Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

«Διαλεχτοί» προκαθήμενοι και «διαλεχτοί» δημοσιογράφοι. Δείτε τι αντικατέστησε το Συνοδικό σύστημα της Εκκλησίας.

Ο Μητροπολίτης Κύκκου  Νικηφόρος απαντώντας σε ερώτημα μίας δημοσιογράφου για το θέμα των σχισματικών επικαλείται ορθώς τους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας και τον διακόπτει με πρωτοφανή αναίδεια ένας δημοσιογράφος ονόματι Αριστείδης Βικέτος, ο οποίος με αυτά τα συνθηματικά που λέει μάλλον νομίζει ότι τους Κανόνες της Εκκλησίας τους έφτιαξαν οι Ρώσσοι! 

Οι γνώσεις του συγκεκριμένου δημοσιογράφου φαίνονται εδώ, όπου αναμασάει τις καινοφανείς θέσεις των στρατευμένων γραφιάδων του πρωτειομανούς αμερικανοκίνητου Φαναρίου. 

 

πηγή

 σχόλιο : Ο νέος παρανοϊκός αστέρας ονόματι Βικέτος δείτε τον στη φωτογραφία εδώ και θα καταλάβετε τι λέμε,  μαζί με τον άλλον αλλοπρόσαλλο  και  ανεκδιήγητο Τελεβάντο, νομίζουν οι φουκαράδες ότι κάνοντας ακροβυστίες ,μπορούν με τις θεολογικές τους μπαρούφες να ποδηγετούν Επισκόπους .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βικέτος είναι παλαιό γνωστό παπαγαλάκι του Φαναριου. Σχολή Πανωτη, Παπαχρηστου κλπ


Λωρίτου Ελένη είπε...

Τρελλέ, μας παραπέμπεις νά δούμε φάτσα και θα περίμενα νά δώ κανένα νεαρό και ανήξερο ! Είναι παππούς ! Μιά ζωή φαίνεται μπαρούφες έλεγε ! Ρωτά τον Κύκκου : Νομίζετε οτι είστε ο άγιος Μάρκος ο Ευγενικός ; Τώρα τί νά εξηγείς ! Λές ένα " μαλακίες " και τελείωσες ! Ο Κύκκου του είπε : σκασμός παληάνθρωπε ! Είναι οι στιγμές που κάτι τέτοιες φράσεις ισοδυναμούν μέ μία θεολογική πραγματεία ! Sorry γιατρέ μου ! Στην παραλία του Βόλου ενίοτε κάνουμε περιπατητική θεολογία ....