Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Μεγάλη βλασφημία...

 Αυτό που βλέπουμε πραγματικά είναι πολύ λυπηρό...

Δείτε τι ακριβώς συμβαίνει με την θεία κοινωνία. Ο ιερέας βάζει την θεία κοινωνία σε χαρτοπετσέτα! Δείτε την συμπεριφορά του τελευταίου, δείτε πως πετάει την χαρτοπετσέτα που είναι ποτισμένη με το αίμα του Χριστού ! 

Για τους ιερείς τι να σχολιάσει κανείς;Και είναι Σέρβοι δυστυχώς του εξωτερικού .Μονάχα να τους ευχηθούμε καλή και ταχεία μετάνοια πριν είναι πολύ αργά.

11 σχόλια:

Κ. είπε...

Ντροπή! Ο θεός ας μας Λυπηθεί!Αλλά με αυτά που Βλέπει Πάλι Καλά που μας Ανέχεται!

Κ.

Unknown είπε...

Ερχεται το κακο και προς την Ελλαδα....θα μας πουν στο τελος οτι δεν θα υπαρχει λογος για τον τροπο για το πως να κοινωνησουμε αλλα η ουσια θα ειναι να κοινωνησουμε !!

Unknown είπε...

Ερχεται το κακο και προς την Ελλαδα....θα μας πουν στο τελος οτι δεν θα υπαρχει λογος για τον τροπο για το πως να κοινωνησουμε αλλα η ουσια θα ειναι να κοινωνησουμε !!

Ανώνυμος είπε...

Μετά βλέπουμε αρρώστιες, βλέπουμε διάφορα και τελικά είναι ο πνευματικός νόμος. Ο Θεός να μας ελεήσει...

Σταύρος Πετράκης είπε...

Λογικά, πρέπει να δίνει μόνο Σώμα Χριστού. Τις χαρτοπετσέτες, τις ρίχνουν μέσα στο καλαθάκι που κρατάει ο νεαρός με το μαύρο μπουφάν! Ο Θεός να μας ελεήσει όλους αδέλφια! Γι αυτά τα κακά που ζούμε, και θα ζήσουμε, όλοι μας έχουμε μερίδιο ευθύνης!

Ανώνυμος είπε...

Σ άλλες χώρες που έχουν ανεξιθρησκεία,οφείλουν κατά τον νόμο να τηρήσουν τους νόμους του κράτους,ειδ'άλλως διώκονται κ ο Ναός σφραγίζεται.(δυστυχώς)....

πΠΦ είπε...

Ανώνυμε 7:49 αυτό που είπες δεν είναι αλήθεια. Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει τρόπος.Επίσης είναι αλήθεια προτιμότερο να μας βάζουν να βλασφημούμε τον Θεό μας μην τυχόν μας κλείσουνε τους ναούς μας για να συνεχίσουμε την βλασφημια;;; Αδελφλε μου σκέψου ....

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το λές αυτό αδελφέ;ζείς έξω κ το λές;η εκ του ασφαλούς μιλάς;η μήπως εννοείς αυτό που κάμνουν κάποιοι Ιερείς στην Ελλάδα,να λειτουργούν σε σπίτια είναι σωστό;Γίνε κληρικός,ζήσε σε άλλη χώρα κ μετά πές μας αν είναι αλήθεια.

ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ είπε...

καλυτερα να σφραγιστει η εκκλησια παρα να λειτουργει βλασφημα...διαβασε περι βλασφημιας ατο αντιστοιχο κεφαλαιο τηςς Κλιμακος..

πΠΦ είπε...

Αδελφέ μου Αβώνυμε 4:49 σε πληροφορώ ταπεινά ότι είμαι και τα δύο - και κληρικός και ζω στο εξωτερικό.Γιαυτό σου λέω με αγάπη σκέψου τι λες. Μην πιστεύεις ό,τι ακούς και συλλογήσου τι είναι πίστη μας! Λίγο το ένα, λίγο το άλλο δεν μένει τίποτε όρθιο.

ΤΖΙΜΑΚΟΣ Ο ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ είπε...

��ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ❗❗
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ ΤΟΥΣ..... ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΩΠΟΙΗΣΗΣ , ΤΟΥ ΦΟΦΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙ- ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ..❓❓
ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ...❓❓
ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ❓
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΜΕΓΙΣΤΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.❗❗