Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Η χρήση εκτρωμένων εμβρύων στην ανάπτυξη εμβολίων…

 

 Επίσημη Ανακοίνωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (Αφήστε με να ζήσω).

Τις τελευταίες ημέρες έχει ανακύψει ένα ζήτημα σχετικά με τη χρήση κυτταρικών εμβρυϊκών σειρών από εκτρωθέντα έμβρυα στην παρασκευή ή τον έλεγχο των εμβολίων για την Covid–19. (1) Η τακτική της χρήσης κυτταρικών σειρών εκτρωθέντων εμβρύων είναι γνωστή από παλαιά. Πρόκειται για χρήση κυτταρικών σειρών από νεφρό, πνεύμονα, αμφιβληστροειδή κτλπ., που δημιουργήθηκαν με ειδικές τεχνικές επεξεργασίας των εκτρωμένων εμβρυϊκών ιστών. Προέκυψαν από εκτρώσεις στις οποίες  η μητέρα  έδωσε την συγκατάθεσή της να χρησιμοποιηθεί το εκτρωθέν παιδί της «προς όφελος της επιστήμης». Αυτή η συγκατάθεση δημιουργεί μάλιστα την ψευδή αίσθηση πως ο άδικος θάνατος του εμβρύου έχει κάποια σκοπιμότητα και κάποιο στοιχείο κοινωνικής προσφοράς.

Η παραγωγή και ο έλεγχος εμβολίων με τη χρήση κυτταρικών σειρών από εκτρωθέντα έμβρυα δεν μπορεί ποτέ να θεωρείται «επιστημονικό όφελος» και απορρίπτεται ως μη ηθική παρά το ότι είναι σύννομη. Μερικοί υποστηρίζουν πως οι Χριστιανοί που απορρίπτουν τα μη ηθικά εμβόλια δεν «αγαπούν τους ανθρώπους» και ενεργούν για «να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια και ατομική υγεία». Υποστηρίζουν πως κινούμενοι από κάποιου τύπου θρησκοληψία δεν διαθέτουν «ευρύτητα πνεύματος», eξ άλλου ο λήπτης του εμβολίου δεν ευθύνεται για την μέθοδο παρασκευής του. Όμως, έχοντας υπ΄ όψιν πως είναι δυνατή η ανάπτυξη εμβολίων χωρίς τη χρήση τέτοιων κυτταρικών σειρών, έχουμε δικαίωμα να επιζητούμε υγεία χωρίς να προσβάλλουμε την αγέννητη ζωή.

Πράγματι, υποστηρίζοντας τα θεωρούμενα «επιστημονικά οφέλη» που προκύπτουν από τα παιδιά που σκοτώθηκαν άδικα και σκόπιμα, ανεξάρτητα από το πότε συνέβησαν οι θάνατοί τους, σημαίνει πως συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την απαράδεκτη τακτική των αμβλώσεων. Διότι η συλλογή και χρήση στη βιοτεχνολογία των οργάνων των αγέννητων παιδιών δίνει χρησιμότητα και αξία σε μία απολύτως απεχθή και ανήθικη τακτική. Η τακτική αυτή περιλαμβάνει την έκτρωση, την τροποποίηση της μεθόδου έκτρωσης προκειμένου να μην καταστραφούν και να μείνουν ανέπαφα τα υποψήφια προς συλλογή όργανα και οι ιστοί, και ακολούθως τη συλλογή των ακέραιων οργάνων και τη δημιουργία των εμβρυϊκών κυτταρικών σειρών που επιζούν επί πολλά έτη.  Με τη διαδικασία αυτή έχουμε διαιώνιση και νομιμοποίηση της σχέσης μεταξύ άμβλωσης, βιοϊατρικής επιστήμης και «εμπορίας» ανθρώπων.

Η διαδικασία αυτή, που δυστυχώς είναι απόλυτα νόμιμη, έχει οδηγήσει ήδη στην παραγωγή πολλών γνωστών εμβολίων που κυκλοφορούν και στην Πατρίδα μας. Για εμβόλια που ήδη έχουν λάβει άδεια κατά το παρελθόν δεν επιθυμούμε αυτή τη στιγμή να ανακινήσουμε το θέμα. Για τα εμβόλια όμως του Covid19, τα οποία αναπτύσσονται αυτήν την εποχή, επιθυμούμε να έχουμε λόγο, ώστε να μη βασίζονται στο θάνατο ενός άλλου, έστω και αν αυτός συνέβη κατά το μακρινό παρελθόν. (2)

Γιατί θα πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς; Με αυτούς υπονομεύουμε τις δικές μας αρχές και απορρίπτουμε την αξία που ο Θεός δίνει σε κάθε ζωή που δημιουργεί. Δυστυχώς για τα περισσότερα εμβόλια Covid–19 που ελέγχονται αυτή τη στιγμή, ισχύει η χρήση κυτταρικών σειρών από εκτρωθέντα έμβρυα κατά την παραγωγή ή τον έλεγχό τους. Σύμφωνα με τις βιβλιογραφικές πηγές για τα εν λόγω εμβόλια έχουν χρησιμοποιηθεί τα κύτταρα HEK 293 (νεφρικά κύτταρα εκτρωθέντος εμβρύου) (3) και PER.C6 (κύτταρα αμφιβληστροειδούς εκτρωθέντος εμβρύου). (4)

Γνωρίζουμε πως υπάρχουν διαθέσιμες ηθικές εναλλακτικές λύσεις για την παραγωγή και δοκιμή των εμβολίων COVID–19, και άλλων αναλόγων φαρμακευτικών σκευασμάτων. Διεκδικούμε να αναπτυχθεί και να κυκλοφορήσει ένα εμβόλιο αποτελεσματικό και ασφαλές, που θα δίνει υγεία και ζωή χωρίς να βασίζεται σε άδικους θανάτους ανυπεράσπιστων αγέννητων παιδιών.

i xrisi ektromenon emvryon stin anaptyksi emvolion 03


Αναφορές:

1. https://s27589.pcdn.co/wp-content/uploads/2020/12/COVID-19-Vaccine-Candidates-and-Abortion-Derived-Cell-Lines.pdf

2. https://www.bioeticacs.org/iceb/seleccion_temas/pandemia/1170.full.pdf

3. https://www.liveaction.org/news/guide-fetal-cell-lines-aborted-vaccine-development

4. https://www.gmp-creativebiolabs.com/per-c6-cell-lines_74.htm


Ενδεικτικές πηγές πληροφόρησης:

https://www.liveaction.org/news/what-you-need-know-covid-19-vaccines/

https://personhood.org/media/press-releases/personhood-alliance-responds-to-dismissals-of-covid-vaccine-abortion-link/

 

 πηγή

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Επίσης τίθεται και το θέμα του κανιβαλισμού και μεταποίησης του dna λόγω αυτού.

Unknown είπε...

Να απαιτηθεί η καθαίρεση των χριστιανών ορθοδόξων και καθολικών ιερέων που θα υποβληθούν σε τέτοιο εμβολιασμό.να τεθεί στην ΔΙΣ όρος για παλιούς και νέους ιερείς.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Θα καταστρέψουν μόνοι τους τον
εαυτό τους...

γιατί...
ακόμη κι αυτοί που εμβολιάστηκαν
με νεράκι...

προοθώντας ένα προϊόν που
βασίστηκε επάνω στο ...ά γ ο ς
των εκτρώσεων

ακομη κι αν δεν είχε τίποτε "άλλο"
μέσα του...

αυτό και μόνο νομίζω πως αρκεί...
για να φερει την συμφορά, επάνω
στους τραγικούς αυτούς ανεπίγνωστα ...αυτοχειριαζομένους...

...

...και φυσικά
όλα τούτα τα κρυφά ως τώρα ταχα..."επιστημονικα",
που βγαίνουν στην φόρα

αποκαλύπτουν την κρυμμένη βαρβαρότητα

που... λεπτοκεντημένη
και...αθέατη...
(αν και μπροστά στα ματια μας)

είχε πονηρά, εισβαλλει στη ζωή μας

ύπουλα...

κουβαλώντας μαζί της τη νοσηρότητα
που μάθαμε σιγα σιγα να ονομάζουμε
και ν'αποδεχομαστε

ως ...ψυχολογικά προβλήματα...
(η χαρά της... τσέπης τού λεγόμενου
καταχρηστικά ...ψυχολόγου ...).

π. Δ είπε...

Δόξα Σοι ο Θεός γι'αυτό το κείμενο!
Υπάρχει ένα τρίπτυχο τελικά, το οποίο θα πρέπει να μας κάνει απόλυτα επιφυλακτικούς και ακόμα σωστότερα αρνητικούς ώς προς την χρήση του συγκεκριμένου εμβολίου.
Μερικές σκέψεις γι αυτό.
1) Ποιοί είναι αυτοί οι οποίοι όχι απλά προτείνουν το εμβόλιο ως κάτι ωφέλιμο και καλό, αλλά με πιέσεις, εκβιασμούς, απαξιώσεις, ασύστολες κινδυνολογίες, επιστράτευση της επιστημονικής κοινότητας η οποία εν τέλει διχάζεται μήνες τώρα, και με άλλα ων ουκ έστι αριθμός, προσπαθούν να αναγκάσουν τους πολίτες στην αποδοχή του εμβολιασμού;
Ποιοί είναι; Αξίζουν την εμπιστοσύνη μας;
2) Το πνευματικό θέμα που αναφύεται από την συμμετοχή στο εμβόλιο των εμβρυϊκών κυττάρων.
Ακόμα κι άν στα σημερινά εμβόλια δεν υπάρχει ίχνος (;) από τα πρώτα εκείνα κύτταρα που χρησιμοποιήθηκαν στις αρχικές έρευνες, όμως, εκείνα χρησιμοποιήθηκαν ώς βάση για να παραχθούν τα χιλιάδες ή εκατομμύρια αντίγραφά τους. Η αρχή λοιπόν, η βάση, είναι όπως λένε "οι ειδικοί",τίποτα;
Η βάση είναι πνευματικά και ηθικά άρρωστη!
Αν δεν υπήρχε βάση, θα υπήρχαν αντίγραφα;
Και ξέρετε όλοι μιλάνε, και οι Εκκλησιαστικοί μας άρχοντες, όσο ψηλά στην ιεραρχία κι αν βρίσκονται, για την απόλυτη σωστή θέση των ιατρών!
Αυτών ακούεται...
Έτσι δεν μας λένε;
Όμως, η πλειονότητα της ιατρικής κοινότητας, αποδέχεται την έκτρωση!
Και η κοινωνία βεβαίως!
Πόσοι πνευματικοί, γλύτωσαν παιδάκια απο εκτρώσεις άραγε;
Ας αφήσουμε στην άκρη το φοβερό εκείνο που ονομάζεται "επιλογή", όταν δηλαδή θέλουμε παιδάκι το κρατάμε κι όταν όχι, το "πετάμε" με την συνδρομή του επιστήμονα!
Αλλά, δεν είναι μόνο αυτές οι περιπτώσεις.
Πόσοι γιατροί βασιζόμενοι σε αποτελέσματα εξετάσεων, πίεζαν, ανάγκαζαν θα λέγαμε γονείς για να προβούν σε αυτή την πράξη, λέγοντας τους ότι ευθύνεστε αν το παιδί που κυοφορείται γεννηθεί με πρόβλημα;
Δεν θα υποφέρετε μόνο εσείς, αλλά κι εκείνο! Αναλαμβάνετε τέτοια εγκληματική ευθύνη;
Εάν σε τεχνητή γονιμοποίηση συλλαμβανόταν τελικά περισσότερα των δύο παιδιών, πόσοι επιστήμονες ζητούσαν από τους μέλλοντες γονείς να προβούν στην αφαίρεση εμβρύων;
Ενός, δύο, ελαφρά πάντα τη καρδία!
Πώς βλέπουν το σώμα ενός εμβρύου;
Με στοιχειώδη σεβασμό ή απλά ώς υλικό;
Σήμερα η κοινωνία μας πάσχει από την επιδημία αυτή. Είναι γεγονός.
Αρρώστια, πανικός, φόβος θανάτου...
Και νοιαζόμαστε όλοι και πονάμε, και καλώς πράττουμε.
Για τον φόβο του θανάτου, για τον πανικό και την αγωνία των εμβρύων που νιώθουν πως χάνεται η ζωή τους ποιός νοιάζεται;
Η κοινωνία αδιαφορεί!
Η επιστημονική κοινότητα εννοείται!
Η Εκκλησιαστική ηγεσία φαινόταν μόνο να αντιδρά, έστω και αμυδρά...
Και τώρα, ούτε κι αυτή!!!
Διδασκόμασταν ότι η φιλοσοφία του ανθρώπου αν θέλουμε να είναι ολοκληρωμένη, οφείλει να έχει κατά νού και τις δυο διαστάσεις.
Την οριζόντια βεβαίως, αλλά και την κάθετη!
Η οριζόντια αφορά την σχέση των ανθρώπων και η κάθετη τη σχέση του ανθρώπου με Τον Θεό.
Αλλά για τι είδους σχέση κάθετη μιλάμε, όταν αδιαφορούμε για τον "πόνο Του Θεού", που κάθε ώρα και στιγμή ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια Του, και αφορά την οδύνη των εκτρωμένων πλασμάτων Του, στα οποία εμφύσυσε ψυχή ζώσα, και κανείς δεν νοιάζεται;
Όλο αυτό είναι φρίκη, που απλά δεν την βλέπουν τα μάτια μας.
Όχι ότι δεν υπάρχει!
Η αδιαφορία για την υπεράσπιση της ζωής του πλέον ανυπεράσπιστου πλάσματος στον κόσμο είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός!
Και όχι μόνον αυτό, αλλά θεωρούμε και ως δικαίωμά μας, να τα χρησιμοποιούμε για την σωτηρία μας!
Υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία τελικά;
3) Έχουν μιλήσει για την επικινδυνότητά τους από την έλλειψη μακροχρόνιων αποτελεσμάτων και τον φόβο της μετάλλαξης του DNA, πολλοί επιστήμονες.
Τί άλλο να πούμε οι εντελώς μή ειδικοί;
Συμπέρασμα:
Μπορεί να είναι ο συγκεκριμένος εμβολιασμός μία πράξη που μπορεί να γίνει ελαφρά τη καρδία;
Είμαστε πολύ σίγουροι ότι η απόφαση αυτή δεν θα μας ακολουθεί σ' αυτή τη ζωή αλλά και στην άλλη;
Καλή φώτιση!