Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Koύλης και Μαρέβα μότο κρος στην Πάρνηθα (χωρίς μάσκες-οι μάσκες είναι μόνο για τις κάμερες) τη Κυριακή που η Ελλάδα μέτραγε 108 θανάτους οπως λενε!

Το χειρότερο είναι που δεν τους νοιάζει η καταγραφή σε βίντεο..
 
Οι παππούδες να τρώνε 300αρες πρόστιμα, οι επιχειρηματίες τραβάνε τα μαλλιά τους, η ανεργία καλπάζει, ο κόσμος έγκλειστος και η επίδειξη αναισθησίας απ τους υπέρκομψους στα ύψη..... της Πάρνηθας..

Μάρω Μπουρδάκου

σχολιο:
Αφού έκλεισαν τις Εκκλησίες, τι ήθελες να κανουν Κυριακάτικα να κάτσουν σπίτι;

8 σχόλια:

Ανήσυχος είπε...

Συμπάσχουν μετά του χειμαζομένου λαού...

Ανώνυμος είπε...

Με τι κωδικό SMS βγήκε ο Κούλης; Σωματική άσκηση; Κι οι μοτοκροσάδες; Τέλος πάντων, τι λέω τώρα κι εγώ, μήπως δεν τα έχουμε δει και δεν τα έχουμε πει χίλιες φορές. Το κακό είναι ότι υπάρχουν ζώα που τους πιστεύουν ακόμα.

Κ. είπε...

Λιγάκι Ντροπή.Κρίμα.

Κ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είμαστε κακοπροαίρετοι? Λόγω πένθους αναγκάστηκε το ζεύγος να πάρει τα βουνά! Πώς αλλιώς θα ξεπερνούσε το σοκ των... 108 νεκρών?!

ΠΓ είπε...

Μα τι ψάχνουμε για μάσκα αφού αυτή είναι μόνιμη στο πρόσωπο. Απλώς είναι δερμάτινη και όχι υφασμάτινη...

epameinwndas12345678@gmail.com είπε...

κοντός ψαλμος αλειλουεια

Γιαννακίδης Ιωάννης είπε...

Μένουν Γλυφάδα, ο Δρυμός απέχει 45 χλμ...και εγώ από σήμερα, σωματική άσκηση με κωδικό 6, ,45 χλμ μακριά από το σπίτι μου...
ΥΓ. Επιτρέπονται μηχανές σε εθνικούς δρυμούς?

Βασίλης είπε...

Κυβερνητικός εκπρόσωπος , Πέτσας , γνωστός στα ΜΜΕ ως ο πατερούλης με τα εκατομμύρια στη λίστα Πέτσα για τη εξυπηρέτηση της κυβερνητικής προπαγάνδας, απαντώντας για το συμβάν που τα μεγάλα ΜΜΕ φυσικά απόκρυψαν ή έδειξαν μερικώς χωρίς τις φωτογραφίες : " Ο πρωθυπουργός είναι άνθρωπος και αυτός, αυτές είναι ανθρώπινες στιγμές , ... " . Άλλος κυβερνητικός χθες το βράδυ στο ΚΟΝΤΡΑ , ο Μπάμπης Παπαδημητρίου , έλεγε ότι δεν είναι το ίδιο με το πάρτυ Πολάκη γιατί ο πρωθυπουργός έκανε άσκηση με ποδήλατο γιατί προσέχει την υγεία του και καλά κάνει ...

Εμείς λοιπόν τα ζώα πρέπει να θαυμάζουμε τον άνθρωπο - πρωθυπουργό που προσέχει την υγεία του και παραβαίνει 5 - 6 νόμους και κανόνες , όπως η απαγόρευση μότο κρος μέσα σε φυσικό δρυμό όπως της Πάρνηθας. Δοξάστε τον !