Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Αν η μάσκα είναι το εμβόλιο πριν το εμβόλιο, ο εγκλεισμός είναι η Δικτατορία πριν την Δικτατορία;

7 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Θα αναφέρω κάποια μικρά αποσπάσματα και στο τέλος θα ανεβάσω ολόκληρο το άρθρο.

Ο Πρόεδρος της Γκάνας Νάνα Ακούφο-Άντο, σε πολύ έντονη συναισθηματική φόρτιση, διάβασε μέσα στην Βουλή της Γκάνας, άρθρο με οδηγίες του Rockfeller Foundation από το 2010, για την υποθετική δημιουργία πιο ελεγχόμενων κρατών,
Αποκαλύπτει πως ο νέος κορωνοϊός δεν είναι τίποτα άλλο από ένα βιολογικό όπλο προκειμένου να ελεγχθούν στον υπέρτατο βαθμό ολόκληρα κράτη.

«Κατασκευάστε έναν πολύ χαμηλής θνητότητας κορονοιό. (0,2%). Κατασκευάστε επίσης, μία πολύ πιο θανατηφόρα έκδοση του ιού με θνητότητα (30%), ως plan b, εάν η επιβολή ελέγχου με τον πρώτο χαμηλής θνητότητας κορονοιό αποτύχει.

Κατασκευάστε τους ιούς στο βιολογικό εργαστήριο του Winnipeg του Καναδά, και μεταφέρετέ τους στην Γούχαν της Κίνας.

Κατασκευάστε εμβόλια, πιστοποιητικά ανοσίας, ψηφιακές ταυτοποιήσεις, και πρωτόκολλα για να γίνει υποχρεωτική η επιβολή τους παγκοσμίως, με την βοήθεια του Γκέιτς ID2020, και των προγνώσεων κοινωνικών αντιδράσεων του Γκέιτς Event201.

Γιγαντώστε την θνητότητα του ιού, καταμετρώντας ως θανάτους από κορονοιό, νεκρούς που δεν είχαν καμία σχέση με τον Κορονοιό, όπως ασυμπτωματικούς που ήταν απλά θετικοί στον Κορονοιό και πέθαναν από οποιονδήποτε λόγο,

όπως νεκρούς που είχαν παρόμοια συμπτώματα με τον κορονοιό αλλά δεν διαπιστώθηκε ότι είχαν κορονοιό, και επίσης θανάτους ανθρώπων με πολλά υποκείμενα νοσήματα, που η επιδείνωση της υγείας τους και ο θάνατος τους, είχε ελάχιστη σχέση με τον κορονοιό, και απαγορέψτε τις νεκροψίες για όσο περισσότερο μπορείτε.

Τρομοκρατήστε τον κόσμο, και σκληρύνετε την καραντίνα ώστε να φυτευτεί ο φόβος στους ανθρώπους, και παράλληλα να αυξηθούν οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα για την καραντίνα και τα μέτρα προστασίας.

Συνεχίζεται...

Χρήστος είπε...

(φάση 2) γύρω στον Οκτώβριο – Νοέμβριο, χαμηλώστε τους ξανά το ανοσοποιητικό με την χρήση μάσκας,

και όταν έρθει η ώρα επιβολής της δεύτερης καραντίνας κατηγορείστε ότι φταίνε οι διαδηλωτές που δεν εμπιστεύονται την κυβέρνησή τους για την αύξηση των θανάτων, και γιγαντώστε περισσότερο τον πλασματικό αριθμό των θανάτων ώστε να φαίνεται πιο θανατηφόρο το δεύτερο κύμα κορονοιού, και ρίξτε την ευθύνη στους διαδηλωτές λέγοντας τους ότι σας το είπαμε.

Επαναλάβετέ τους ότι η μόνη λύση για να βγουν από την καραντίνα είναι το εμβόλιο, αλλά εσείς οι πολιτικοί φορείς κάντε προκλητικές εμφανίσεις χωρίς μέτρα προστασίας, σαν να μην υπάρχει ο κορονοιός.

Επιτεθείτε και χλευάστε οποιαδήποτε είδηση για πιθανή θεραπεία του κορονοιού, που δεν περιλαμβάνει την χρήση εμβολίου.
Επεκτείνετε την καραντίνα ξανά και ξανά και ξανά, ανά διαστήματα 2 εβδομάδων, για να προκαλέσετε όλο και περισσότερους ανθρώπους να διαμαρτυρηθούν και να διαδηλώσουν και να αψηφήσουν την επικινδυνότητα του ιού.

Τιμωρείστε αυστηρότερα τους παραβάτες στην δεύτερη καραντίνα, αντικαταστήστε τα πρόστιμα, απαγορέψτε τα ταξίδια,

Μετά από 6+μήνες καραντίνας, ξεκινήστε το πρόγραμμα εμβολιασμού, την πιστοποίηση εμβολιασθέντων, και κάντε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό για όλους, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτούς που ήταν υποταγμένοι από την αρχή, και επιτεθείτε σε αυτούς που είναι κατά όλου αυτού, λέγοντας ότι είναι κίνδυνος για όλους,

Μετά εφαρμόστε το νέο οικονομικό σύστημα κρυπτονομίσματος του Bill Gates Microsoft patent 060606

Θα κάνω και μία παρένθεση δική μου.

Αποκ. 13,17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ...

καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.

Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός μας Διδάσκει:
Γρηγορείτε και προσεύχεστε (να είμαστε ξύπνιοι, μόνο αυτός που δεν κοιμάται μπορεί να προσεύχεται)

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΊΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ!

Θα στείλω και ολόκληρο το άρθρο.

Χρήστος είπε...

Σας προτρέπω να το μελετήσετε και όχι απλώς να το διαβάσετε, και μεταδώστε το όπου μπορείτε:

https://agonasax.blogspot.com/2020/11/rockfeller-foundation-2010.html

Ανώνυμος είπε...

Θετικός στον κορωνο'ι'ό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας , μεταφέρεται στην Αθήνα. Το γράφουν κάποια site(πρώτο θέμα κ.α)

Κάποιος είπε...

Σε καμια χωρα της Δυσης δεν υπαρχει πλέον τόσο σκληρό λοκντάουν σαν αυτο που ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Χαρδαλιάς. Ο λόγος δεν είναι ουτε οτι έχουμε τα περισσότερα κρούσματα, ουτε την ταχύτερη διαδοση, ουτε τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων. Ο λόγος είναι οτι έχουμε τις λιγοτερες ΜΕΘ.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ο λόγος είναι ίσως...
πως

εμπιστευόμαστε υπερβολικά
τις... κάθε είδους "ΜΕΘ"
με δεδομένες

τίς ρίζες μας

και τις πνευματικές μας
δ ι ε ξ ό δ ο υ ς

που λόγω άγνοιας, αφήνουμε
α ν ε κ μ ε τ ά λ λ ε υ τ ε ς...

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος είναι που αρχίσαμε και τους γράφουμε κανονικά, και ο κόσμος τον έχει γραμμένο τον κοροναϊό, καί δέν κλείνεται μέσα και περιφρονεί τα μέτρα. Αρχίζει και ξυπνάει ο κόσμος, δεν πείθουν πλέον, και όσοι καθόμαστε μέσα είναι που φοβόμαστε το πρόστιμο.
Καί ξέρεις, αυτό με χαροποιεί, διότι θα συντομεύουν το εμβόλιο, να γλιτώνουν χρόνο, και όσο αρχίζει να ξυπνάει ο κόσμος, το εμβόλιο θα φάει φτύσιμο χοντρό..
Μακάρι να ξυπνήσουμε όλοι..