Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Ο Μιθριδατισμός στην Ορθοδοξία και η εκπόρνευση των συνειδήσεων

«Μιθριδατισμός» ονομάζεται η πρακτική της απόκτησης ανοσίας απέναντι σε κάποιο δηλητήριο μέσω της βαθμιαίας χορήγησης του σε μικρές και μη θανατηφόρες δόσεις.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, ερωτηθείς τι ήταν αυτό που τον ώθησε να πάρει μέρος στην πορεία διαμαρτυρίας για το Φλόυντ, δήλωσε με αβρότητα πως «εγώ και ως Έλληνας που εμφορείται από ανθρωπιστικές αξίες, ως χριστιανός και ως κληρικός, δεν μπορούσα από συνείδηση να κάνω ότι δε βλέπω, ότι δεν ακούω, ότι δε με ενδιαφέρει, να σιωπήσω. Έβαλα τη μάσκα μου και πήγα. Το έκανα αυθόρμητα, ακολουθώντας τη φωνή της συνείδησης μου, και δεν είδα ανθρώπους θυμωμένους, αγριεμένους, βίαιους, περιθωριακούς. Είδα νέους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, αγόρια και κορίτσια, και μου άρεσε πολύ αυτό.»

Η ηθική κατάπτωση του αιρετίζοντος κληρικού είναι τέτοια που οδηγείται στην αμετανοησία.
 
Οι δηλώσεις του δε σταμάτησαν εκεί. 
Συνέχισε αποδεικνύοντας πως “ενός κακού μύρια έπονται”.
Πότισε τον πιστό λαό του Θεού με το δηλητήριο του οικουμενισμού σε δόση τέτοια που ίσως δε θα προκαλέσει «ακαριαίο θάνατο», αλλά θα οδηγήσει με ασφάλεια σε ένα μεθυστικό αιώνιο πνευματικό θάνατο, που περιμένει τους αιρετικούς. 
 
Ένας Αρχιερέας φερόμενος σαν επίδοξος ινφλουένσερ συμμετείχε σε μια αμφιλεγόμενη εκδήλωση διαμαρτυρίας που ήταν χρωματισμένη με έντονα πολιτικοποιημένο χαρακτήρα και βαθιές ρίζες στο DNA του Αμερικανικού λαού. 
Στην κριτική που του ασκήθηκε για το σκανδαλισμό που προκάλεσε, είπε πως ακολούθησε τη φωνή της συνείδησής του. Μια συνείδηση σημείο αμφιλεγόμενο, αφού ο ίδιος με πράξεις και λόγους θεωρεί εαυτόν ανερχόμενο αστέρα του οικουμενισμού στην Ορθοδοξία.
 
Στη συνέχεια των δηλώσεων του έδωσε την πραγματική διάσταση της συμμετοχής του στη διαδήλωση:
«Για το Θεό δεν υπάρχουν Χριστιανοί και μη Χριστιανοί, χρώματα και έθνη. Ο Θεός είναι ο πατέρας όλων μας και έβαλε την ίδια φωνή της συνείδησης στις ψυχές όλων μας. Και αυτό που έζησα εκεί ήταν η φωνή του Θεού που μίλησε μέσα από χιλιάδες ανθρώπους» 
Η παρουσία του εκεί ήταν τελικά μια οικουμενιστική φιέστα. Βρέθηκε εκεί, για να  υπηρετήσει την οικουμενιστική ατζέντα. 
Ο ίδιος με τις δηλώσεις του απέδειξε πως δεν τίμησε τη μνήμη του ανθρώπου για τον οποίο διοργανώθηκε η διαμαρτυρία. 
Έχετε τώρα όλη την εικόνα; 
Βρέθηκε εκεί με αφορμή τη δολοφονία Φλόυντ, για να υπηρετήσει την ατζέντα του οικουμενισμού που του υπαγόρευε η συνείδησή του.
Δεν είναι μήπως βαρύτερο έγκλημα η εκπόρνευση της συνείδησης από την εκπόρνευση του σώματος;
Καλή μετάνοια!
πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

π. Ιωσήφ Γκλήζον, ιερέας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας:

«Aπαγορεύω την προσφορά της Θείας Κοινωνίας σε όσους είναι μέλη του BLM(black lives matter), το οποίο είναι ενα σατανιστικό κίνημα. Μόνο όσοι αποκηρύξουν αυτή την οργάνωση μπορούν να προσέλθουν για εξομολόγηση. Αφού εξομολογηθούν και συγχωρεθούν, τότε θα μπορέσουν να κοινωνήσουν».
https://russian-faith.com/culture/blm-excommunicated-priest-denies-communion-all-members-black-lives-matter-n3345

> Το 'Black Lives Matter'(οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία) είναι μια τρομοκρατική, μαρξιστική οργάνωση που προωθεί την έκτρωση και τον κιναιδισμό. Αυτή η αισχρή ομάδα ιδρύθηκε από λεσβίες φεμινίστριες και έχει λάβει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια χρηματοδότηση από τον Τζορτζ Σόρος.