Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Αν δεν είναι αυτό υγειονομικός φασισμός τι είναι;;


Διαβάστε τις παρακάτω ειδήσεις :
1_  Τσουχτερό πρόστιμο για όσους δεν φορούν μάσκα -Και σε αυτούς που την έχουν στο πηγούνι ή κρεμασμένη στο αυτί 
Η χρήση της μάσκας για την "προστασία" αλλά την αποφυγή διασπορά τους κορωνοϊού είναι από σήμερα 29 Ιουλίου 2020 υποχρεωτική στους περισσότερους επαγγελματικούς χώρους και για πελάτες και για εργαζομένους και όσοι δεν συμμορφώνονται θα καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο. 


2_Η κυβέρνηση πλέον δίνει αυθαίρετα και αντισυνταγματικά εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας να εισβάλλουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα εισαγγελέα(!) όπου παρατηρούν «συνωστισμό» καταπατώντας κάθε έννοια συντάγματος και προσωπικής ελευθερίας.
Μάλιστα αυτή η αυθαίρετη κυβερνητική εντολή έρχεται σε μία εποχή που παγκοσμίως επικρατεί μία σχετική ψυχραιμία για τον κορωνοϊό, δημιουργώντας σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με την σκοπιμότητα αυτής της απόφασης.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, βρίσκεται στη Μύκονο όπου «ελέγχει» την τήρηση των μέτρων από τα χρεωκωπημένα -πλέον- μαγαζιά εστίασης, 
Μάλιστα ο υπουργός πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στα σοκάκια του νησιού και στα μαγαζιά, ζητώντας από τους αστυνομικούς να εντείνουν τους ελέγχους.
Ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν και η διεξαγωγή των πάρτι σε σπίτια του νησιού, ένα φαινόμενο που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται φέτος με αμείωτη ένταση.
Αυτό δεν ισχύει μόνο για τη Μύκονο αλλά για όλη την Ελλάδα, αφού νεαρά άτομα που θέλουν να διασκεδάσουν καλούν κόσμο στο σπίτι τους και βάζουν μουσική εκεί αντί να πάνε σε μαγαζί, κάτι που όμως δεν αρέσει σε κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους, οι οποίοι φαίνεται πως θέλουν τους πολίτες τρομοκρατημένους.
Ο Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε ότι πολύ σύντομα αυτό το φαινόμενο θα πάψει να υφίσταται κι αυτό θα γίνει με την επιβολή περιορισμού ως προς τον αριθμό των καλεσμένων στα σπίτια! Με λίγα λόγια η κυβέρνηση θα ελέγχει πόσο κόσμο μπορεί να καλεί ο κάθε πολίτης στο σπίτι του!

3_Και τσούπ ο δαιμονόπληκτος Μόσιαλος ως άνωθεν αυθεντία ενοχλήθηκε που σε πρώτη φάση δεν επιβλήθηκε υποχρεωτική μάσκα σε Εκκλησίες  ,έτσι δίνει πάσα στην ελληνόφωνη κυβέρνηση ...για να έχει την "επιστημονική κάλυψη" 

Έγραψε λοιπόν ο τύπος αυτός : 
Η επέκταση της χρήσης της μάσκας σε περισσότερους κλειστούς χώρους είναι ένα θετικό μέτρο. Η εφαρμογή όμως του μέτρου πρέπει να επεκταθεί σε όλους τους κλειστούς χώρους ειδικά όταν δεν υπάρχει φυσικός αερισμός και ανανέωση του αέρα με φρέσκο αέρα. Η εφαρμογή των μέτρων πρέπει να είναι οριζόντια χωρίς εξαιρέσεις.
 

 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ. ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΙΤ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Μοσιαλος πρέπει να έχει δαιμόνιο, είναι βέβαιο. Επιπλέον, δεν είναι μάχιμος γιατρός, απόφοιτος ιατρικής είναι. Με οικονομία της υγείας ασχολείται, και με το να βγάζει λεφτά, από κρατικούς φορείς φυσικά...

Cyclus

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές ότι προχωρούν με στοχευμένα βήματα, εν όψει των εορτών της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Τεχνηέντως, και κατά τρόπο κλιμακωτό, επιβάλλουν-επεκτείνουν την υποχρεωτικότητα της χρήσεως μάσκας (κάθε άλλο παρά τεκμηριωμένης επιστημονικά), με τελική κατάληξη τους ναούς.
Θα προβάλλουν, εν τέλει, τον ισχυρισμό: "ε, δεν είναι δυνατόν να μείνουν οι ναοί έξω από το γενικό αυτό μέτρο"...

Ανώνυμος είπε...

Καθηγητής Πνευμονολογίας: πιο πιθανό να νοσήσουμε με υφασμάτινη μάσκα

«Την άποψη ότι οι υφασμάτινες μάσκες είναι εν δυνάμει «επικίνδυνες» εξέφρασε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σημειώνοντας πως έως σήμερα δεν υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις ότι η υφασμάτινη μάσκα μάς προστατεύει από τη μετάδοση λοιμώξεων και άρα και από τον κορονοϊό.»

«έχω 13 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να πάθω λοίμωξη του αναπνευστικού, απ’ ό,τι αν φοράω χειρουργική μάσκα και 8 φορές από το να μη φοράω καμία μάσκα»

https://www.ethnos.gr/ygeia/103785_kathigitis-pneymonologias-13-fores-pio-pithano-na-nosisoyme-me-yfasmatini-maska


Ανώνυμος είπε...

Dr. Russell Blaylock - Οι μάσκες προσώπου ενέχουν σοβαρούς κινδύνους για τους υγιείς

Αρκετές μελέτες έχουν πράγματι βρει σημαντικά προβλήματα με τη χρήση μιας τέτοιας μάσκας. Αυτό μπορεί να ποικίλει από πονοκεφάλους, έως αυξημένη αντίσταση στους αεραγωγούς, συσσώρευση διοξειδίου του άνθρακα, έως υποξία, έως σοβαρές απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές.

(13 επιστημονικές παραπομπές)

https://www.technocracy.news/blaylock-face-masks-pose-serious-risks-to-the-healthy/

Ανώνυμος είπε...

«Οι μάσκες δεν λειτουργούν»
Μια ανασκόπηση(μετα-μελέτη) της επιστήμης που σχετίζεται με την κοινωνική πολιτική COVID-19
Denis G. Rancourt, PhD
Ερευνητής, Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών του Οντάριο (ocla.ca)
http://archive.is/RuA5z

"Οι μάσκες και οι αναπνευστικές συσκευές δεν λειτουργούν. Έχουν γίνει εκτεταμένες μελέτες τυχαιοποιημένης ελεγχόμενης δοκιμής (RCT) και μελέτες μετα-ανάλυσης μελετών RCT, οι οποίες δείχνουν ότι οι μάσκες και οι αναπνευστικές συσκευές δεν λειτουργούν για την πρόληψη ασθενειών που μοιάζουν με αναπνευστική γρίπη ή αναπνευστικών ασθενειών. πιστεύεται ότι μεταδίδεται από σταγονίδια και σωματίδια αερολύματος."

"Καμία μελέτη RCT με επαληθευμένο αποτέλεσμα δεν δείχνει όφελος για τα μέλη του νοσοκομείου ή τα μέλη της κοινότητας στα νοικοκυριά να φορούν μάσκα ή αναπνευστήρα. Δεν υπάρχει τέτοια μελέτη. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Ομοίως, δεν υπάρχει μελέτη που να αποδεικνύει το όφελος από μια ευρεία πολιτική για τη χρήση μάσκας στο κοινό (περισσότερα σχετικά με αυτό παρακάτω)."



ANTI-MASKERS: RIGHT OR SELFISH?
«Καθώς οι Αμερικανοί εναντιώνονται σε σχέση με τις εντολές της μάσκας, πολλοί επιστήμονες μιλούν, συμπεριλαμβανομένου του πρώην καθηγητή φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα, του Denis Rancourt, PhD, ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε μια εργασία που συνέλεξε επτά μελέτες σχετικά με την επιστήμη που περιβάλλει την αποτελεσματικότητα των μασκών».

https://www.youtube.com/watch?v=C1ODBTdNiG0

Ανώνυμος είπε...

Ένωση Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών
Δεδομένα για μάσκες
https://aapsonline.org/mask-facts/

Συμπέρασμα: Η χρήση μάσκας δεν θα μειώσει το SARS-CoV-2.
Οι μάσκες N95 προστατεύουν τους εργαζομένους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, αλλά δεν συνιστώνται για τη μετάδοση ελέγχου πηγής.
Οι χειρουργικές μάσκες είναι καλύτερες από το πανί, αλλά δεν είναι πολύ αποτελεσματικές στην πρόληψη εκπομπών από μολυσμένους ασθενείς.
Οι μάσκες υφασμάτων θα είναι αναποτελεσματικές στην αποτροπή της μετάδοσης SARS-CoV-2, είτε φοριούνται ως έλεγχος πηγής είτε ως εξοπλισμός ατομικής προστασίας (PPE).

«Οι μάσκες μπορεί να μπερδέψουν αυτό το μήνυμα και να δώσουν στους ανθρώπους μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Αν οι μάσκες ήταν η λύση στην Ασία, δεν θα έπρεπε να έχουν σταματήσει την πανδημία πριν εξαπλωθεί αλλού; "