Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Ας θυμηθούμε με πόση χάρη καβάλαγε τα άλογα ο Ερντογάν!

Προσπάθησε να μιμηθεί τον Πούτιν και .....
Το βίντεο είναι παλιό από όταν ο σουλτάνος Ερντογάν ήταν δήμαρχος στην Κωνσταντινούπολή. Πήγε σε μια από τις φιέστες που του αρέσει να διοργανώνει αλλά του βγήκε ξινή. Γεμάτος Οθωμανική μεγαλοπρέπεια, ανέβηκε στο άλογο, αλλά το ζωντανό δεν ήταν γαιδούρι να τον ανεχτεί μα ένα υπερήφανο άτι. Έτσι με το που κάθεται στη σέλα του αλόγου, ο σουλτάνος Ερντογάν, γεμάτος αυτοπεποίθηση και πάει να κάνει ένα βήμα… βλέπει τον ουρανό σφοντύλι. 


Το άλογο δεν τον άντεξε ούτε 10 δευτερόλεπτα ή καλύτερα ο νεοθωμανός σουλτάνος (που ήθελε να μοιάσει στους εξαιρετικούς ιππείς προγόνους του) δεν άντεξε πάνω από 10 δευτερόλεπτα και με μια μεγαλοπρεπέστατη τούμπα προσγειώθηκε με τα οπίσθια στο χώμα.
πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κόντεψε νά τον σκοτώσει !

Βασίλης είπε...

Ο Ερντογάν έχει καβαλήσει το καλάμι του χαλίφη και δείχνει με πράξεις και όχι με λόγια τις προθέσεις του για ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Δυστυχώς για εμάς έχει τις πλάτες των "Μεγάλων Δυνάμεων" λόγω και δικών μας επαναλαμβανόμενων λαθών. Δώσαμε τα πάντα στους Αμερικανούς με βάσεις στρατηγικής σημασίας που μας θέτουν στο στόχαστρο της Ρωσίας την ίδια ώρα που η Τουρκία προχωρούσε σε συμμαχία με την Ρωσία, χωρίς να βάλουμε κανένα όρο στις ΗΠΑ για στήριξη των ελληνικών θέσεων που στηρίζονται στο διεθνές δίκαιο . Αποτέλεσμα : να βγαίνει τώρα στις κρίσιμες ώρες το Στέητ Ντιπάρτμεντ και να μιλάει για αμφισβητούμενα ύδατα αναφερόμενο στο Αιγαίο.
Τα τραγικά λάθη συνεχίζονται από ελληνικής πλευράς με το ναυάγιο της ελληνογαλλικής συμμαχίας καθώς από ότι φαίνεται ο Μητσοτάκης υπέκυψε στις πιέσεις του Βερολίνου που μαζί με τις ΗΠΑ μας ζητάει να κάτσουμε στο τραπέζι διαπραγματεύσεων με την Τουρκία πάνω στην ατζέντα που βάζει η υπερφίαλη Τουρκία την οποία όλοι φαίνεται να κατηγορούν , αλλά όλοι προσπαθούν να πάρουν με το μέρος τους . Εμάς ως δεδομένους καρπαζοεισπράκτορες δεν μας δίνει κανείς σημασία παρά την τεράστια γεωστρατηγική σημασία της χώρας μας ειδικά στις μέρες μας με τα επικίνδυνα παιχνίδια του Ερντογάν. Αν δεν αλλάξουμε στάση - όχι εμείς ο λαός που δεν φοβάται , αλλά οι εκάστοτε κυβερνώντες - και δεν σταματήσουμε τα yes sir ή γιαβόλ φροϊλάιν θα δώσουμε το λάθος μήνυμα στο σουλτάνο που θα προχωρήσει στην ευθεία αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων μέχρι να μας σύρουν σε διαπραγματεύσεις.

Ανώνυμος είπε...

σ' ευχαριστούμε τρελλογιάννη για τον συμβολισμό,
η έπαρση πάντα ακολουθείται με πτώση.

"τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους".