Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Και στην Κύπρο οι ίδιες ηλιθιότητες!

 

Βιογραφικά στοιχεία

Ο Μάριος Ματσάκης γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 2 Αυγούστου 1954.[2] Ομιλεί, πέρα από την ελληνική, την αγγλική γλώσσα

Απέκτησε πτυχίο μικροβιολογίας και διδακτορικό στη βιοχημεία από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Ακολούθως απέκτησε πτυχίο γενικής ιατρικής και γενικής χειρουργικής από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.] Στη συνέχεια απέκτησε πτυχίο ιατροδικαστικής από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ιατρικό Δίκαιο στο ίδιο πανεπιστήμιο. Ακολούθως, απέκτησε δίπλωμα Δικανικής Ιατρικής στη Μεγάλη Βρετανία και τίτλους στην ειδικότητα της Παθολογικής Ανατομικής και της Ιατροδικαστικής στην Ελλάδα.

Εργάστηκε ως ιατρικός λειτουργός γενικής ιατρικής και γενικής χειρουργικής σε νοσοκομεία και πανεπιστημιακές κλινικές του Κέιμπριτζ, του Έλυ και του Λίβερπουλ την περίοδο 1984-1986. Την περίοδο 1986-1993 εργάστηκε ως επιμελητής και λέκτορας ιατροδικαστικής και παθολογοανατομίας σε νοσοκομεία και πανεπιστημιακές κλινικές του Λονδίνου, του Λέστερ και της Γλασκώβης

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Κύπρο, όπου και εργάστηκε ως ιατροδικαστής στις Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας (Ιανουάριος 1994-Ιούλιος 1995). Στη συνέχεια εργάστηκε ως ιδιωτικός ιατροδικαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: