Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Τα θαύματα του Τιμίου Σταυρού

 Ρίγη συγκίνησης με θαύματα ζωής στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Στην κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" δύο γυναίκες που βίωσαν συγκλονιστικές εμπειρίες. Η ευλογία του π. Δημήριου, ο Τίμιος Σταυρός και η ακλόνητη πίστη τους, που τις έκανε κοινωνούς του θαύματος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάλε ένα ;;;;;
Η΄μάλλον πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Υπερπροσφορες θαυμάτων, προσωπικά, με φοβιζουν. Σε τελική ανάλυση, μας υπόσχεται ο Χριστός αιώνια υγεία ή αιώνια ζωή; Ποιο από τα δύο; Ανώτατο κριτήριο της Εκκλησίας είναι ο "άνθρωπος", όπως ψελλίζει κάθε τοσο ο αρχιεπίσκοπος, ή ο Θεάνθρωπος; Και όταν δεν μας δίνεται η υγεία που ζητάμε, παύουμε να πιστεύουμε; Μήπως έτσι πολλοί δεν είπαν ότι, αφού υπάρχει ο κορωνοιος, ο Χριστιανισμός ξαφνικά έγινε άνευ νοήματος; Οπότε, με την αιφνίδια "κατάρρευση" του οικοδομηματος των "υποχρεωτικων" θαυμάτων, άλλοι εκκλησιαστικοί πέταξαν τα ράσα και έβαλαν τρεντυ λευκά πουκάμισα. Και κάποιοι άλλοι κατέφυγαν στην παρηγοριά του παλιού τους γνώριμου αριστεροχριστιανού Ζουμπουλάκη, καταγγέλλοντας όσους μέχρι πρότινος αγόραζαν φανατικά τα γέμοντα θαυμάτων βιβλία τους ως οπαδούς της "επίπεδης γης"...

Cyclus

Ανώνυμος είπε...

Είναι συγκλονιστικό, πόσα θαύματα, πόσες ανθρώπινες ιστορίες....

Στον προάυλιο χώρο του ναού είδα πόλλά...
Είδα γονείς να κουβαλούν στα χέρια τους τα παράλυτα παιδιά τους,
είδα τόσα παράλυτα παιδιά και ενήλικές που δεν το πίστευα...

Στον προάυλιο χώρο του ναού άκουσα πολλά...
τόσες ιστορίες, τόσες ιάσεις, τόσες ευχαριστίες...

Ο π. Δημήτριος έχει πολλούς ιατρικούς φακέλους στα κιτάπια του...
πολλοί γιατροί μιλούν για τα Θαύματα του Χριστού,
όχι μόνο στους Αγιους Ισίδωρους,

άς μάθουμε τον δρόμο προς τον Χριστό,

ό,τι και αν σημαίνει αυτό για τον καθένα μας!!!


ας μάθουμε τον δρόμο προς τον Χριστό,
Εκείνος ξέρει γιατί και πώς...!

Βοήθειά μας!!!

Κωνσταντίνα

Ανώνυμος είπε...

Kατα δηλωση του εχει ως γεροντα εναν αφανη, σαν αυτους τους αφανεις στο Αγ. Ορος, στον οποιο δεν λεγει τιποτε αλλα ο Γεροντας του λεει τι να λεει και να πραττει ... υπαρχει σχετικο βιντεο που τα αναφερει αυτα! Ειχε λεει παρακαλεσει να βρει εναν Γεροντα στον οποιον δεν θα λεγει τιποτε απλα θα του υπαγορευε ο Αφανης Γεροντας !!

Τοσα βιντεο μονο ο Παναγιωτης Τουλιατος και ο Κονανος μπορουν να παρουσιασουν, τωρα τι συμβαινει και η Αρχιεπισκοπη σιωπα ειναι θεμα ιδιαιτερο που μονο οι δυο πλευρες ξερουν ,το μετρο εχει χαθει σε καθε περιπτωση.
Αναμενουμε σε επομενο σταδιο θεραπειες κορωνοιου ... για οποιον ενδιαφερεται ας μελετησει το "θαυματα και σημεια" του Αγιου Μπριαντσιανινωφ https://orthodoxfathers.com/THaymata-simeia-Agios-Ignatios-Alexandrovits-Mpriantsianinoph/THaymata-simeia-Agios-Ignatios-Alexand