Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

+π Ἀθανάσιος Μυτιληναίος: Τό 97% τῶν χριστιανῶν θὰ προσκυνήσουν τὸν Ἀντίχριστο.

Απόσπασμα ομιλίας του Μακαριστού Γέροντος (1927 – 2006) 

Σοφία Σειράχ ΧΩΡΙΟΝ 21, 11 - 12 ημερομηνία πού διεξήχθη ἡ ὁμιλία 02-08-94 


σχόλιο :Δεσποτάδες και παπάδες να δείτε που θα πέσουν  ...test drive, προσομοίωση εξετάσεων ειναι όλα τούτα που συμβαίνουν και διακρίνουμε καθημερινά τραγελαφικές καταστάσεις εως απιστίες και ταύτιση με τον καίσαρα...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αναφέρεστε μόνο σε Δεσποταδες και Παπάδες; Οι κληρικοί είναι περίπου το 0,10 με 0,15% των Ελλήνων!!!

Τό 97% των χριστιανών θὰ προσκυνήσουν τὸν Αντίχριστο: άρα, όχι μόνο οι Δεσποταδες και οι Παπάδες! Μπορεί οι περισσότεροι εξ αυτών να το κάνουν πρώτοι-πρωτοι (ουδόλως αμφιβάλλω...) αλλά ΟΥΔΕΙΣ αποστερείται της προσωπικής του ΕΥΘΥΝΗΣ για μια τέτοια πράξη!

Unknown είπε...

Υπάρχουν χριστιανοί που έτρεχαν στην άκρη της γης για την τάδε εκκλησία,αλλά τώρα τρέμουν να μπουν στην εκκλησία χωρίς μάσκα και να λάβουν θεία κοινωνία.η υποκρισία στο μεγαλείο της.οσο για τους λεγόμενους ιερείς έκαναν μακροσκελή κηρύγματα για εκτρώσεις ,αλλά προτίθενται να εμβολιαστούν με τα εκτρώματα.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο !

Κάθε χρόνο στα Ιεροσόλυμα , Αγιο Όρος , γεροντάδες !

Μηδέν εις το " πηλίκιον " !

Υ.Γ. Αν και δεν πρέπει νά επαναλαμβάνουμε τα μαργαριτάρια που γράφουν ιστορία , γιατί έτσι δια της ακοής και της συνηθείας καθιερώνονται ως σωστά .

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια σκέφτηκε κανείς ότι μπορεί να είμαστε στο 97% και όχι στο 3% και εμείς. Εξάλλου βάση του νόμου των πιθανοτήτων έχουμε περισσότερες πιθανότητες να είμαστε στο μεγαλύτερο ποσοστό παρά στο μικρότερο. Μετά καθίστε να λέτε χαζομάρες για τους άλλους...χαχαχα... Μεσ'την εγρήγορση είμαστε που λέει και το βίντεο...

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλούμε όποιος είναι κάτοχος του έργου του μακαριστού γέροντος π. Αθανασίου Μυτιλημαίου νά στέλλει στην ιστοσελίδα του τρελογιάννη πιό συχνά βιντεάκια μέ επίκαιρα θέματα ή γενικώς πνευματικά θέματα . Είναι ό, τι καλύτερο μπορούμε νά έχουμε .

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι ομιλίες του π.Μυτιληναίου βρίσκονται στο www.arnion.gr

Ανώνυμος είπε...

Τό ξέρουμε και φοβόμαστε τον όγκο ! Ρωτάμε άν κανείς είναι κάτοχος μέ την έννοια νά γνωρίζει πολυ καλά το έργο και νά μπορεί νά επιλέγει αποσπασματικά χωρία και νά μας τα προσφέρει εδώ εκ του προχείρου μία τόσο πολυτελή τροφή .