Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ FACEBOOK.


\

Το αυριανό κάλεσμα για αυστηρή νηστεία χωρίς νερό και λάδι, το οποίο ξεκίνησε από την αιρετική Βασούλα Ρύντεν, η οποία υποτίθεται πως βλέπει τον "Χριστό" και μεταφέρει τις εντολές του στον Λαό, ως προφήτιδα. Πρόκειται περί ψευδοπροφήτιδος, ψευτορθόδοξης "Αγίας" η οποία μέσα από την ομάδα της "Αληθινή εν Θεώ ζωή" δίνει μηνύματα του Χριστού.

Τα μηνύματά της είναι από άλλον όμως και σίγουρα όχι τον Χριστό.
Κανονικός Προτεσταντισμός.
Την εντολή για Νηστεία την δίνει η ΕΚΚΛΗΣΙΑ και μόνο, και αύριο λόγω της εορτής της Αγίας Βαρβάρας και του Οσίου Ιωάννου Δαμασκηνού η Εκκλησία εδώ και αιώνες επιτρέπει κατάλυση οίνου και ελαίου. Παρακαλώ προσοχή σε ποιες σελίδες μπαίνετε.
Ακόμη και τα μέντιουμ εικόνες του Χριστού μεταχειρίζονται για να πείσουν τους ελαφρόμυαλους

Βοήθειά μας η Αγία Βαρβάρα, η Νηστεία συνεχίζεται όπως όρισε η ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας.

π. Χρυσόστομος

σχολιο:μας τοστειλε το mail ,προσυπογράφομαι  !

8 σχόλια:

Ιωάννης Τσιλιμιγκάκης είπε...

ἅτινά ἐστι λόγον μὲν ἔχοντα σοφίας ἐν ἐθελοθρησκίᾳ καὶ ταπεινοφροσύνῃ καὶ ἀφειδίᾳ σώματος, οὐκ ἐν τιμῇ τινι πρὸς πλησμονὴν τῆς σαρκός. (Κολ. β', 23)

Παρακαλῶ δὲ ὑμᾶς, ἀδελφοί, σκοπεῖν τοὺς τὰς διχοστασίας καὶ τὰ σκάνδαλα παρὰ τὴν διδαχὴν ἣν ὑμεῖς ἐμάθετε ποιοῦντας, καὶ ἐκκλίνατε ἀπ᾿ αὐτῶν· οἱ γὰρ τοιοῦτοι τῷ Κυρίῳ ἡμῶν ᾿Ιησοῦ Χριστῷ οὐ δουλεύουσιν, ἀλλὰ τῇ ἑαυτῶν κοιλίᾳ, καὶ διὰ τῆς χρηστολογίας καὶ εὐλογίας ἐξαπατῶσι τὰς καρδίας τῶν ἀκάκων. (Ρωμ. ιστ', 17-18)

Simon Peter είπε...

?

Μαρία στ. είπε...

Όπως και να χει δε θα ήταν κακό όλοι να νηστεψουμε αυστηρά έστω μια μέρα οποίος μπορεί. Ελκυουμε το έλεος του Θεού.

Ανώνυμος είπε...

Η διάψευση είναι παραπληροφόρηση. Δεν έχει καμία σχέση με κάποια αιρετική γυναίκα το δημοσίευμα αυτό, ήταν πρωτοβουλία ενός ιερέα, του π. Γεώργιου Χριστοδούλου. Το λέει μάλιστα και στο λογαριασμό του στο facebook: https://www.facebook.com/p.GeorgiosChristodoulou/posts/219838862831644

Εγώ εφόσον το λέει ο ιερέας αυτός, δεν μπορώ να τον αμφισβητήσω. Κανονικός ιερέας είναι, όχι κάποιος τσαρλατάνος. Το αν θα κάνω ή όχι νηστεία-> πνευματικός. Απλό.

Από εκεί και πέρα, ενώ έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες η πραγματική πηγή της δημοσίευσης, αναρωτιέμαι ποιος διέδωσε, και με τι πρόθεση, ότι δήθεν ήρθε αυτό το κάλεσμα από καποιον αιρετικό... Αυτό φαίνεται πολύ ύποπτο.

Όσο για το αν γίνεται νηστεία ή κατάλυση κλπ, νομίζω μπορεί να το κρίνει καλύτερα από εμένα ή τον καθένα ένας ιερωμένος. Δυστυχώς δεν είμαστε σαν τους παλιότερους χριστιανούς που τα ήξεραν καλύτερα αυτά, που ακόμα κι εκείνοι είχαν κίνδυνο να πλανηθούν...

Ανώνυμος είπε...

Η "Αληθινή εν Θεώ ζωη", είναι αίρεση.
Προσοχή μεγάλη!

Unknown είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση κάτι δεν μου άρεσε την ευχή σας πάτερ

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τι λέτε? Αναπαράγετε χωρίς να επαληθεύετε την πηγή.η πρωτοβουλία ήταν του πατρος Γεωργίου Χριστόδουλου αρχικά για τα πνευματικά του παιδιά μονο και είπε όποιος θέλει να το προωθήσει και αλλού. Μόλις πριν λίγο μίλησα μαζί του και μου είπε ότι την πρωτοβουλία του διέδοσαν οι προτεστάντες και έτσι αναπαράχθηκε. Προσέχετε με την παραπληροφόρηση. Σας ευχαριστώ.