Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Ρε θα μας τρελάνουν αυτοί!!


Εσύ δεν ήσουν ρε άθλιε πατσαβουροκοιλοκωλαρά, που μας έλεγες να μην είμαστε "μοναχοφάηδες" με το Καστελλόριζο και ότι η Τουρκία έχει "δικαιώματα" στο Αιγαίο;; Τώρα βγαίνεις και ασκείς κριτική σαν να ήσουν υπερπατριώτης;;
Ουστ να χαθείς βρωμιάρη αληταρά, ντροπή της μάνας και του πατέρα σου!!
Την άποψη πως η Ελλάδα πληρώνει τον ενδοτισμό της κυβέρνησης της ΝΔ εξέφρασε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, με δήλωσή του στο Twitter.
«Άγκυρα ασκεί πίεση σε σημείο που έχει πλεονεκτήματα σε τυχόν μακρά αντιπαράθεση.
Δοκιμάζει ελληνικές αντοχές.
Ελλάδα πληρώνει ενδοτισμό ΝΔ, κακή συμφωνία με Ιταλία, σπάσιμο συμμαχίας με Γαλλία, αδιαφορία για άμυνα Κύπρου, μη κατανόηση τουρκικής επιθετικότητας και διεθνών αλλαγών» επεσήμανε.
Γ.Γ.Γ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντί για πατσαβουροκλπ θα προτιμούσα ως πιο πιασάρικο, το " ρε σαπιοκοιλιά" το εκτόξευε και ο συχωρεμένος ο Γιαννόπουλος ο οποίος αναρωτιόταν πολλλάκις : "Θα τα κατεβάσει η Κυβέρνηση τα βρακιά; δεν θα τα κατεβάσει η Κυβέρνηση τα βρακιά; " ήξερε αυτός και από "κωλόσπιτα" που είχε η Μεμέ δια του Αντρίκου της...ΔΕΝ υπάρχει σου λέω εν ανθρώποις, σωτηρία!

Γεωργός... είπε...

Απατριδες... ανθελληνες ...μη εχοντες ιερον ..ουδε οσιον ...αλαζωνες ..ουαι....πως θα ετολμησετε προς επισκεψιν σας επι τοιουτων νησων...