Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Σωτήρης Ρε! Τον πληρώνουν οι φαρμακοβιομηχανίες κι ο λαός για να μας βοηθήσει σε "ποιοτικό θάνατο"!

Ζωή σε λόγου μας! Πότε άλλοτε η προτεραιότητα της εξουσίας ήταν όχι η "μίζερη" ζωή μας, αλλά ο ποιοτικός θάνατός μας; Απίστευτη δήλωση από το Σωτήρη: «Θέλουμε να βοηθήσουμε να υπάρχει και μια ποιοτική μετάβαση προς το θάνατο»

Ακόμη δεν συγκινήθηκε ένας εισαγγελέας που σέβεται τον εαυτό του;

 

Ηλίθιοι λοιμωξιολόγοι παν -ηλίθιοι πολιτικοί ή μήπως δόλιοι ;

Καταστρέφουν τη χώρα με την υγειονομική τους χούντα και ηδονίζονται..

 

16 σχόλια:

Ηλιάδης Σάββας είπε...

Χριστιανέ, καθηγητή, ειδικά για σένα, που είσαι χριστιανός Ορθόδοξος και ψάλτης και διαβάζεις τα γράμματα της θείας λατρείας και αγωνίζεσαι εν Χριστώ,όπως ακούγεται και γίνεται γνωστό από τα ΜΜΕ, ποιοτική μετάβαση προς τον θάνατο θα έπρεπε να είναι πρωτίστως, επαναλαμβάνω, για σένα, πρωτίστως, η εν Χριστώ αναπαυμένη συνείδηση και όχι ο "ποιοτικός θάνατος" της μορφής εκείνης, που βαφτίστηκε και καθιερώθηκε από τους αθέους ως ευθανασία! Εκτός κι αν εμπνέεσαι από την ιερατική αίτηση-ικεσία:"χριστιανά τα τέλη της ζωής ημών, ανώδυνα, ανεπαίσχυντα, ειρηνικά και καλήν απολογίαν..."; Όμως μόνο η λέξη "ανώδυνα" παραπέμπει στο λόγο σου. Και αυτή αναφέρεται, όχι τόσο στην σωματική οδύνη, όσο στην ψυχική. "Οίον αγώνα έχει η ψυχή χωριζομένη εκ του σώματος..."! Το θυμάσαι; Διάβασε το καλά το τροπάριο, για να δεις πού βρίσκεται η ποιότητα του θανάτου για έναν αγωνιζόμενο χριστιανό. Αλλά, αφού νομίζεις πως αναπαύεις πλήθος "συνειδήσεων" με αυτά που λες, συνέχισε το άχαρο (α - χάρις) παιχνίδι σου.

Ανώνυμος είπε...

Κλασική περίπτωση ζωικούλη, όποιος ξέρει, καταλαβαίνει τι θέλω να πω...

Ανώνυμος είπε...

κ. Τσιόδρα, τι σημαίνει ποιοτική μετάβαση προς τον θάνατο;

Αφού αδειάσουν οι τσέπες από «ποιοτικούς» φόρους, πρόστιμα, ανεργία; οι «ποιοτικοί» ισλαμιστές με τα χατζάρια; οι «ποιοτικές» φυλακίσεις; ο «ποιοτικός» εγκλεισμός; ο «ποιοτικός» ανθρωποφάγος τηλεβόθρος; και το «ποιοτικό» θάψιμο άνευ συγγενών και φίλων...
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Άγιος Λουκας της Κριμαίας: «Γνωρίζω πως πολλούς από εσάς αναστάτωσε η ξαφνική άνοδος της αντιθρησκευτικής προπαγάνδας και ότι αυτό σας θλίβει. Μην ανησυχείτε όμως…Πέστε μου σας παρακαλώ. Θυμάστε τα λόγια του Χριστού από το ευαγγέλιο του Αποστόλου Λουκά: «Μη φοβού το μικρόν ποίμνιον, ότι ευδόκησεν ο Πατήρ ημών δούναι υμίν την Βασιλείαν». Μας έχει μιλήσει επανειλημμένως για το μικρό Του ποίμνιο ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός. Το μικρό Του ποίμνιο κρατάει από τους Αποστόλους. Και μετά πλήθαινε όλο και περισσότερο… Το μικρό ποίμνιο υπάρχει παντού, παρά τη μεγάλη έξαρση της αντιθρησκευτικής προπαγάνδας. Υπάρχει μέχρι τις ημέρες μας. Όλοι εσείς που με ακούτε, αποτελείτε το μικρό αυτό ποίμνιο. Μάθετε, λοιπόν, και να ελπίζετε ότι το μικρό αυτό ποίμνιο του Χριστού είναι ακατανίκητο. Κανείς δεν μπορεί να του κάνει τίποτα. Αυτό δεν φοβάται, γιατί γνωρίζει και κρατάει μέσα του τα μεγάλα λόγια του Χριστού:…«οικοδομήσω μου την Εκκλησίαν και πύλαι Άδου ου κατισχύσουσιν αυτής». Λοιπόν, αφού οι πύλες του Άδη δεν μπορούν να νικήσουν την Εκκλησία Του, εμείς, το μικρόν ποίμνιον, γιατί να ανησυχούμε, γιατί να θλιβόμαστε, γιατί να αναστατωνόμαστε; Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Το μικρό ποίμνιο του Χριστού είναι άτρωτο από κάθε προπαγάνδα».

GeorGRE είπε...

Ηρεμία. Δεν είναι παρεξηγήσιμο αυτό που είπε. Ως γιατρός σου λέει "άλλο να πεθαίνει κάποιος σε έναν διάδρομο και άλλο με το προσωπικό από πάνω του σε ΜΕΘ".
Το πρόβλημά του είναι αλλού. Φαίνεται να πιστεύει πιο πολύ στο εμβόλιο παρά στο Θεό. Γιατί φαντάζομαι ο λόγος του είναι βαρύς στην επιτροπή και θα μπορούσε να εισηγούνταν ανοικτές Εκκλησίες ΜΕ ΠΙΣΤΟΥΣ. Αυτό ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΟ.

Βασίλειος Λιάκος είπε...

"Ποιοτική μετάβαση πρός τόν θάνατο" Ω! τί ωραία λογοτεχνική έκφραση! Σάν τά καλολογικά στοιχεία που μάς έβαζε ο δάσκαλος νά εντοπίσουμε στά κείμενα, στό Δημοτικό.... Γειά σου ρέ Σωτήρη..."Ορθόδοξε Χριστιανέ" μέ τά ωραία σου! Έτσι...συνέχισε νά εμπλουτίζης τό λεξιλόγιο τής καθεστωτικής προπαγάνδας...

Ηλέκτρα είπε...

Ο κ.Τσιοδρας εχει πνευματικο πατερα τον μητροποιλιτη Μεσογαιας Νικολαο οποτε αυτα που λετε ειναι ακυρα διοτι ειναι αμεμπτου ηθικης και οι δυο.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα! Να σωθείς, καλή μου...με έκανες και γέλασα...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λένε και κάνουν είναι Ορθόδοξα;
Ηθική έχει κι ο κάθε Ταϊβανέζος, και μάλιστα πολύ υψηλή και άξια θαυμασμού. Ορθόδοξος όμως δεν είναι.
Από τον Μεσογαίας κι από τον Τσιόδρα όμως που λένε ότι είναι Ορθόδοξοι, κι εφόσον έχουν στα χέρια τους μια κάποια εξουσία, περιμένουμε να λένε και να πράττουν ανάλογα. Όχι με γνώμονα μια κάποια ηθική. Με γνώμονα την Ορθοδοξία.

Ιωάννης Τσιλιμιγκάκης είπε...

Μήπως να μας έλεγε και τι διημείφθη με τον Γέροντα Ευθύμιο στο Άγιον Όρος;

Ανώνυμος είπε...

Σώπα! Ο αμέμπτου ηθικής ήταν εισηγητής των 16 εκ. εμβολίων για την Η1Ν1, είναι υπέρ των λαθρομεταναστών και ομολόγησε ό,τι έχουν συμπεριληφθεί ψευδώς νεκροί ΜΕ κόβιντ, που δεν πέθαναν ΑΠΟ κόβιντ. Είσαι σε θέση να αντιληφθείς την διαφορά; Άντε δείξε στην ΝΟΔΕ το σχόλιό σου, για να σου χαρίσουν άλλο ένα φίμωτρο δώρο.
Ξέχασες, πως και ο μεγαλοφειλέτης του Δημοσίου εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου είναι ξάδερφος του αμέμπτου ηθικής Μεσογαίας. Προτείνω να πας στην πλησιέστερή σου ΔΟΥ και να τους πεις, πως τα εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει ο εκδότης είναι άκυρα, γιατί είναι ξάδερφος του "αμέμπτου ηθικής". Τι κάθεσαι;

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Με απειλές και φόβητρα

και με προώθηση των παθών
που κάνουν τον άνθρωπο
δ ο ύ λ ο

μας σέρνουν από τη μύτη
(έτσι τους σέρνουν άλλωστε κι αυτούς οι
αφεντάδες τους)

όμως, ο Θεός φυλάει
κι ενδυναμώνει
όσους τον
α ν α ζ η τ ο ύ ν
και τον
ε π ι κ α λ ο ύ ν τ α ι

-έστω και κατ' ελάχιστον
κατά τα μέτρα μας- .




Ηλέκτρα είπε...

Για καθιστε λιγακι..εγω δεν ειμαι εφοριακος οποτε τι χρωσταει ποιος και που δεν με αφορα! ο μονος ειναι που χρωσταει ΑΝ χρωσταει στις τραπεζες?
τωρα οτι ο Μεσογαιας Νικολαος ειναι πνευματικος του κ.Τσιοδρα που ειναι και πολυτεκνος και θεοσεβουμενος ειναι γεγονος! επισης περυσι ο μητροπολιτης τον καλεσε στο Προσκυνημα στα Σπατα να ψαλλει εν τω μεσω της καραντινας. Δεν θα καλουσε καποιον απατεωνα ουτε θα ηταν πνευματικος του! Εξαλλου ο σεβασμιωτατος ειναι αδερφος του π.Αστεριου που ειναι προισταμενος του Σωτήρα! οι Χατζηνικολαου ειναι προσωπικοτητες δεν ειναι τυχαιοι.. Επισης εχει περασει απο τα τοπ πανεπιστημια του κσμου οπως το Χαρβαντ το ΜΙΤ την ΝΑΣΑ!! ο ανθρωπος ειναι ΤΕΡΑΣ ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Ηλέκτρα. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Τσιόδρας είναι φιλοχρήματος. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.
Γι αυτό και όσοι λένε κάτι τέτοιο αναποδείκτως ή αφήνουν υπονοούμενα αμαρτάνουν βαρέως.
Από κει και πέρα μας πλήγωσε και μας πληγώνει εξακολουθητικά, διότι ως μέλος της επιτροπής "εμπειρογνωμόνων", εισηγείται μέτρα αντιεκκλησιαστικά και στραγγαλιστικά της θρησκευτικής ελευθερίας.
Επίσης άσχημη εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι έλαβε μέρος και αυτός στο σποτάκι της ΕΡΤ, τη στιγμή που είχε φιλοτεχνήσει το προφίλ ενός σεμνού ανθρώπου.
Και στο θέμα της Θείας Κοινωνίας δεν τήρησε ομολογιακή στάση τη στιγμή που για τις συγκοινωνίες είχε λόγο...

Ανώνυμος είπε...

Έχει γραφτεί ότι έχει πνευματικό το Μεσογαίας αλλά μάλλον δεν ισχύει.
Ίσα-ίσα που ο Μεσογαίας όταν ξιφούλκησε κατά του κλεισίματος των ναών σε μια πολύ σθεναρή παρέμβασή του πρότεινε να ερωτηθεί ο Τσιόδρας για το μη δικαιολογημένο κλείσιμο των ναών στην περίπτωση που τηρούνται τα ενδεδειγμένα μέτρα.
Στη θέση του θα είχα παραιτηθεί από τη στιγμή που διαπίστωνα την εκκλησιομάχο διάθεση των κυβερνώντων.
Επιπλέον, "βγάζει" και έναν επιστημονισμό που ξενίζει.
Όσο για τον όρο "ζωηκούλης" δεν νομίζω ότι πρέπει να στεκόμαστε σε αυτά.
Και ο π. Αντώνιος Στυλιανάκης είχε στενή σχέση με το ζωηκό ΦΑΡΟ της Θεσσαλονίκης.
Μην μένουμε σε ετικέτες.

Ηλέκτρα είπε...

Προς τον ανωνυμο 3.46

Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να παραιτηθειο κ.Τσιοδρας γιατι θα βαλουν καναν αντιχριστο προοδευτικο ταχα και θα λεμε τι καναμε που τον κατακριναμε και ειναι ανθρωπος της εκκλησιας!

Ανώνυμος είπε...

Όχι Γιάννης, Γιαννάκης.