Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Φοβερό Σημείο! Επίσκοπος, άρπαξε φωτιά...!!!


 

6 σχόλια:

maraki είπε...

Ετσι, για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε Ποιον εμπαίζουμε.... Καλή μετάνοια σε όλους τους οικουμενίζοντες επισκόπους κ ιερείς!

Λωρίτου Ελένη είπε...

Ο Θεός ο ίδιος εγκαθίδρυσε την Σύναξη . Αυτοί την διασπούν . Γίνονται θεομάχοι και εκκλησιομάχοι ! Ο Πειραιώς θα πάει -- αν πάει -- μόνος του μέ τον αρχιεπθσκοπο νά αγιάσει τα ύδατα . Ξένον θέαμα ! Η ανατροπή της εκλλησιολογίας ! Ενώ οι διάφορες " διαδηλωσούλες " επιτρέπονται !

Κοίτα δεσπότη μου ! Άν κατα βάσιν απαγορεύεται η δημισιοποίηση της εκκλησιαστικής ζωής και στην πατρίδα μας απολαμβάνουμε μία ισονομία μέ τους μουσουλμάνους , καί άν ..., άν εξισωθήκαμε μέ αυτούς , κατάγγειλε το γεγονός ! Εκεί νά δούμε την παλληκαριά σου ! Τα υπόλοιπα άσ'τα ....! Δεν σε τιμούν !

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε ο Θεός θα μακροθυμεί και θα μας ανέχεται;
Ο Άγιος Παΐσιος όταν ρωτήθηκε ποτέ τα έρθει ξανά ο Προφήτης Ηλίας είπε: «Ο προφήτης Ηλίας τροχάει τη μαχαίρα του. Πρώτα θα αρχίσει από τους Πατριάρχες, Δεσποτάδες, παπάδες, μοναχούς!». Όταν τον ρώτησε κάποιος «και για τους λαϊκούς τι θα κάνει;», ο γέροντας Παΐσιος του είπε αυτό που λέγεται και στη Θεία λειτουργία: «…υπέρ των ημετέρων αμαρτημάτων και του λαού αγνοημάτων. Τα δικά σας είναι αγνοήματα, ενώ τα δικά μας αμαρτήματα.»
Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη Θεία Κοινωνία, είτε αυτός είναι Πατριάρχης, είτε Αρχιεπίσκοπος, Επίσκοπος, Ιερέας, ως και ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στη γη.

GeorGRE είπε...

Πολύ σωστά! Ακριβέστατος. Συνυπογράφω.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ!!!!

Unknown είπε...

Ο Θεός λέγει στον προφήτη Μαλαχία για τους ιερείς οτι διέφθειραν την διαθηκην του Λευί... Και πολλά αλλα στην παλαιά Γραφή για τους ιερείς που εξέπεσαν της αποστολης τους... Αναμεταξύ ιερού και βεβηλου γαρ ου διέστειλαν... Αλλά είπαμε "καιρος του αρξασθαι το κρίμα από του οικου του Θεού "