Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Έκτακτο ανακοινωθέν!!

Ο ιός πήρε ρεπό σήμερα επιστρέφει δριμύτερος από αύριο και ειδικότερα όσο πλησιάζουμε στην 28 η Οκτωβρίου θα γίνεται θανάσιμα μεταδοτικός και επικίνδυνος .Υπήρχαν βάσιμες πληροφορίες γι αυτό και η ακύρωση των παρελάσεων...


Το ΠΑΜΕ, Αντιρατσιστικές οργανώσεις Αριστεροί και Αντιφασιστικοί Σύλλογοι και πολλοί άλλοι όλοι στους δρόμους, όλοι δημοκράτες, όλοι αγωνιστές .

Οι Χριστιανοί που δεν συμφωνήσαμε με το κλείσιμο των Εκκλησιών που μας πλήγωσε η υπερβολική αυστηρότητα στο χώρο της Εκκλησίας γενικά, οι Πατριώτες που χαιρόμαστε ακόμα στις παρελάσεις, είμαστε γραφικοί επικίνδυνοι για την δημοσία υγεία ανεύθυνοι ψεκασμένοι ...

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του για τους κυβερνώντες κ τους ειδικούς λοιμωξιολόγους που σήμερα κατάπιαν την γλώσσα τους περί της αναγκαιότητας των μέτρων κ του μη συνωστισμου ακόμα κ σε υπαίθριους χώρους.


Μη γίνει και παρεξήγηση δεν είμαι καθόλου υπέρ της ΧΑ ποτέ δεν ήμουν. Άλλο η καταδίκη της και  άλλο αυτές οι εικόνες εν μέσω της ...επιδημίας του ιού να δικαιολογούνται έτσι απροκάλυπτα σαν ιστορικές από τους δημοσιογράφους που τόσο καιρό λοιδορούν καθετί που έχει σχέση με την Εκκλησία και τονίζουν την πιθανή διάδοση του ιού στον χώρο της!
 
Όπου περισσεύει η αμαρτία πλεονάζει η Χάρη όπου περισσεύει η υποκρισία τι να περιμένουμε άραγε;
 Μαρία

3 σχόλια:

π. Δ είπε...

Απίστευτο!
Δεν το χωρά ο νους του ανθρώπου!
Τί συμβαίνει;
Πόσος απίστευτος παραλογισμός!
Υποτίθεται, ότι ο φόβος και ο πανικός για την εξάπλωση της "Πανδημίας " του κορωναϊού, έχει κυριαρχήσει στην ψυχή της πλειοψηφίας του λαού και γι αυτό κανείς δεν ξεσηκώνεται!
Τί είδους αντίφαση είναι αυτή;
Χειρίστου είδους!
Των παιδιών μας τα στόματα φιμώθηκαν, το σχολείο λειτουργεί ως κάτεργο, και τόσο απαξίωσε η πλειονότητα των γονέων το πρόβλημα!
Δεν νοιαστήκαμε ούτε να υπερασπίσουμε την συνολική υγιεία και ακεραιότητα των παιδιών μας!
Την εξέλιξη της προσωπικότητας αυτών!
Τον ρόλο του γονέα, εμείς οι ίδιοι τον απαξιώσαμε!
Πήρε δρόμο με ελαφρά πηδηματάκια η εικόνα της κλώσας που σε κάθε κίνδυνο δεν διστάζει να υπερασπίσει τα κλωσοπουλάκια της!
Δεχτήκαμε κάθε είδους φασιστική επιβολή, και τώρα;
Ο φασισμός της Χ.Α, μας πείραξε;
Εάν μας επηρέαζαν όλου του είδους οι φασισμοί, ας μας πείραζε κι αυτός!
Τώρα, είμαστε αναπολόγητα όντα ενώπιον της Ιστορίας!
Όντα απλά, γιατί φαίνεται ότι έχουμε απωλέσει τον τίτλο και το αξίωμα και τον ρόλο του ανθρώπου!
Συμφωνώ απόλυτα Μαρία, έχοντας αυτό το αμείλικτο ερωτηματικό που στο τέλος του κειμένου έθεσες:
Όπου περισσεύει η αμαρτία, πλεονάζει η Χάρη!
Όπου περισσεύει η υποκρισία, τί να περιμένουμε άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Αν ενθυμούμαι καλά το ίδιο συνέβη και όταν ποδοσφαιρική ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το πρωτάθλημα εν μέσω κορωνοιου. Οι οπαδοί, οι τουρίστες, τα κομματόσκυλα, οι αναρχικοί, οι λαθρομετανάστες και τελος πάντων ολοι οι "δημοκράτες" αυτού του τοπου μπορούν να συγκεντρώνονται, να διαδηλώνουν και να συνωστίζονται χωρίς να τους αγγίζει ο τρομερός και φοβερός αυτος ιός αλλά ουτε και ο νόμος. Η ιός αυτός ως εκ θαύματος, είναι επιλεκτικος και χτυπά κυρίως τους εργαζόμενους στα εργοστάσια και τα τιμημένα γηρατειά. Οι κυβερνώντες δε για να αποκομίσουν τα μέγιστα πολιτικά οφέλη δίδουν ασυλία και άφεση αμαρτιών σε όλους τους παραπάνω παράνομους σε καιρό αυστηρής καραντινας και μάλιστα έξαρσης της μεταδοτικότητας της νοσου. Οι μεγάλοι του γένους λοιμωξιολογοι δεν εχουν να πουν τιποτα; ο λαλίστατος σερίφης κατάπιε τη γλωσσα του; Τα πληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ έχασαν τη φωνη τους; Εύχομαι μετα απο τέτοια γεγονότα που ξεμπροστιαζουν τους κυβερνώντες και φανερωνουν τις πραγματικες επιδιωξεις τους να ξυπνήσουν οι ιεράρχες και ο κλήρος ώστε να αφυπνίσουν και τον κοιμισμένο λαό. Πρέπει να πουν την αλήθεια στους χριστιανούς και να μην τους κοροϊδεύουν με υποκριτικές υπακοες. Πρέπει να εκβάλλουν τον φόβο απο μεσα τους και να κηρύξουν την αλήθεια και οχι το ψέμα.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ο αντιφασισμός

ως
φερετζές για
τόν μεταξένιο
φασισμό

"προοδευτικών"
και
"φιλελευθέρων"

που ήδη ξεμπροστιάζεται

αλλά πολυ φοβάμαι
έχει
δρόμο ακόμα...!