Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Ευρωπαϊκή επίθεση κατά της Θ.Κοινωνίας


Άλλοθι στην ελληνόφωνη κυβέρνηση δίνουν δύο ευρωπαϊκές εφημερίδες! 

 

Δυο μεγάλα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης η Γαλλική "Le Monde" και η Γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau ζητούν ούτε λίγο ούτε πολύ να σταματήσει η μετάληψη της Θείας Κοινωνίας στις εκκλησίες μας, γιατί όπως υποστηρίζουν η Θ. Κοινωνία μέσω μιας λαβίδας, μεταδίδει τον κορωνοϊό.

Κάνουν λόγο για πιστούς που δεν φορούν μάσκες, αλλά και για πιστούς που φιλούν τις εικόνες και τα χέρια των ιερέων. Χαρακτηρίζουν συγκλονιστικές τις εικόνες όπως τον ιερέα που έβαλε το παιδί του να φιλήσει το φέρετρο του Μητροπολίτη που πέθανε με Covid-19.

Προτείνουν δε οι εκκλησίες τα Χριστούγεννα να είναι κλειστές, διότι τα Χριστούγεννα όπως και την Πρωτοχρονιά ο κόσμος παραδοσιακά συρρέει στις εκκλησίες για να μεταλάβει.

Είναι εμφανές ότι προσπαθούν να δώσουν άλλοθι στην Ελληνική κυβέρνηση, ώστε να προχωρήσει στο κλείσιμο των Εκκλησιών τα Χριστούγεννα. Τις Εκκλησίες θέλουν να τις κλείσουν για τον λόγο τον οποίο εδώ και μήνες τονίζουμε. Δεν θέλουν οι πιστοί να κοινωνούν, αυτό τους ενοχλεί και αυτό θέλουν να το σταματήσουν. Η Ιερά Σύνοδος πρέπει να συνειδητοποιήσει αυτήν την αλήθεια και να μεθοδεύσει εκείνες τις ενέργειες που θα ανοίξουν οι ιεροί ναοί ώστε ο πιστός λαός να λατρεύει τον Θεό ελεύθερα και να κοινωνεί των αχράντων μυστηρίων.

πηγή.

σχόλιο:Εσείς τι λέτε θα βρεθούν από τους ιερωμένους οι χρήσιμοι ηλίθιοι ;

 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευκολαν θα βρεθουν.... Καπου εκει στον Έβρο και στα ενδοτερα ομως....

Ανώνυμος είπε...

Πάντα ψάχνουμε τους σωστους ιερεις.

Πάντως θα είναι άλλο ένα διαγώνισμα για το ιερατειο.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνούσε με τους Ευρω-πέους και ο Δεδέαγατς Λάνθιμος, αλλά είναι απασχολημένος τώρα διότι το γηροκομείο του βρέθηκε τίγκα στον κορωνοϊό και θα έχει πάθει όσο νάναι κανένα "συγκλονισμό" που λένε και οι δημοσιοκάφροι...Τι σου είναι αυτός ο ιός, λες να είναι σατανικός; δηλαδή, λες να υπάρχει πράγματι ο σατανάς; (αναρωτιέται ο Λάνθιμος)....Αλλά όχι, θα λέει πάλι, διότι αν υπάρχει όντως, εμένα ειδικά γιατί να με πλήξει; Θα ήμουν ο τελευταίος που θα τσατιζόταν μαζί του ο σατανάς (αν φυσικά υπήρχε, που δεν...), σου λέει ο Λάνθιμος...

Ιωάννης Τσιλιμιγκάκης είπε...

Γόνατα, παιδιά! Να επέμβει ο Θεός! Μας πάνε για εξανδραποδισμό και αφανισμό. Και αυτά με τις ευλογίες Επισκόπων και Συνόδων. Μαύρο πέπλο καλύπτει την ανθρωπότητα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μεγάλη ευκαιρία ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
Ας σταλούν επιστολές ότι Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι η μόνη αληθινή πίστη, γι᾿ αυτό η Θεία Κοινωνία είναι ο ίδιος ο Χριστός.
Ευκαιρία να πιστέψουν και να βαπτιστούν ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
Άγιοι Αρχιερείς διαδώστε την Αλήθεια!

Γεωργός... είπε...

Το ειπε πριν λιγο ο πετσας ..μεχρι τελος Ιουνιου ολοι οι ελληνες θα εχουν εμβολιασθει ...δηλαδη χωρις εμβολιο θσ εισαι επικυριγμενος..οποιος δεν σφρσγισθει..(γιατι γιαυτο Πρόκειται) εφ οσον ειναι υποχρεοτικο με Κ.Υ.Α...γινετσι σποσυναγωγος...και επικίνδυνος για τη δημοσια υγεια...σας θυμιζει κατι αυτο..μην περιμενουμε αντιδρασεις
απο άλλους...ο σωζων ευτον σωθητω..

epameinwndas12345678@gmail.com είπε...

Ουδέν απρονοητον 'η' ημελημενον παρα Θεω

Ανώνυμος είπε...

Τα δημοσιεύματα, δύο την ίδια μέρα όλως τυχαίως, είναι προφανώς παραγγελιά. Μη σου πω και παραγγελιά δεσποτάδων.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Στο μυαλό του μέσου Γάλλου
εγκαθίσταται το... λινκ

ορθόδοξος=κάτι σα μουσελίμης...
αλλά σε...καθαρίζει με...
κορονο...γιαταγάνι...