Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΥ-ΓΕΝΗ ΚΑΙ Α-ΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ




Σχεδόν όλοι οι υποψιασμένοι Έλληνες καταλαβαίνουν πως η παραμονή του Ιερωνύμου στον Αρχιεπισκοπικό θώκο εξαργυρώνεται με την βαθιά του τάφου σιωπή…


Εντούτοις το χειρότερο από όλα είναι πως όσο κάθεται σε τούτο τον θρόνο τόσο και παρατείνεται η άτυπη  προεκλογική περίοδος για τους υποψήφιους Επισκοπογαμβρούς που για να πλουτίσουν τα λάϊκ τους👍 από τις επιβραβεύσεις τους συστήματος έχουν επιδοθεί σε μία ανευ προηγουμένου αγενή μα και ευ-γενή(αφού έχουν γένια)άμιλλα για τα ποιος από όλους θα πεί ή θα γράψει την μεγαλύτερη συστημική malakia προκειμένου και μόνο να ανεβάσει τις προεκλογικές μετοχές του σε βάρος του σκανδαλισμού των πιστών αλλά και της Ορθοδόξου Πίστεως και ζωής για την οποία τάχθηκαν να υπηρετούν έως θανάτου.



Άρα αδελφέ μου Χριστιανέ μην απορείς αν βλέπεις εξέχουσες φίρμες και βεντέτες του Εκκλησιαστικού Δεσποτάτου να σέρνεται πίσω από τον αντίχριστο Καίσαρα ή μάλλον να γίνεται και βασιλικότερος αυτού!

Ευρυδίκη

3 σχόλια:

Ηλέκτρα είπε...

Με αυτα τα ερθρα το πάτε για πολύνεκρο!
Μια χαρα Επισκοπογαμβρός ειναι, αθορυβος, σεμνος ταπεινος παρα-μορφωμενος διακριτικος ευγενικος καλή ψυχούλα
αυτον εχουμε αυτον συνιστουνε 29 κατασκευαστες πλυντηριων αυτοι ξερουν, οχι λάθος αυτο ειναι απο διαφημιση.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος άλλος Μνηστηρας , μετά τον Μεσογαίας, έχει σειρά να πλειοδοτησει σε συστημική δήλωση;;;;;.
Θα δούμε το συντομότερο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μεσσηνίας. Για να πλειοδοτήσει, θα βγάλει εγκύκλιο που θα καθιστά υποχρεωτικά στο ναό, εκτός από τη μάσκα, τον αναπνευστήρα και τα βατραχοπέδιλα. Ισχυρή σύσταση επίσης για μπρατσάκια, κουβαδάκι, μακαρόνι και ομπρέλα θαλάσσης.