Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Όχι "σάλος" αλλά εύγε και Μπράβο στον Μητροπολίτη Καρπενησίου!

Δείτε τίτλο και ρεπορτάζ στο καλομπουκομένο με εκατομμύρια ευρώ σαιτ του Χατζηνικολάου :Σάλος με τον Μητροπολίτη Καρπενησίου - Προέτρεψε τους πιστούς να μην φορούν μάσκα

Σάλος έχει προκληθεί από τη στάση του Μητροπολίτη Καρπενησίου, ο οποίος σε δηλώσεις του για την γιορτή του πολιούχου Αγίου Νικολάου Καρπενησιώτη, προέτρεψε τους πιστούς να μην τηρούν τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

"Στην Ευρυτανία δεν υπάρχουν κρούσματα και δεν χρειάζονται τα μέτρα που επιβάλλονται σε άλλες περιοχές", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα στα πλάνα που μετέδωσε το STAR Κεντρικής Ελλάδας, κανένας από τους πιστούς δεν φορούσε μάσκα. Την λύπη του για το γεγονός, ότι κανείς σχεδόν από τους πιστούς δεν φορούσε μάσκα στο εσωτερικό της εκκλησίας κατά τη θεία λειτουργία, εξέφρασε ο βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος. Δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό τόνισαν από την πλευρά τους ο δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης και ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασσιός.

πηγή

σχόλιο: Η χειρότερη πανδημία είναι εκείνη που σούρνεται στα χνάρια του κοροδο-ϊού για να μαγαρίσει πράγματα σπουδαιότερα απ' όσα μαγαρίζει ο κορονοϊός...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο παχύσαρκος κύριος που διαμαρτύρεται δικαίως διαμαρτύρεται γιατί η παχυσαρκία του τον μεταβιβάζει αυτόματα στις ομάδες υψηλού κινδύνου...

Καλό θα είναι να τον δούμε και σε μια καμπάνια για την καταπολέμηση του πάχους που μόνο κακό κάνει στην υγεία μας...

Theo είπε...

Κι εδώ παρασυρθήκατε:

"Fake news αποδείχθηκαν τα περί δηλώσεων του Σεβ. Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεωργίου, ότι προέτρεπε τους πιστούς να μην φορούν μάσκα στο ναό.

Με τον Μητροπολίτη Καρπενησίου επικοινώνησε σήμερα το πρωί ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1, ζητώντας να μάθουν σχετικά με τις δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε στους δημοσιογράφους τις απαραίτητες διευκρινίσεις, σχετικά με την διαστρέβλωση των όσων δήλωσε περί των μέτρων. [...]
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο ANT1 έπαιξε στον αέρα το βίντεο με τις δηλώσεις, στο οποίο ο Σεβασμιώτατος φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν κάνει ουδεμία αναφορά στις μάσκες.
(https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/39610-karpenisiou-georgios-den-zitisa-pote-apo-tous-pistous-na-min-forane-maskes)

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Εμεις μεταδωσαμε την ειδηση ακριβώς απο το καναλι του Χατζηκικολαου και ακούσαμε τον ιδιο τον μητροπλιτη να μιλάει όποιος έχει αυτιά ας ακούσει τι λέει..Τα υπόλοιπά ειναι εκ του πονηρού !

Γιάννης είπε...

Ο βουλευτακος την λυπη του να την εκφρασει στις επομενες εκλογες που θα βλεπει την βουλη με τα κυαλια

Ανώνυμος είπε...

Περδικόπουλε, εσύ;