Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ: «ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ HOAX ΕΙΝΑΙ Ο COVID-19»

ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ – ΕΔΩ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΊ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ!
con4
Οι πρώτες διαδηλώσεις κατά των lockdown και των περιοριστικών μέτρων με το πρόσχημα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού είχαν πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ, ενώ πλέον βλέπουμε το κύμα δυσαρέσκειας να έχει φθάσει και στη Γερμανία.
Στις ΗΠΑ οι κυβερνήτες των πολιτειών που προσπάθησαν να κατεβάσουν ρολά στην οικονομία γνώρισαν τη σθεναρή αντίδραση του κόσμου που κατέβηκε άμεσα στους δρόμους διεκδικώντας το δικαίωμα στη δουλειά και φωνάζοντας όχι στα επιδόματα. Το αντίθετο δηλαδή με αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Διαδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στη Μεγάλη Βρετανία.
Χθες χιλιάδες ήταν οι Γερμανοί που διαδήλωσαν στο Βερολίνο κατά των περιορισμών του κορωνοϊού και της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας, σε μια περίοδο που η τρομολαγνεία παίρνει νέες διαστάσεις.
Περίπου 20.000 διαδηλωτές ξεκίνησαν την διαδήλωσή τους από την Πύλη του Βρανδεμβούργου και κατέληξαν στο κέντρο της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Κορώνα ψεύτικος συναγερμός», «Μας εξαναγκάζουν να φοράμε φίμωτρο», «Φυσικά άμυνα αντί για εμβόλιο» και «Εμείς είμαστε το δεύτερο κύμα».
«Είμαστε εδώ και είμαστε βροντεροί γιατί μας κλέβουν την ελευθερία μας», φώναζαν επίσης οι διαδηλωτές. Η Αστυνομία επιχείρησε με κλομπ να διαχωρίσει τους διαδηλωτές για να διατηρούν αποστάσεις προφανώς χωρίς καμία επιτυχία.
Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εκρηκτικά όταν υπήρξε και μια αντισυγκέντρωση με τους διαδηλωτές να φωνάζουν «Έξω οι Ναζί».
con5
con1
con2
con3
Στο Βερολίνο οι διαδηλωτές κατήγγειλαν ότι ο κορωνοϊός είναι το μεγαλύτερο hoax, μια συνωμοσία και πως αποφάσισαν να καταργήσουν μαζικά και συντονισμένα το μέτρο της μάσκας. Δημοσιογράφος του AFP, μετέφερε πως οι διαδηλωτές ούτε μάσκες έφεραν, ούτε την κοινωνική απόσταση τηρούσαν. Σύμφωνα με την αστυνομία 15.000 ήταν οι διαδηλωτές αν και κάποιοι μίλησαν για μισό εκατομμύριο κόσμο. Κάτι αντίστοιχο με τις διαδηλώσεις για τη Μακεδονία, όπου η ΕΛΑΣ έβλεπε 20.000 και ήταν 500.000 κόσμου στο Σύνταγμα.
Ήταν ένα ετερόκλητο πλήθος που κατευθύνθηκε προς την Πύλη του Βραδεμβούργου, με συνθήματα όπως «εμείς είμαστε το δεύτερο κύμα», «αντίσταση» ή ακόμη «η πιο μεγάλη συνωμοσιολογική θεωρία είναι η θεωρία της πανδημίας του νέου coronavirus».
Οι εικόνες από τη Γερμανία ίσως αποτελούν την καλύτερη απάντηση απέναντι στις προθέσεις της Ελληνικής Πολιτείας και της Εκκλησίας που βιάστηκαν να φιμώσουν με μάσκα την Παναγιά το Δεκαπενταύγουστο σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που έχει επίσημα μόνο 200 θύματα(;), από τα οποία όπως έχει ομολογήσει και ο Τσιόδρας, στα περισσότερα δεν υπάρχει ως μοναδική αιτία θανάτου ο κορωνοϊός.
Στη Γερμανία με 9.200 καταμετρημένα θύματα ξεσηκώθηκαν για τη μάσκα και εδώ ετοιμάζονται να επιβάλλουν τοπικά lockdown, υποχρεώνουν τους πιστούς να πηγαίνουν με μάσκες στις εκκλησίες και παρά το γεγονός ότι τηρούνται οι αποστάσεις στους Ναούς μας.



dimpenews.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είμαστε καρά-μαλάκες. Πιο καρά-μαλάκας, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Εδώ, αδερφέ

μας κλαδεύουν σιγά-σιγά, ήδη μιά δεκαετία
γιατί ξέρουν...

ποιοί... μπορούμε να
ξ α ν α γ ί ν ο υ μ ε

και μας φοβούνται...!

Κ. είπε...

Τι άλλο θα Δούνε τα Μάτια μας!Ψυχραιμία!

Κ.