Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Bhakdi έχω πολύ καλά νέα για σας η επιδημία έχει τελείωση το δεύτερο κύμα της επιδημίας είναι ψεύδος!

Απόσπασμα από την διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι EOE Channel απόσπασμα από τον ταϊλανδό Γιατρό Dr. Sucharit Bhakdi Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

4 σχόλια:

Βασίλης είπε...

Μία πτυχή που πρέπει επειγόντως να διερευνηθεί : γιατί δεν γίνονται νεκροψίες σε άτομα που πέθαναν από κορονοϊό ? Αν συγγενής θύματος έχει υποψίες ή πληροφορίες ότι ο θάνατος προήλθε από τη πίεση στους πνεύμονες με την παροχή οξυγόνου με μεγάλη πίεση , γιατί απαγορεύεται να γίνει νεκροψία που θα καθορίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου ?

Η θεωρία της επικινδυνότητας μετάδοσης στη νεκροψία καταρρίπτεται στη πρακτική σε χώρες όπως στην Ολλανδία , όπου γίνονται νεκροψίες σε θύματα κορονοϊού αφού όπως λένε εκεί οι ειδικοί η πιθανότητα μετάδοσης από νεκρό είναι απειροελάχιστη.

Στην Ελλάδα , όπως και στην Ιταλία, γιατί απαγορεύεται ? Υπάρχει εισαγγελέας να το διερευνήσει άμεσα λόγω της σοβαρότητας του θέματος ? Είχαμε διαβάσει προ μηνών ότι Ελληνίδα πνευμονολόγος στο Σωτηρία είχε επισημάνει τη μεγάλη πίεση παροχής οξυγόνου στους διασωληνωμένους που υποδείκνυε ο Π.Ο.Υ. και την είχε μειώσει σώζοντας πολλές ζωές.

Νοσοκόμα σε μεγάλο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης είχε καταγγείλει κλαίγοντας τέτοια περιστατικά θανάτων, ακόμα και νέων ανθρώπων.

Δεν ξέρουμε πια τι να πιστέψουμε . Άλλοι λένε ότι η επικινδυνότητα του ιού έχει μειωθεί , άλλοι λένε το ακριβώς αντίθετο . Εμείς , που δεν είμαστε ειδικοί , ζητάμε απλώς να υπάρχει επιστημονικός διάλογος και σωστή ενημέρωση, όχι μονομερής παρουσίαση και ποινικές διώξεις όσων αμφισβητούν την επιδοτούμενη επιστήμη και ενημέρωση.

Οι διώξεις ενισχύουν την επιχειρηματολογία των διωχθέντων και προσδίδουν άλλο χαρακτήρα στη προσπάθεια των κρατών να αντιμετωπίσουν την - σωστά πλέον αναφερόμενη - επιδημία.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΟΓΙΚΟ και αναμενόμενο, κάποια στιγμή ο κορωναϊός να φύγει από το διεθνές προσκήνιο, διότι αυτός ο κορωναϊός ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ επίτηδες από ανθρώπους στο εργαστήριο.
Συνεπώς ΔΕΝ μπορεί να υπάρχει για πολλά χρόνια, μέσα στη φύση.

Εάν συνεχίσει να υπάρχει ο ΙΔΙΟΣ ιός για πολλά χρόνια, αυτό είναι ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟ και ΠΟΝΗΡΟ.

sotirio είπε...

Αν ξεκινήσουμε με την παραδοχή οτι " ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ επίτηδες από ανθρώπους στο εργαστήριο " μήπως θα πρέπει λέγω , ΜΗΠΩΣ , θα πρέπει να σκεφτούμε οτι κάποιοι τον διαδίδουν σκόπιμα στα πλαίσια ενός ακήρυχτου βιολογικού πολέμου ? Και μήπως θα πρέπει να είμαστε έντονα υποψιασμένοι για όσους αντιστρατεύονται την προσπάθεια των υγειονομικών αρχών να περιοριστεί η επιδημία ? Η προσπάθεια υποβάθμισης της απειλής , η σαφής προτροπή για την μη τήρηση ΟΛΩΝ των υγειονομικών μέτρων μήπως καθιστά ύποπτο τον κύριο αυτόν ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ συνεργάτες του και μήπως θα έπρεπε να ψάξει η ΚΥΠ τι ρόλο διαδραματίζουν ? Ιδιαίτερα ύποπτο είναι πως κάηκε η Μόρια .. Αληθεύει οτι μολυσμένοι μετανάστες έφυγαν απο την Αθήνα και μόλυναν την Μόρια ? Εδώ κάνουν αγώνα να φύγουν απο την Μόρια και να πάνε Αθήνα ... δεν στοιχειοθετείτε υποψία και δεν πρέπει να διερευνηθεί αν σκόπιμα μολύνθηκαν εκατοντάδες μετανάστες με σκοπό να μολύνουν Ελλάδα και Ευρώπη ? Και απο που πληρώνονται και τι σκοτεινά συμφέροντα εξυπηρετούν αυτοί οι τάχα μου αυθόρμητοι που όπως φένετε δρουν οργανωμένα σε παγκόσμια κλίμακα διασπείραντας ψευδής ειδήσεις ? Μήπως είναι διεθνής μυστικιστική καταστροφική αίρεση ή άλλη "ιδεολογική" οργάνωση που κανει βιολογικό πόλεμο με σκοπό να ξεπαστρέψει τους πληθυσμούς της Δύσης με επιδημίες όπως κάποτε έγινε οταν ανακαλύφτηκε η Αμερική πρός όφελος των εποίκων του Κολόμβου ? Ελληνες η ΠΑΤΡΙΔΑ κινδυνεύει !Η ΠΑΤΡΙΔΑ μας δίνει την μάχη !Ας σταθούμε δίπλα στους Ιατρούς και τις νοσοκόμες μας της Πατρίδας μας. Ας σταθούμε δίπλα στους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες και όλους τους ενστόλους της πατρίδας μας . Η ΠΑΤΡΙΔΑ μας δίνει την μάχη !Σε αυτή την μάχη ας μη λήψει κανένας Έλληνας ! Ας κλείσουμε τον δρόμο στους Εφιάλτες που αντιμάχονται τον υπέρ Πατρίδος αγώνα !

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Την ύπουλη εξόντωση των ινδιάνων,
της Νοτίου Αμερικής

με επιμολυσμένα αντικείμενα και άλλες
πιο πολύπλοκες
-απίστευτες πραγματικά
μεθόδους-

έτυχε να
την έχω διδαχτεί,

-μεταξύ άλλων ...εξωφρενικών-
σε μάθημα κοινωνιολογίας
σε πανεπιστήμιο της εσπερίας.

Είναι πράγματα πού λέγονται επίσημα και
δημόσια...
αλλά δυστυχώς μόνον σε όσους προαλείφονται

γιά γ ρ α ν ά ζ ι α του
μηχανισμού αποβλάκωσης των μαζών!