Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Ολική Επαναφορά του πλανήτη – ο κοροδοϊός αναγγέλλει τη νέα παγκόσμια τάξη.


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μόλις ανακοίνωσε Ολική Επαναφορά του πλανήτη, επειδή, σύμφωνα με τον ιδρυτή και πρόεδρό του Κλάους Σβαμπ, η «κρίση» του κορωνοϊού έδειξε ότι το παλαιό σύστημα δεν είναι πλέον κατάλληλο για τον 21ο αιώνα. Μάλλον δεν κατάφερε να ανταποκριθεί πλήρως στον τρομοκατάλογο των κρουσμάτων του Μητροπολίτη Αργολίδος!!!


Ας θυμηθούμε ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μαζί με το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς και το Ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς διοργάνωσαν (6 εβδομάδες πριν το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Κίνα) το Event 201, μία άσκηση προσομοίωσης πανδημικής έξαρσης.

Ο «καπιταλισμός των μετόχων» είναι στους βασικούς στόχους της ολικής επαναφοράς, αναφέρει η ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Τον Ιανουάριο του 2020 ο Κλάους Σβαμπ σε συνέντευξη είχε παραδεχθεί ότι στο χρηματιστήριο όλα πήγαιναν καλά και δεν υπήρχε αυτό το αίσθημα του κατεπείγοντος για αλλαγές. «Όλως τυχαίως» λίγους μήνες αργότερα εμφανίστηκε ο κοροδοϊός (για τον οποίον είχε κάνει και προσομοίωση το Παγκ. Οικονομικό Φόρουμ) που έφερε τα πάνω κάτω στην οικονομία. 

Η απάτη του κορωνοϊού που έχει γίνει η νέα θρησκεία των μένουμεσπίτιδων Μητροπολιτών, χρησιμοποιείται ως εκρηκτική ύλη για την κατεδάφιση του κόσμου που γνωρίζαμε.

  Στην θέση αυτού του κόσμου οι τεχνοκράτες οραματίζονται την 4η βιομηχανική επανάσταση. Ας δούμε λίγο από τον εφιάλτη του μέλλοντος όπως παρουσιάζεται σε ένα βίντεο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Δεν ξέρω τι αντίδοτο σε αυτόν τον εφιάλτη έχει να μας προτείνει ο κουλτουριάρης και «προοδευτικός» Μητροπολίτης Αργολίδος!! ή ο άλλος αντι-συνομωσιολόγος ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου!!



«Ένα από τα πράγματα που θεωρώ απαραίτητα στις ελεύθερες και ανοιχτές κοινωνίες είναι η ελευθερία της σκέψης. Μέχρι τώρα η συζήτηση που είχαμε ήταν γύρω από το θέμα της ελευθερίας του λόγου. Από την στιγμή που θα μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στις σκέψεις των ανθρώπων, να έχουμε πρόσβαση στα συναισθήματα των ανθρώπων, πρέπει να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους να σκέφτονται ελεύθερα, να σκέφτονται διαφορετικά, να σκέφτονται δημιουργικά. …»



«Πρέπει να αναλάβουμε ευθύνη σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Από το ατομικό, στο θεσμικό, στο παγκόσμιο, για να προσαρμοστούμε στις τεχνολογικές προκλήσεις και αλλαγές, οι οποίες επαναπροσδιορίζουν τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, τι σημαίνει να εργάζεσαι, τι σημαίνει να είσαι πλήρως ενσωματωμένος σε αυτόν τον κόσμο.»

Καλωσήλθατε στον «κόσμο» των μετανθρώπων. 
Καλωσήλθατε στον «κόσμο» των χρήσιμων μηχανών. Καλωσήλθατε στον «κόσμο» όπου δεν υπάρχει και πολύ διαφορά μεταξύ της «τεχνητής ζωής» και της ζωής όπως την ξέρουμε. Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι σε αυτόν τον «κόσμο» υπάρχει η λατρεία στον Αληθινό Θεό;

Την ολική επαναφορά του πλανήτη, εκτός από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, την στηρίζουν και όλα τα άλλα «καλά παιδιά»: ΟΗΕ, ΔΝΤ, πρίγκιπας Κάρολος και λοιποί. Απαραίτητη προϋπόθεση της ολικής επαναφοράς είναι η προσήλωση στους στόχους της Ατζέντας 2030. Σημειωτέον ότι οι 14 από τους 17 στόχους της Ατζέντας 2030 για την λεγόμενη «βιώσιμη ανάπτυξη»!! περιλαμβάνουν τον εμβολιασμό.
 πηγή

σ.σ. Ο σχολιασμός έγινε από το βίντεο του Σπύρου Σκούρα.
Σχετικές πηγές:
What is the Fourth Industrial Revolution?
https://www.youtube.com/watch?v=kpW9JcWxKq0

2 σχόλια:

The Cave Dweller είπε...

"να είσαι πλήρως ενσωματωμένος σε αυτόν τον κόσμο."

Ο Άγιος Απόστολος Παύλος έχει ήδη δώσει την απάντηση :

Ρωμ. 12,2 καὶ μὴ συσχηματίζεσθαι τῷ αἰῶνι τούτῳ, ἀλλὰ μεταμορφοῦσθαι τῇ ἀνακαινώσει τοῦ νοὸς ὑμῶν, εἰς τὸ δοκιμάζειν ὑμᾶς τί τὸ θέλημα τοῦ Θεοῦ, τὸ ἀγαθὸν καὶ εὐάρεστον καὶ τέλειον.

Ανώνυμος είπε...

Αυστρία: Περισσότεροι οι θάνατοι από την «κλασσική» γρίπη παρά από τον κορωνοϊό

https://www.naftemporiki.gr/story/1607787/austria-perissoteroi-oi-thanatoi-apo-tin-klassiki-gripi-para-apo-ton-koronoio