Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Τον γνωστό για τις οικουμενιστικές του αντιλήψεις Μητροπολίτη που εξέδωσε εγκύκλιο για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στον ναό θα ακολουθήσουν δυστυχώς και άλλοι.Μήπως όμως κάποιοι πρέπει να τους πουν ότι αντί να εκδίδουν υγειονομικές διαταγές δίκην Κικίλια και Χαρδαλιά, καλό θα είναι να κάνουν λιτανείες, αγρυπνίες και να καλέσουν το λαό σε μετάνοια;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι προτροπές για μετάνοια, λιτανείες και τα παρόμοια μοιάζουν πολύ ρομαντικά μπροστά στη διαπιστούμενη κατρακύλα που όλο και επιδεινώνεται. Η μόνη ελπίδα είναι κάποιοι μεμονωμένοι ιερείς οι οποίοι και τους προηγούμενους μήνες διακόνησαν τους πιστούς με όποιο τρόπο μπορούσαν διακινδυνεύοντας την επιβολή προστίμων και άλλων τιμωριών. Από δω και πέρα μόνο σε αυτούς προσβλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Να προσθέσω και κάτι άλλο. Λεπτομέρεια αλλά νομίζω σημαντική.
Προ κορωνοϊού, όσες φορές είχε τύχει να αγοράσω μάσκα από το φαρμακείο, ήταν συσκευασμένες ανά τρεις σε σελοφάν (δεν θυμάμαι αν είχαν και ημερομηνία λήξης- αλλά δεν νομίζω).
Αυτές που πουλάνε τώρα (οι οποίες υποθέτω ότι είναι εγχώριας παραγωγής - από την επιχείρηση Νταβέλη), πωλούνται χύμα εντελώς.
Αυτό δεν αντίκειται στους κανόνες υγιεινής;
Ποιός την έχει πιάσει μέχρι να φτάσει στο φαρμακείο; Πού έχουν αποθηκευτεί; Πόση σκόνη (και παθογόνα) έχουν πάνω; Ο φαρμακοποιός που την πιάνει με τα γάντια (με τα οποία έχει πιάσει από κέρματα, έως και γω δεν ξέρω τι άλλο) δεν την επιμολύνει;
Και είναι προφύλαξη το να την φοράω στα μούτρα μου;
Έλεος!!!

Γιαννακίδης Ιωάννης είπε...

Μεσσηνίας, το καμάρι του Χριστόδουλου....

pm είπε...

Πού έγινε αυτό; Δεν το βρήκα πουθενά γραμμένο.

Ανώνυμος είπε...

O συγκεκριμένος, λόγω φάτσας, θα έπρεπε να κυκλοφορεί μονίμως με full face...