Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Ηλίθιοι λοιμοξιολόγοι παν -ηλίθιοι πολιτικοί!

Μείωση 80% των χειρουργικων επεμβάσεων!!!
Όλες οι αρρώστιες ας μας σκοτώσουν. 

Μόνο covid μην έχουμε...

ΕΔΩ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για παρανοϊκές καταστάσεις που χρήζουν ψυχιατρικής αντιμετώπισης.
Ντροπή σε λοιμωξιολόγους και πολιτικούς για τα επαχθή κσι φασιστικά μέτρα που επέβαλλαν.

Ιωάννης Τσιλιμιγκάκης είπε...

Παρατεινόμενο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!

Βασίλης είπε...

Από τη αρχή αυτής της ιστορίας , δηλαδή από τον περασμένο Δεκέμβρη , οι αντιφάσεις της κυβέρνησης και των λοιμωξιολόγων δημιουργούν μια συνεχή αίσθηση κοροϊδίας στα μούτρα του πολίτη.

Δεν είναι επικίνδυνος ο νέος ιός έλεγαν Κινέζοι, Π.Ο.Υ. και Έλληνες λοιμωξιολόγοι τους πρώτους δύο μήνες που εμφανίστηκε ο ιός στη Κίνα. Μόλις μεταδόθηκε σε όλο σχεδόν στο πλανήτη , άλλαξαν τροπάριο και ο ιός έγινε πολύ επικίνδυνος σε βαθμό που να επιβάλλονται καραντίνες παντού.

Η καραντίνα , μας έλεγαν , είναι απαραίτητη για να έχουμε τον χρόνο να θωρακίσουμε το σύστημα υγείας , να προσληφθεί προσωπικό και κυρίως να φτιαχτούν Μ.Ε.Θ. ( Μονάδες Εντατικής Θεραπείας). Μόλις έληξε η καραντίνα μας ανακοίνωσαν περήφανα ότι είχαν φτιάξει 1.000 Μ.Ε.Θ.

Με το τέλος του καλοκαιριού , μόλις οι διασωληνωμένοι έφθασαν στους 60 - 70 μας έλεγαν ότι η πληρότητα των Μ.Ε.Θ. είναι σχεδόν εξαντλημένη και ότι χρειάζονται νέα μέτρα για να αντέξει το σύστημα.

Τα ίδια και σε ότι αφορά τις μάσκες . Δεν προστατεύουν έλεγαν μέχρι τέλη Μάρτη , για να αλλάξουν γνώμη τελείως μετά τη λήξη της καραντίνας.

Τελικά ποιοι είναι οι ψεκασμένοι και ποιοι παραπληροφορούν ?

Στους μήνες της καραντίνας άτομα από τον στενό μου οικογενειακό κύκλο δούλευαν σε σούπερμαρκετ χωρίς μάσκα . Τους ρώτησα σε τι απόσταση δούλευαν από τους πελάτες στα ταμεία και μου είπαν ότι τις περισσότερες φορές λιγότερο από 1 μέτρο . Όταν τους ρώταγα γιατί δεν φορούσαν μάσκες , μου έλεγαν ότι οι προϊστάμενοι τους είχαν διαβάσει έγγραφα λοιμωξιολόγων που έλεγαν ότι οι μάσκες δεν προστατεύουν αλλά αντίθετα έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Τότε για 3 μήνες ο ιός δεν μεταδόθηκε στους χιλιάδες υπαλλήλους που δούλευαν χωρίς προστασία.

Τώρα με τις μάσκες παντού η εξάπλωση είναι πολύ μεγαλύτερη ή απλά η διενέργεια περισσότερων τεστ δείχνει αύξηση των κρουσμάτων.

Και έρχεται και το κερασάκι : όλα αυτά γίνονται για την προστασία της υγείας των πολιτών. Η αναστολή σε ποσοστό 80 τοις εκατό των χειρουργείων πώς συνάδει με αυτό το επιχείρημα ?

Ανώνυμος είπε...

https://www.tanea.gr/2020/10/31/greece/koronaios-anastoli-taktikon-xeirourgeion-sto-80-anakoinose-o-xardalias/
Αντίδραση γιατρών στο άθλιο αυτό μέτρο.

Κάρκινοπαθής είπε...

Το νέο αυτό εκθέτει ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις της τελευταίας εικοσαετίας, που άφησαν τη χώρα ΓΥΜΝΗ από ΜΕΘ!

Και επειδή ο κορωνοϊός στους ηλικιωμένους και βαρέως ασθενείς ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ (μιλάω ειδικά για τους 70+, άλλη ιστορία οι νεώτεροι, ο κορωνοϊός σε αυτούς "περνάει και δεν αγγίζει" συνήθως), σας διαβεβαιώ ότι το έγκλημα ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙ ΚΡΥΦΟ!