Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΛΛΑΕΙ!!! - Για τους Λίγους...

Για τους Λίγους...

Η ιστορία μίλησε και απέδειξε ότι ο ηρωισμός γεννιέται με τις θυσίες. Ακόμα, και εν όψει "πανδημίας" και κάθε δυσκολίας κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να υπερνικήσει την έκφραση σεβασμού και τιμής σε αυτούς που χάρισαν σε εμάς την ζωή.

 Το αυτονόητο απαιτεί παρελάσεις για τις εθνικές επετείους με μέτρα μα πάνω από όλα παρελάσεις με εθνική περηφάνια και ελληνική ψυχή!

πηγή

5 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ό Χ Ι

στά οχι
των ναιναίκων...!

Βασίλης είπε...

Σύμφωνα με τους διακεκριμένους μας επιστήμονες ο ιός δεν μεταδίδεται όταν συναθροίζονται χιλιάδες άτομα και οι περισσότεροι χωρίς μάσκα σε ένα περιορισμένο χώρο όταν είναι οπαδοί συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής ομάδας και αγκαλιασμένοι φωνάζουν με όλη τους τη δύναμη ο ένας στη μούρη του άλλου ( πρέπει να σεβαστούμε το Ιερό δικαίωμα του πανηγυρισμού της κατάκτησης του εγχώριου πρωταθλήματος και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι βάζελος ή χανουμάκι ή βούλγαρος ) .
Επίσης, σύμφωνα με τους καταξιωμένους μας επιστήμονες δεν μεταδίδεται ο ιός όταν μαζεύονται 20 χιλιάδες αντιφασίστες και στη πλειοψηφία τους χωρίς μάσκα φωνάζουν συνθήματα και μάλιστα όπως τόνισαν τα ΜΜΕ αυτό είναι δείγμα υγείας ( Το Άδωνις είπε ότι έγινε για καλό σκοπό ).
Παρομοίως δεν μεταδίδεται ο ιός από τους παράνομους εισβολείς που μεταφέρονται στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας , ούτε στα πανηγύρια των γύφτων και όποιος το λέει αυτό είναι ρατσιστής και ξενοφοβικός.
Επιστημονικά τεκμηριωμένο επίσης είναι το γεγονός της μη μετάδοσης του ιού στις παρελάσεις των ομοφυλόφιλων και πάσης άλλης μορφής σεξουαλικής διαστροφής , ούτε στα εγκαίνια πλατειών όταν αυτά διεξάγονται από κυβερνητικά στελέχη , ούτε από περιφερόμενους καλλιτέχνες , ούτε ..., ούτε ... κτλ, κτλ , κτλ.

Αντιθέτως, σύμφωνα με τους καταξιωμένους μας επιστήμονες και τα αντικειμενικά και αμερόληπτα ΜΜΕ που δεν δέχονται τα εκατομμύρια ευρώ που τους δίνει απλόχερα η κυβέρνηση γιατί προτιμούν την ανεξαρτησία της ενημέρωσης και την καταξίωση από το κοινό , ο ιός μεταδίδεται στις Ορθόδοξες Εκκλησίες , στις παρελάσεις και εθνικούς επετείους , στις διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης .

ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ! ΖΗΤΩ Η ΝΤΠ ! ΖΗΤΩ Η ΜΕΡΚΕΛ ! ΖΗΤΩ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ! ΖΗΤΩ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΗΤΣ ! ΖΗΤΩ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΩΝ 300 !

ΥΓ

πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ ! Αυτό σκεφτόντουσαν και οι Ήρωες του '40 στα βουνά της Βορείου Ηπείρου όταν έχαναν δάκτυλα από κρυοπαγήματα ή την ίδια τους τη ζωή , αυτό σκεφτόντουσαν οι χιλιάδες μάρτυρες της Ορθοδοξίας , αυτό σκεφτόταν και ο Ήρωας Κωνσταντίνος Κατσίφας που δολοφονήθηκε σαν σήμερα πριν 2 χρόνια μετά από εντολή της Τουρκίας και τον οποίο η 'ελληνική' κυβέρνηση έχει ξεχάσει τελείως ( στη καλύτερη περίπτωση, όταν δεν υιοθετεί τις συκοφαντίες των αλβανικών αρχών που ακόμα δεν έχει βγάλει πόρισμα).

Ανώνυμος είπε...

https://www.otavoice.gr/roi-eidiseon-geniki/2020/10/dimokratiki-ektropi-sti-thessaloniki-poiniko-adikima-na-exeis-simaia-stamatousan-ta-ix/?fbclid=IwAR1P4wEoFA6jSyVexeIGmvqso4ATIaFAyiuQG6nuCUlTOyqE7qevqK2zKh8
Ποινικό αδίκημα και η σημαία στο ΙΧ;
Αυτό είναι το κράτος του νεοταξίτη Μητσοτάκη.

Ανώνυμος είπε...

Από το να παρελάσουν σπουδαστές και στρατιωτικοί με φίμωτρα και αποστάσεις, λες και βγήκαν από το 1984 του Όργουελ, καλύτερα να μήν παρελάσει κανένας.
Επίσης, η παρουσία των «επισήμων» δαιμονικών κι εκφυλισμένων εξουσιαστών του δημιοκρατικού-μεταποληστευτικού τόξου δεν αποτελεί τιμή, αλλά βεβήλωση των εκδηλώσεων. Επομένως, ευτυχώς που δεν θα παραστούν πουθενά φέτος.

Χρήστος είπε...

Ένα μεγάλο Εύγε! σε αυτόν που έφτιαξε το βίντεο.

Ένα μεγάλο Εύγε! και σε σας που τα ανεβάσατε.

Διαδώστε αυτό το υπέροχο βίντεο!

Δυστυχής! Παρηγορία
μόνη σοῦ ἕμενε νὰ λὲς
περασμένα μεγαλεῖα
καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.

ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ!