Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Θα μας «πιστοποιούν» σαν ζώα με αφορμή τον Covid – Εφιαλτικές προβλέψεις από τους «δαίμονες ειδικούς»

Το απόλυτο κρας τεστ - Ο Μόσιαλος συγκρίνει τα τρία εμβόλια για τον κορονοϊό 

Τρέχει ο αγαπημένος «προφήτης»της κυβέρνησης Ηλίας Μόσιαλος να μας πει ότι στο μέλλον θα χρειαζόμαστε «πιστοποιητικά εμβολιασμού» για να λειτουργούμε στην καθημερινοτητά μας. Αρχικά για τα ταξίδια και μετά ένας θεός ξέρει για τι άλλο! 

 Συγκεκριμένα στα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορωνοϊό αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής της πολιτικής της Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος, τονίζοντας ότι θα είναι απαραίτητα προκειμένου να μπορεί κάποιος να ταξιδέψει αεροπορικώς με ασφάλεια.Μια  πρόταση που σαφώς αποτελεί μια "εισαγωγή" στην νέα δαιμονική κανονικότητα, όπου τα δικαιώματα των πολιτών θα είναι "υπό αίρεσιν" αναλόγως με τον βαθμό υποταγής τους στις αποφάσεις των πολιτικών ελίτ.

Το ηλεκτρονικό σύστημα για COVID-19 θα μπορούσε να ξεκινήσει από την Ευρώπη. Αυτό βέβαια σημαίνει πως εάν τεθεί σε ισχύ, εάν κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο απλά δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν διεθνώς. Αλλά θεωρώ πως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θα κάνει τα εμβόλια και θα είναι σε θέση να ταξιδεύουν με μεγαλύτερη ασφάλεια, καταλήγει ο τραγικός  Μόσιαλος.

πηγή

4 σχόλια:

Βασίλης είπε...

Θα δούμε σε ένα χρόνο από τώρα που θα βρίσκεται αυτό το μοσχάρι και όλοι αυτοί που του έδωσαν λόγο . Υπομονή λίγο αδελφοί, πίστη και προσευχή ! Η κρίση αυτή έχει και ένα καλό : πέφτουν οι μάσκες και δείχνουν όλοι το πραγματικό τους πρόσωπο !

Ανώνυμος είπε...

Το εν λόγω αριστερο-φιλελεύθερο μοσχάρι είναι για την ακρίβεια χρυσό μοσχάρι, αφού χρυσοπληρώνεται από το φιλελέφτ Καθεστώς για να ποστάρει copy-paste κειμενάκια που αλιεύει στο φβ και άλλους ιστότοπους.... Εντωμεταξύ, η μόνη του σχέση με την ιατρική είναι ότι έχει τελειώσει την ιατρική σχολή προ αμνημονεύτων ετών.

Αλλά οι αντίχριστοι Μόσιαλοι δεν είναι το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι έχουν ορισμένους εκκλησιαστικούς ομοϊδεάτες τους, ως 5η φάλαγγα. Γνωρίζουμε όλοι τον Μουτσουνίας Χρυσόδουλο Black Sabbath, τον Δεδέαγατς Αγκάθιμο και μερικούς άλλους, τα ινδάλματα των αντίχριστων ΜΜΕ. Και οι παραπάνω, όμως, πεμπτοφαλαγγίτες δεν θα ήταν πρόβλημα αν δεν είχαν ως στήριγμα την αφασία αρχιεπισκόπου (δεν μιλάμε απλώς για αφωνία, ποιος βγάζει ποτέ άκρη τι θέλει να πει ο αρχιεπίσκοπος;...) και Συνόδου.

Δεν χρειάζεται να μπούμε σε διάλογο μαζί τους, δεν το αξίζουν. Περιφρονήστε τους. Νομίζω ότι η καλύτερη απάντηση στους παραπάνω πεμπτοφαλαγγίτες, δουλάκια του υγειονομικού ολοκληρωτισμού και παραπαίδια του πολιτισμικού μαρξισμού, είναι:
ΔΕΝ σας ακούμε γιατί ΔΕΝ έχετε να μας πείτε τίποτα, ΔΕΝ σας χρειαζόμαστε, ΔΕΝ σας χρειάζεται η Εκκλησία...

Ιωάννης Τσιλιμιγκάκης είπε...

ὁ κατοικῶν ἐν οὐρανοῖς ἐκγελάσεται αὐτούς, καὶ ὁ Κύριος ἐκμυκτηριεῖ αὐτούς.

epameinwndas12345678@gmail.com είπε...

Τον Μοσιαλο θα τον πάρει ο Βενιζέλος να του φτιάχνει (λουκουμαδες)