Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

 

Στην αρχή μου φάνηκε σαν τρολιά, αλλά το έγραψε η Καθημερινή.
Η κα Γιάννα Αγγελοπούλου είχε την φαεινή ιδέα να προσκαλέσουν για τους εορτασμούς των διακοσίων χρόνων από ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους και την απελευθέρωση από τους οθωμανούς, τον νεο-οθωμανό και ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν!
Και το ερώτημα είναι πως το σκέφτηκε αυτό; Τι ήθελε να αποδείξει η "ποιήτρια", που μπέρδεψε την ποιητική αδεία με την μανταμσουσούδικη αηδία; Φυσικά, ο Ερντογάν τους έδωσε «πόρτα» όπως ήταν αναμενόμενο.
Μα τόσο απερίσκεπτη πια η κυρά Γιάννα; Αν ήθελε να έρθει πράγματι ο Ερντογάν, ας διοργάνωνε τουλάχιστον και ένα μνημόσυνο για τον Δράμαλη με 10 ιμάμηδες και 20 Χότζες!!
Γ.Γ.Γ

3 σχόλια:

Βασίλης είπε...

Δεν είναι τυχαία, ούτε απερίσκεπτη η πρόσκληση του ισλαμιστή , αρχιφασίστα Ερντογάν στον καρακίτς εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του '21.

Συνάδει με το πνεύμα της επιτροπής των πουλημένων "ιστορικών" που συκοφαντούν τους αγωνιστές του 21 και κυρίως κατά του Κυβερνήτη , Ιωάννη Καποδίστρια. Επιτροπή που σύστησε η Αγγελοπούλου και που προκάλεσε την παραίτηση των αληθινών ιστορικών.

Ίσως η μαντάμ προσκάλεσε τον κύριο εκφραστή της αναβίωσης της οθωμανικής "αυτοκρατορίας" για δημόσιες σχέσεις . Δεν θα της ήταν πολύ άβολο να αναλάβει κάποιο σημαντικό ρόλο στην επαρχία Γιουνανιστάν της νέας οθωμανικής "αυτοκρατορίας υπό τον σουλτάνο .

Το ότι παραμένει στη θέση της σημαίνει ότι έχει την έγκριση και του Έλληνα πρωθυπουργού, ό,τι και να σημαίνει αυτό. Δεν κρατάνε πια ούτε τα προσχήματα , την ώρα που οι Τούρκοι ανακοινώνουν στρατιωτικές ασκήσεις στο Αιγαίο έξω από την Αττική και αυτοί ασχολούνται με το αν φοράνε όλοι μάσκες στους δρόμους και ακυρώνουν τον εορτασμό της επετείου της 28 Οκτωβρίου, ενώ επιτρέπουν στη "παρέλαση" των μουσουλμάνων αδελφών της Τουρκίας , Πακιστανών, στους δρόμους της Αθήνας την ίδια μέρα .

Η Εκκλησία του Χριστού μας διδάσκει ότι ο καλύτερος εορτασμός των Αγίων και δη των Μαρτύρων είναι η μίμησης των Αγίων , κάτι που έχουν μάλλον ξεχάσει πολλοί "ιεράρχες" . Ο καλύτερος λοιπόν εορτασμός της 28 Οκτώβρη είναι να πούμε πάλι ένα βροντερό ΟΧΙ στα κελεύσματα της ΝΤΠ που παραμονές των αμερικανικών εκλογών έχει ξεσαλώσει με πρόσχημα έναν ιό που έχει θνητότητα χαμηλότερη της γρίπης . Όσο για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του '21 , ας γίνει επιτέλους η αφορμή για την απελευθέρωση από το ψευτορωμέϊκο.

Ανώνυμος είπε...

Θά συμφωνήσω μέ τήν τελευταία πρότασί σου.
Αλλά πέραν τών όσων κάνει αυτή η επιτροπή πού είναι γιά κλάματα
νομίζω ότι η πρόσκλησι της Αγγελοπούλου νά έρθη ο ταγίπ ήταν επιτυχημένη.
Έλα να γιορτάσουμε μαζί πού σάς διώξαμε απο τήν Ελλάδα! Πολύ τό χάρηκα.
Όπως έκανε η Γερμανία τήν ανάγκη φιλοτιμία καί πήγε στήν επέτειο τής λήξεως
τού Β. Παγκοσμίου στή Ρωσία..

Βασίλης είπε...

Εσύ φίλε Ανώνυμε είσαι Έλληνας, δεν είσαι προσκυνημένος και γιαυτό δεν μπορείς να καταλάβεις το "σκεπτικό" ανθρώπων σαν την Γιάννα ή την Ντόρα που θα έκαναν και κωλοτούμπες για να γίνουν οι εκλεκτές του σουλτάνου στη νέα οθωμανική επαρχία , όπως οι γονείς πολλών από αυτούς υπηρέτησαν τους ναζί στη γερμανοκρατούμενη Ελλάδα το '40 , κάτι που επαναλαμβάνουν οι απόγονοι στη γερμανοκρατούμενη ΕΕ.

Όχι "έλα να γιορτάσουμε μαζί που σας διώξαμε " θα έλεγαν , αλλά και συγγνώμη θα ζητούσαν για τα "εγκλήματα" των "αμόρφωτων" αγροίκων , όπως είναι για αυτούς οι Αγωνιστές και Οπλαρχηγοί του '21.