Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Τι λέτε ορέ;;

 
Με αφορμή τώρα τη συζήτηση που έχει ενσκήψει αναφορικά με την αποστρατικοποίηση-αφοπλισμό των νησιών, που ζητάει επιτακτικά η Τουρκία,, προτείνω να ληφθεί και η εξής πρόνοια προς εξασφάλιση των τουρκικών αποβατικών σκαφών.
Να γίνει επιμελημένη εκβάθυνση των σημείων της απόβασης στα νησιά από επικίνδυνα βράχια και σκοπέλους, προκειμένου να αποφευχθεί κάποια φθορά στα τουρκικά σκάφη. Πριν από την ατουφέκιστη παρέλαση που θέλουν να κάνουν οι τουρκικές αποβατικές δυνάμεις, θα πρέπει να προηγηθεί μια εξίσου ασφαλής και ευχάριστη απόβαση.
Να βγουν και οι απαραίτητες φωτογραφίες, τα καλωσορίσματα κλπ. Κρίμα δεν είναι να χτυπήσει κάνα τούρκικο αρματαγωγό στην παραλία της Σάμου και να βουλιάξει; Που να τρέχουν έπειτα ο Δένδιας και ο Μυταράκης, άμα μας κάνει καμιά μήνυση ο Ερντογάν για πρόκληση ναυτικού ατυχήματος;
Άλλωστε οι Τούρκοι δεν δέχονται τίποτα λιγότερο από το να μην πολεμήσουν διόλου για τα νησιά. Τα θέλουν στο πακέτο και με περιτύλιγμα. Εδώ και τώρα ζητάνε αφοπλισμό. Αυτά που έχασαν με αίμα, με ελληνικό αγώνα και ανδρεία, τώρα τα θέλουν πίσω αναίμακτα και εκ του ασφαλούς. Οι σιγουρατζήδες Τούρκοι αντί για σφαίρες και οβίδες, θέλουν να τους πετάμε λουκούμια!!
Τι λέτε ορέ;;
Έχει και άλλα έξυπνα τσογλάνια σαν και εσάς η μάνα σας;;
Ούστ κοπρόσκυλα!!

 Γ.Γ.Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια: