Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Σκόρδο: Αυτές τις ασθένειες θεραπεύει όταν καταναλώνεται με άδειο στομάχι

Το σκόρδο στο μικροσκόπιο | Vita.gr 

Μελέτες επιστήμων έχουν δείξει ότι όταν καταναλώνετε σκόρδο, πριν να φάτε ή να πιείτε κάτι, θα αυξήσει τη δύναμη σας καθιστώντας ένα εξαιρετικό ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό. Είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη και την θεραπεία πολλών ασθενειών.

Στην εναλλακτική ιατρική το σκόρδο θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά τρόφιμα όταν πρόκειται για την αποτοξίνωση.

Το σκόρδο μπορεί να ανακουφίσει πραγματικά τα συμπτώματα της υπέρτασης. Δεν ρυθμίζει μόνο την κυκλοφορία, εμποδίζει επίσης διάφορα προβλήματα στην καρδιά και τονώνει τη σωστή λειτουργία του ήπατος και της ουροδόχου κύστης σας. Επίσης αποτελεσματικό είναι το σκόρδο για τα νευρικά προβλήματα, όπως διάρροια αλλά μόνο όταν καταναλώνεται με άδειο στομάχι.

Αξιοσημείωτο είναι ότι βοηθήσει επίσης να ελέγχετε το άγχος σας, και έτσι θα σταματήσει την παραγωγή του οξέος στο στομάχι που το σώμα σας παράγει κάθε φορά που αγχώνεστε.

Είναι τόσο ισχυρή τροφή ώστε να καθαρίζει τον οργανισμό από τα παράσιτα και τα σκουλήκια, προλαμβάνει ασθένειες όπως ο διαβήτης, ο τύφος, η κατάθλιψη, ακόμα και ορισμένα είδη καρκίνου.Ωστόσο μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση σκόρδου μπορεί να έχει μερικές φορές παρενέργειες σε ασθενείς που λαμβάνουν φάρμακα για HIV/AIDS. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Yes !

Μπορούν επίσης οι πατεράδες νά το χορηγούν στις αγνές κόρες τους !

Εξουδετερώνει κάθε επίδοξο βιαστή , αποπλανητή κ.τ.λ. !

Ο γελοιογράφος