Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Ο Χριστός σταμάτησε στου Γκύζη

Μπροστά στην απόλυτη καταστροφή με την οποία απειλείται ο Ελληνισμός,  ένα έντυπο κείμενο, στη μορφή του κλασικού βιβλίου.
Για να μεινει και μια γραπτη μαρτυρία, ότι δεν αποδέχτηκαν όλοι οι Έλληνες την αντικατάσταση τους.Μεγάλη η ευθύνη της διοικούσας τραγικής Ελαδικης Εκλησιας.ο Θεος να τους ελεήσει
Ο Χριστός σταμάτησε στου Γκύζη. Του Λευτέρη Πανούση.

Έχω την τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσω το πρώτο βιβλιο στην ελληνική γλώσσα, που αναφέρεται στην αντικατάσταση πληθυσμού, στην αμείλικτη δίωξη του Ελληνισμού και στην νέα ισλαμοκρατία, λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους.   

Πρόκειται για το: “Ο Χριστός σταμάτησε στου Γκύζη“, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εκτωρ, του Αλέξανδρου Καρρά.

Ξεπατικώνω από το οπισθόφυλλο του βιβλίου, το κείμενο του εκδότη…

Ο Χριστός σταμάτησε στου Γκύζη

Του Λευτέρη Πανούση
Ο θάνατος μιας πρώην ελληνικής γειτονιάς και των ανθρώπων της, στον καιρό της πολυπολιτισμικότητας και της ισλαμοποίησης

Δεκατρείς αληθινές ιστορίες, οι οποίες διαδραματίστηκαν στο πρόσφατο παρελθόν μιας ελληνικής συνοικίας, της συνοικίας Γκύζη. Ιστορίες που όλες μαζί συνθέτουν το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας. Ιστορίες σκληρές, πολυπολιτισμική σύγχυση, ανηθικότητα, παρακμή, ταπείνωση, εξαθλίωση και αθυροστομίες, αποτελούν τη μία όψη των ιστοριών αυτών.

Από την άλλη όμως, μέσα στο χάος και τον τρόμο για το πόσο γρήγορα άλλαξε η ζωή στη συνοικία του Γκύζη, αναδύονται η ανθρωπιά, το φιλότιμο, ο ρομαντισμός, οι αναμνήσεις μιας εποχής, όπου οι Έλληνες κάτοικοι ζούσαν αμέριμνοι τη ζωή τους, είχαν τα μαγαζιά τους και έχτιζαν τα όνειρά τους ατενίζοντας το μέλλον.

Το μέλλον δεν υπάρχει πια, η ελπίδα έχει χαθεί και μαζί με αυτήν σχεδόν έχουν χαθεί κι οι Έλληνες.
Ο Χριστός αντικαθίσταται απ’ τον Μωάμεθ. 

Η δέκατη τέταρτη ιστορία όμως έρχεται από το μέλλον. Ξέρουμε ότι θα έρθει, δε γνωρίζουμε όμως σίγουρα αν τότε θα εμφανιστούν και οι «Ελευθερωτές».

Αλέξανδρος Καρράς


Η ομότιτλη πρώτη ιστορία του βιβλίου, ειχε γινει ταινια μικρου μηκους απο την Αμερισσα Μπαστα 
και την εταιρεια παραγωγης shortfilm, όπου πρωταγωνιστούσε ο Ακης Σακελαρίου.
Η ταινια παιχτηκε σε διεθνη και ελληνικα φεστιβαλ και κέρδισε ενα βραβειο

Το βιβλίο: “Ο Χριστός σταματησε στου Γκύζη” [για το οποιο θα μιλησουμε εκτενέστερα σε επομενα αρθρα] μπορειτε να το προμηθευτειτε απο το ηλ. Βιβλιοπωλειο Νεα Γεννεα και λιαν προσεχως απο επιλεγμενα πατριωτικα βιβλιοπωλεια.

Μπορειτε επισης να το παραγγείλετε στο ιστολογιο: Εθνικον Κρατος: Ε – mail: ethnikonkratos@gmail.com ή στο δικο μου μεηλ: orpheas57@gmail.com

Ταυτοτητα εκδοσης

Σελιδες 160

Τιμη 12,60 Ευρω [+ εξοδα αποστολης]

Σημειωσις του συγγραφεα

“Ο Χριστος σταματησε στου Γκυζη”, είναι το 3ο βιβλίο μου. 
Είχα αποφασίσει να μην ξαναεκδοσω εντυπο κείμενο, παρά την επιτυχία του ιστορικου μου μυθιστορήματος “Η Παναγία των Νερών” [μεταφραστηκε και στα Ισπανικά] – αηδιασμένος από την δικατορία της πολτικής ορθότητας, την οποία τηρουν ευλαβικά οι περισσοτεροι συστημικοι εκδοτες.
Ωστοσο, μπροστα στην απολυτη καταστροφη με την οποια απειλειται ο Ελληνισμος, αποφασισα να δώσω στη δημοσιοτητα και ενα εντυπο κειμενο, στη μορφη του κλασικου βιβλιου, εξον φυσικα απο την καθημερινη αρθρογραφια μου στο ιστολογιο αυτο.

Για να μεινει και μια γραπτη μαρτυρια,  ότι δεν αποδεχτηκαν ολοι οι Ελληνες την αντικατάσταση τους.

Ο Αλεξανδρος Καρρας εκαμε το τολμημα να το εκδώσει.
Μεσα στις σελιδες του βιβλιου, θα δειτε, θα διαβασετε, θα αφουγκραστειτε τις ανασες, τα ονειρα, τις διαψευσεις και την αγωνια Ελληνων, μιας τυπικης Ελληνικης γειτονιας, που αργοπεθαινει.

Οι εγχωριοι εργολαβοι της Πλανητικης Παν-εξουσιας ισως επιχειρησουν να το σταματησουν, οπως σταματησαν τοσα αλλα.  
Ωστοσο φρονω οτι ακομα υπαρχουν πολλοι Ελληνες, που εστω και στα κρυφα, λαχταρανε να ακουσουν λογο για την Ελλαδα. Γι αυτο που ηταν, για αυτο που θα επρεπε να ειναι και γι αυτο που πανε να την καταντησουν.

Σε οσες/ους μου καμουν την τιμη να το διαβασουν, ευχομαι καλη αναγνωση… 

 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ελληνισμός σβήνει κι οι παπάδες δεν έχουν πει κουβέντα αντιθέτως μας μάλωναν αν κακολογούσαμε τους ΛΑΘΡΟμετανάστες που κατσικώθηκαν στην πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Tελειώσαμε αδέρφια!

Ανώνυμος είπε...

Δεν τελειώσαμε.

Λωρίτου Ελένη είπε...

Αφελληνισμός σε όλα τα επίπεδα ! Είναι αποκαρδιωτικό και ανθρωπίνως απελπιστικό . Παρατηρώ στην εκκλησία μέσα στην πόλη όπου πηγαίνω , μία κοινή ενορία , οτι παιδιά έφηβα σχεδόν τελειώνουν το λύκειο , δεν μπορούν νά διαβάσουν απλές ελληνικές λέξεις π.χ. " συναπελθείν " όχι κανένα " ειμί " ... ! Ίσως τα μπερδεύουν και οι τόνοι και τα πνεύματα ! Θά μου πείτε τί ζητάνε αυτά τα παιδιά στο ψαλτήρι ! Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια
του καλού παππούλη νά μυήσει τα νέα παιδιά στην λατρεία και την εκκλησιαστική μουσική και υμνογραφία . Είναι εγκληματικό νά συμβιβάζεται κανείς μέ αυτή την παρακμή και απλά νά ικανοποιούμαστε μέ θλιβερές μεταφράσεις των εκκλησιαστικών κειμένων , τάχα για νά καταλαβαίνουν οι νέοι . Είναι σαν νά χαμογελάμε πάνω απο το πτώμα των παιδιών μας . Σαν ένας γονιός νά αντιμετωπίζει το ναρκομανές παιδί του μέ την χορήγηση υποκατάστατων μέχρι νά έρθει η ώρα του θανάτου του . Βρέ παπάδες κάν'τε κάτι γι αυτή την κατάντια ! Δεν σας πονά η κατάσταση ? Πάνω στο πτώμα των παιδιών κοιτάτε νά το παίξετε μοντέρνοι και τύφλα στα μάτια μας ? Εγείρουν κραυγή αγωνίας οι Ελληνες και εσείς , που εκπροσωπείτε τον εθνικό πυλώνα της εκκλησίας τί κάνετε ??? Πού είναι η κραυγή σας??? Αν μή τι άλλο έχετε ένα δημόσιο βήμα , το οποίο εν πολλοίς χρησιμοποιείτε για νά πείτε ό, τι μπούρδα σας κατέβει , για νά παραστήσετε τους μοντέρνους ! Ούτε μοντέρνοι είστε ούτε τίποτα ! Απλά βλαμμένοι είστε ! Μιά και αναφέρθηκα στον συγκεκριμένο παπούλη είναι φιλότιμη η προσπάθειά του , αλλά ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη ! Αναλώνεστε σε ανόητα κατηχητικούλια ! Ιδρύστε Ελληνικά σχολεία Σαββατιάτικα μέ μουσική , αγιογραφία , διδασκαλία ελληνικής γλώσσας και ιστορίας ! Κάν' τε κάτι ! Χανόμαστε ! Άν δεν μπορούμε νά κάνουμε κάτι , γιατί οι καταμεγάλοι δεσποτάδες πήδηξαν την μάντρα για νά εισέλθουν αλλαχόθεν στην αυλή των προβάτων και μόνο χαλαστές είναι , τότε άς τραβήξουμε τα μαλλιά μας , άς πονέσουμε , για νά μας λυπηθεί ο Θεός ! Θά ήταν πολύ φιλόδοξο και ουτοπικό νά πώ οτι ο σούπερ καταμεγάλος αρχιεπίσκοπος έπρεπε πολιτειακά νά θεσμοθετήσει το εν λόγω σχολείο ! Καλό ύπνο !

Μέ μάλωσαν κάποιοι συμπολίτες μου γιατί απο τον θυμό μου χρησιμοποιώ την λέξη "μ..." , που κατα την γνώμη μου απλά σημαίνει βλακεία , γιατί νά σημαίνει κάτι άλλο ? Κακή λέξη και απαγορευμένη είναι επίσης η προαναφερθείσα " εθνικός πυλώνας " ! Κάποιοι αντικατέστησαν την λέξη " έθνος " μέ την λέξη " γένος " . Υπέρ του ευσεβούς ημών γένους , λένε , λές και είμαστε Οβριοί ! Η λέξη " έθνος " τους την δίνει , τους θυμίζει εθνικισμό ! Ναί βρέ ! Εθνικισμός ! Μόνο οι Εβραίοι κατόπιν της κατάρας του Θεού δεν έχουν εθνική υπόσταση και πολιτειακή οργάνωση . Το γένος των Ελλήνων είχε εθνική οργάνωση ακόμα και μία υποτυπώδη κάτω απο την Οθωμανική κατοχή . Αφήστε τις μ....του Καλαιντζίδη -- πόθεν μας εμφανίστηκε αυτό το φρούτο , εγκάθετος είναι -- και συνέλθετε ! Μέ τήν αλλαγή του Ελληνικού πληθυσμού που περιγράφει
ο συγγραφέας κοντεύουμε και εμείς νά γίνουμε απλά γένος διασκορπισμένο και
ανέστιο . Ο Ελληνισμός κοντεύει νά γίνει μία ιδέα χωρίς σάρκα .

Μέ την βοήθεια του Θεού ίσως αυτή η κατάσταση είναι αναστρέψιμη και ο αλλοτριωμένος Ελληνας μπορέσει νά επανελληνιστεί ! Ας μήν απογοητευόμαστε . Μας το υποσχέθηκαν οι άγιοί μας !

Λωρίτου Ελένη είπε...

Νά διευκρινήσω κάτι που θεωρώ οτι είναι σημαντικό και ο ευσεβισμός το έχει διαστρέψει . Οι υποσχέσεις των αγίων και οι προφητείες δεν δόθηκαν στην εκκλησία πρός εφησυχασμόν για νά κοιμόμαδτε πιό ήσυχα , αλλά πρός πνευματικήν ενίσχυση , για νά μήν μας καταβάλλει η απελπισία . Η προσευχή στα χείλη των ευσεβιστών έχει γίνει μία χονδροειδέστατη δικαιολογία . Η προσευχή δεν είναι νιρβάνα . Μα θα μου πείτε είναι ακτιβισμός ; όχι , ούτε ακτιβισμός είναι . Είναι ορθόδοξο βίωμα . Ακτιβισμός είναι η αυτονόμηση της δράσης απο το βίωμα . Δεν αποκόπτουμε και κάτι απο την εξωστρέφειά μας . Και την βόλτα μας θα κάνουμε και το επάγγελμά μας ασκούμε και τις κοινωνικές μας σχέσεις εκπληρώνουμε , μόνο όταν είναι νά ομολογήσουμε , τότε θυμόμαστε την προσευχή ! Αυτό δεν είναι υποκρισία και ευσεβισμός ; Κανείς δεν σε υποχρεώνει αδελφέ μου νά κάνεις κάτι άν δεν το θέλεις . Μήν διαστρέφεις όμως τα πράγματα και καλλιεργείς τον εφησυχασμό ως προτεινόμενη εκκλησιαστική πράξη .

Ανώνυμος είπε...

O Χριστός σταμάτησε στου Γκύζη,
πολύ πριν έλθουν οι αλλόφυλοι εισβολείς.

Η λαθρομετανάστευση βαρβάρων στη χώρα δεν είναι αίτιο αλλά σύμπτωμα.
Η υποδούλωση, συρρίκνωση και αντικατάσταση εθνών είναι αποτέλεσμα των αμαρτιών εκάστου έθνους, κατά την Αγία Γραφή.
Η ασέβεια, η ακολασία, η διάλυση της οικογένειας, οι εκτρώσεις, η απάτη, το ψέμμα, η εγωπάθεια, η μισανθρωπιά έχουν -τι μεγάλη έκπληξη!- μακροπρόθεσμες και συντριπτικές συνέπειες.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ασε το Γένος αδερφή
γιατί δεν το καταλαβαίνεις...

Ψαξε να διαβάσεις
Μεταλληνό,
άκου ό,τι βρείς
από Στρατηγόπουλο,
διαβασε Ρωμανίδη...
και θα βγάλεις άκρη.

Είναι πάντως μπερδεμένο
...σαν να προσπαθεί...
ο Ινδιάνος (Indian)...
να εξηγήσει στά ινδιανόπουλά του...
που μάθανε στην γεωγραφία
για τους Ινδούς (Ιndians)
οτι δεν ειναι ...
Indians αλλά Indians...

...μπλέξιμο...!

Λωρίτου Ελένη είπε...

Κατά την αντίληψή μου όπως αυθόρμητα το καταβαίνω το " γένος " προσδιορίζει τον ελληνισμό υπο μία ευρύτατη και
πνευματική έννοια .Λέμε οι ομογενείς για τους Έλκηνες του εξωτερικού , δεν λέμε οι ομοεθνείς , καθώς λέμε το Ελληνικό γένος για την περίοδο της Οθωμανικής κατοχής , που ήταν η έννοια του κράτους ανύπαρκτη ή υποκατάστατη . Αντίθετα το " έθνος " έχει την έννοια της πολιτειακής συγκρότησης , χωρίς βέβαια νά χάνει την πνευματική έννοια και νά ταυτίζεται μέ το " κράτος " . Αυτή την διάκριση έκανα στο σχόλιό μου του " γένους " απο το " έθνος " .Στη Θεία Λειτουργία ευχόμαστε για τους " ευσεβείς βασιλείς " και για τον στρατό , για την επιδρομή αλλοφύλων κ.τ.λ. Μήπως η ανεξέλεγκτη μετανάστευση δεν είναι επιδρομή αλλοφύλων ? Αυτό σημαίνει οτι ευχόμαστε για το έθνος ως κρατική υπόσταση και συγκρότηση. Άρα δεν ευχόμαστε μόνο για το Ελληνικό " γένος " σαν κάτι το πνευματικό , αλλά ευχόμαστε και για το Ελληνικό κράτος ως κοινωνικό μόρφωμα και συγκρότηση . Κάποιους δεν τους συμφέρει νά υπάρχει η Ελλάδα . Κάποιοι ιερείς αφελώς το κάνουν , γιατί η λειτουργούσα ακαδημία και ο οικουμενιστής Καλαιντζίδης έχουν πονηρέψει τα πράγματα και τα ονόματα . Οι άγιοι Απόστολοι έστειλαν επιστολές πρός Ρωμαίους , πρός Κορινθίους , πρός Γαλάτας . Άρα δεν απευθύνθηκαν στον άνθρωπο ως μέλος μιάς αγέλης , αλλά έχοντας όλα τα πολιτισμικά του γνωρίσματα . Έχει περισσέψει η θολολογία των οικουμενιστών . Όπου τους συμφέρει χρησιμοποιούν τα πολιτιστικά δεδομένα , για νά ανατρέψουν και νά σχετικοποιήσουν το Ευαγγέλιο , θεωρούν οτι η θεολογία είναι συνάρτηση των μεταβλητών πολιτιστικών δεδομένων και όπου τους συμφέρει βλέπουν τον άνθρωπο νέτο σκέτο και αγελαίο , οτι τάχα οποιοσδήποτε εθνικός προσδιορισμός συνιστά εθνικισμό και εθνοφυλετισμό . Αποδεικνύεται οτι ο οικουμενισμός είναι αίρεση και δεν τους βγαίνει μέ τίποτα , γι αυτό χρησιμοποιούν το ψεύδος .

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Συμφωνώ με τα λεγομενά σου

και θα πρόσθετα οτι όπως
στον παλαιό Ισραήλ
οι δώδεκα φυλές αν και
δεν ανακατεύονταν μεταξύ τους
(ομοίως και οι προσήλυτοι
αποτελούσαν μίαν επιπλέον διακριτή ενότητα),
ζούσαν όμως με την συνείδηση του ανήκειν στον ίδιο Λαό που ήταν...
περιουσία του Θεού... και κανείς δεν είχε το δικαίωμα να αγγίξει,
όσο
έμεναν πιστοί στον Κυριό
τους και Θεό τους.

Στην Τουρκοκρατία (μιά σκληρη, Βαβυλώνια αιχμαλωσία) οι εθνότητες
των ορθοδοξων λαών έπαψαν
τους αλληλοσκοτωμούς, που
είχανε θεριέψει στά
ύστερα βυζαντινά χρόνια
(του βαρλααμισμού και της
παποφιλίας)

και απέκτησαν μιά θαυμαστή ενότητα, γύρω από το Πατριαρχείο της
Πόλης,
και ήταν τέτοια η μετάνοια τού Λαού πού
-με κορυφές
τό Άγιονόρος
και τα Μετέωρα-
υπήρχε μιά πνευματική
ακμή που άρδευε

ησυχαστικά

ακμη και την ελεύθερη
πολιτικά τότε Ρωσία...
(Άγιος Μάξιμος ο Γραικός)

Φυσικά η κατρακύλα αυτών των Θεσμών
στην τεράστια αποστασία
των ημερών, μας, κάνει να φαίνωνται όλα τούτα, σαν
κούφια ιδεολογήματα,

όμως...
η δράση του Αγίου Εφραίμ του Αριζονίτη στην
αφιλόξενη νέα Βαβυλώνα
μετά και...
τους τόσο οικείους μας
Γέροντες, Άγιο Παΐσιο και Άγιο Πορφύριο,

μαρτυρεί οτι ο Θεός δεν
μας εγκαταλείπει κι έχει
μεγάλα σχέδια για όσους
...εισερχόμενοι εις το
ταμιείον μας έως αν παρέλθει η οργή Κυρίου...

διαφυλάξουμε την πολύτιμη
πίστη μας, αμόλυντη από

τους ιούς

της αποστασίας
του φ ό β ο υ
του διχασμού

και από τον... συγχρωτισμό...
με αθεολόγητες μοντερνιές
που μολύνουν την πνευματική ατμόσφαιρα

προωθώντας τον...
"καιρο"σκοπισμό...!

Εύχεσθαι!