Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ Ο ΜΟΥΕΖΙΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ - ΣΟΦΙΑ, ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ!




  Ο Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν πέθανε ξαφνικά μέσα στην Αγια-Σοφιά καρδιακή προσβολή την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 μ.Χ., λίγες ημέρες μετά την προσβλητική μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε ισλαμικό τζαμί και σε ημέρα μάλιστα που είναι αφιερωμένη στον Κύριο (Κυριακή), τον αληθινό Θεό, τον Χριστό και την Σοφία Του! (φωτογραφία από τουρκικά μέσα που προβάλουν όλα σήμερα το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός)

  Ο Μουεζίνης (αυτός που καλεί κάθε τόσο σε ισλαμική προσευχή με την φωνή του από τους μιναρέδες), υπηρετούσε στην Αγια-Σοφιά από την πρώτη μέρα της προκλητικής μετατροπής της σε τζαμί και μάλιστα εθελοντικά, για να ενημερώνει τους Μουσουλμάνους που έσπευδαν να απολαύσουν τον "θρίαμβο" από διάφορα μέρη της Τουρκίας και του κόσμου, σχετικά με τα μέτρα του Κορωνοϊού μέσα στον καταπατημένο Ιερό Ναό μας!

  Πάνω λοιπόν στον ενθουσιασμό και του ίδιου και όλων για την νέα "νίκη" του Ισλάμ και της Τουρκίας κατά της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας, η καρδιά του σταμάτησε, έπεσε και πέθανε εκεί μέσα (συλλυπητήρια στην οικογένειά του), αφήνοντας εμβρόντητους όλους! Όσους κατάλαβαν και όσους δεν κατάλαβαν το "σημείο" των ουρανών... 

2 σχόλια:

ΠΓ είπε...

Καλή κολαση.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Επικίνδυνο μέρος
γιά παίζοντες...
εν ού παικτοίς!