Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΚΟΡΩ[ΠΑΡΑ]ΝΟΪΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!

 

Ένας προσεκτικός παρατηρητής της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 ωθείται σε αναπόφευκτους συσχετισμούς με την σημερινή πραγματικότητα και εν ταυτώ “νέα κανονικότητα”.
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) της Βρετανίας κατέχει εξέχουσα θέση στην βρετανική συνείδηση, εξ ου και το μήνυμα που προβλήθηκε κατά την παρουσίαση του: «το ίδρυμα που περισσότερο από το καθένα ενώνει το έθνος μας» ("the institution which more than any other unites our nation").
Εν τούτοις, μας αφήνει άναυδους ο τρόπος με τον οποίο επελέγη να προβληθεί το εμβληματικό για την Μ. Βρετανία Εθνικό Σύστημα Υγείας:
Αίφνης το Ολυμπιακό Στάδιο γεμίζει από κρεβάτια νοσoκομείου (ειδικότερα του παιδιατρικού νοσοκομείου Great Ormond Street Hospital [GOSH]), γιατρούς, νοσοκόμες και μικρά παιδιά. Τις χαρές και τους χορούς διαδέχεται ο τρόμος: δεκάδες φτερωτά πλάσματα ίπτανται απειλητικά πάνω από τα κεφάλια των παιδιών. Έτσι, η βρετανική παιδική λογοτεχνία που υποτίθεται ότι είχε την τιμητική της (αποσπάσματα από παιδικά παραμύθια εκφωνούσε η J.K Rowling) παρέδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους κακούς των ιστοριών, οι οποίοι ανέλαβαν να πανικοβάλουν τα παιδιά που όντας κλινήρη προσπαθούσαν να προστατευθούν από τους χειρότερους εφιάλτες τους.
Προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι στα κρεβάτια των «αρρώστων» τοποθετήθηκαν π α ι δ ι ά τρομοκρατούμενα από φανταστικά τέρατα!
Το στοιχείο, όμως, που μας εμβάλλει σε μείζονα προβληματισμό είναι η παρουσία ενός θεόρατου τρομακτικού όντος που (υποτίθεται ότι) είναι ο Voldemort (γνωστού από τα παραμύθια του Χάρυ Πότερ). Η μορφή του προσιδιάζει σε μαυροφορεμένο σατανά που κρατά ανά χείρας ένα αντικείμενο ομοιάζον στα μάτια των καλόπιστων με μαγικό ραβδί. Στα μάτια, όμως, των υπεραναλυτικών κακόπιστων, το επίμαχο αντικείμενο δεν αποκλείεται να παραπέμπει σε σύριγγα συμβολίζουσα… προεξαγγελτικώς τις εμβολιαστικές διαθέσεις επί εποχής κορωνοϊού!
Το αφιέρωμα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στο παιδιατρικό νοσοκομείο κλείνει με την προβολή ενός υπερφυσικού μωρού, το οποίο θα μπορούσε να ενδεικνύει κάποιον σχεδιασμό ελέγχου γεννήσεων ή δημιουργίας υπερανθρώπων με αξιοποίηση της γενετικής τεχνολογίας.
Ενόψει των ανωτέρω, είναι ψευδής ο ισχυρισμός του κ. Αθ. Περδικόπουλου, μέλους των “ελληνικών HOAXES”, ο οποίος παραπλανητικά σημειώνει ότι «δεν υπάρχει καμία ένδειξη» σχετικά με εμβολιασμό ή θυσία στον Σατανά. Ελλιπές και κατά τούτο παραπλανητικό είναι το συμπέρασμα του ιδίου ότι «δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι με το υπερμέγεθες ομοίωμα παιδιού-ασθενούς προαναγγέλλεται το 2012 η πανδημία του κορωνοϊού SARS-CoV-2 ή ότι είναι νεκρό και απεικονίζει θύμα παιδεραστίας ή χρήσης μάσκας», στο μέτρο που παροράται η προαναφερθείσα δυνατή ερμηνεία περί ελέγχου γεννήσεων ή δημιουργίας υπερανθρώπων.
Τέλος, ο κ. Περδικόπουλος δεν κάνει καμία αναφορά στο στιγμιότυπο που αντιστοιχεί στο λεπτό 46.01, όπου Κινέζος [;] γιατρός θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι προβαίνει στην κίνηση του αγκώνα που σήμερα τείνει να καθιερωθεί ως (εμετικός) χαιρετισμός εις αντικατάστασιν της κανονικής χειραψίας, μέσω της οποίας “τον καλό καιρό” μεταβιβαζόταν ενέργεια μεταξύ των ανθρώπων.
Ουδεμία μνεία γίνεται από τον ίδιο και σε ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο για τους γνώστες των αποκρυφιστικών συμβόλων: Το Ολυμπιακό Στάδιο φωταγωγείται από 14 πυραμιδοειδείς προβολείς. Κατά μία διαδεδομένη εκδοχή, «η κορυφή της πυραμίδας συμβολίζει την ανώτερη τάξη, την ελίτ. Το μεσαίο τμήμα της πυραμίδας συμβολίζει τα διάφορα κοινωνικά στρώματα της κοινωνίας, την κοινή μάζα που έχει κάποια επαφή με την ανώτερη τάξη και λογοδοτεί σε αυτή. Ενώ το τελευταίο τμήμα της πυραμίδας συμβολίζει την κατώτερη τάξη που παρασιτεί εις βάρος των δύο αυτών τάξεων».
Το συγκεκριμένο σύμβολο είναι τόσο διαδεδομένο που μπορεί να εντοπιστεί όχι μόνο στο μουσείο George Washington ή στο αμερικανικό δολάριο αλλά και στο λογότυπο της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας. Αυτήν την πυραμίδα-τρίγωνο βλέπαμε κάθε φορά που συμπληρώναμε την επαίσχυντη βεβαίωση μετακίνησης επί lockdown. Το επίμαχο αποκρυφιστικό σύμβολο σχηματίζουν με τα χέρια τους πλήθος ξένων και ημεδαπών πολιτικών.
Συνεχίστε τον ύπνο σας. Κάνει καλό στην επιδερμίδα σας...
 
Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: