίσθαρνα όργανα σκοτεινών κέντρων: Υπερασπιζόταν την τέχνη, τον πολιτισμό, τον Άνθρωπο και... τον δολοφόνησαν μισθοφόροι της "πολιτισμένης" δύσης!

Χατζηστεφάνου... στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που εσύ, οι σιωνιστές-ναζί, οι "έμποροι" του υπερεθνικού κεφαλαίου... μισείτε: Άντρες και Γυναίκες που πολεμούν, υποφέρουν, πεθαίνουν, πάνω απ' όλα για την Πατρίδα κι όλους τους Ελεύθερους του Κόσμου!

 πηγή

1 σχόλιο:

hpt300@gmail.com είπε...

🐍 φίδι κολοβό... υπομονή ακόμη λίγο....