Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Σάββατο 6 Ιουνίου 21:15 στον Alpha Κύπρου.

"24 ΩΡΕΣ" με τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη


Σχόλιο  της εκπομπής  :
Μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα έρχεται αυτό το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 24 ΩΡΕΣ.
O Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου​ και η ομάδα του συναντούν τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο σε μια εφ' ολης της ύλης συνέντευξη που θα συζητηθεί.
Ένας άνθρωπος που κατάφερε από το 1998 που βρίσκεται στο θρόνο της Μητρόπολης Μόρφου να αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές αλλά και φανατικούς εχθρούς.
Ο Μόρφου Νεόφυτος ή κατά κόσμον Όμηρος Μασούρας, καλείται να δώσει απαντήσεις για όλα όσα ανέφερε στο πρόσφατο παρελθόν για την ομοφυλοφιλία, τα "σαρκικά αμαρτήματα" και τον κορωνόϊο.
Αναφορές οι οποίες ξεσήκωσαν ουκ ολίγες φορές θύελλα αντιδράσεων μεγάλης μερίδας της κοινωνίας.
Ταυτόχρονα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του, μιλά για τα παιδικά του βιώματα αλλά και την τραγική ιστορία που έζησε και που καθόρισε εν πολλοίς το δρόμο που ακολούθησε στη ζωή του.
Γιατί ο ήπιος και χαμηλών τόνων Ιεράρχης που λειτούργησε εν μέσω "βαϊων και κλάδων" για πρώτη φορά το 2004 τον Άγιο Μάμα, μετατράπηκε σε έναν άνθρωπο με "πύρινο" και προκλητικό λόγο που διχάζει την κοινωνία.
Πως σχολιάζει τις κατηγορίες για ρητορική μίσους, τις αστυνομικές έρευνες εναντίον του, τη στάση της εκκλησίας που διαχώρισε τη θέση της και τι αποκαλύπτει για τη σχέση του με τον Αρχιεπίσκοπο.
Ποιες οι βλέψεις του για το μέλλον και τι λέγει για το θέμα του Παγκράτιου Μερακλή.
Ταυτόχρονα ο Μητροπολίτης Μόρφου αναφέρεται με λεπτομέρεια στις συναντήσεις που είχε στο παρελθόν με τους Αγίους Πορφύριο, Παΐσιο και Ιάκωβο Τσαλίκη και όσα προφητικά όπως αναφέρει του είχαν αποκαλύψει.
Γιατί η Κύπρος θα περάσει σύντομα μέσα από ένα "λαμπρόν" και τι έπεται μετά σύμφωνα και με τις προφητείες που επικαλείται.
Ποιους θεωρεί εχθρούς του, τι αναφέρει για τους προσωπικούς του πειρασμούς και πως σχολιάζει τους χαρακτηρισμούς που του αποδόθηκαν όπως "ταλιμπάν", "ομοφοβικός" και όχι μόνο.
Ο Μόρφου Νεόφυτος έρχεται στις 24 ΩΡΕΣ και μιλά για όλα ενώπιον της κοινωνίας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί.

σχόλιο δικό μας ,να κατάλαβαν άραγε τίποτα από την συνέντευξη που πήραν ;;Θα το δούμε !

8 σχόλια:

Κάποιος είπε...

Ας ευχηθούμε να καταλάβουμε εμείς οι πιστοί!

Ανώνυμος είπε...

"Μεγάλη μερίδα της κοινωνίας"; Έκαναν δημοσκόπηση για όσα είπε ο Μόρφου; Την Βίκυ Σταυροπούλου, τον Χατζηπαναγιώτη και την σταδιοδρομούσα ως κόρη Βίκυς Σταυροπούλου Δανάη Μπάρκα εννοούν; Δεν μπορεί, θα έχει κι η Κύπρος Σπύρο Παπαδόπουλο και Βίκυ Σταυροπούλου.

Ανώνυμος είπε...


Απ΄ ότι με ενημερώνουν αδελφοί από την Κύπρο το συγκεγκριμένο κανάλι θεωρείται νεοεποχίτικο
και το καλοκαίρι του 2019 ήταν στρατευμένο στην αήθη εκστρατεία εναντίον του Μητροπολίτη.
Τα υπόλοιπα προφανώς επί της οθόνης...

Ιννοκέντιος

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ιννοκέντιε, ΝΑΙ ,πιστεύουμε αυτή είναι η διαφορά του Μόρφου και η μαγκιά του να παίζει στο γήπεδο τους μπάλα και να σκοράρει!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Γνωστός, ο πειρασμός
του φιλάργυρου

να βγάλει χρήμα

από το σκοινί πού θα τον
κρεμάσουν...

ΒΑΣΙΛΕΙΑ είπε...

https://youtu.be/FaOBwUYyv8Y. Ο μ.μορφου νεοφυτος ειναι παραδειγμα προς μιμηση για ολους τους ρασοφορους.ας προσεχουν τοσο οι ρασοφοροι οικουμενιστες οσο και οι ξεπουλημενοι νεοταξιτες να μην βγουμε προς τα εξω και προκυψει βατερλω ιδιαιτερως με πολιτικους και μμε.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.ΦΤΑΝΕΙ.ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τρελογιάννη έχεις άποψη για τον Παγκράτιο Μερακλή; θα θέλαμε την

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Υπομονή μεχρι το σαβατο να ακουσουμε τι θα πει ο Μορφου ,ωστόσο δες την συνέντευξη που έδωσε ο Παγκρατιος στον ιδιο δημοσιογράφο :https://www.youtube.com/watch?v=NmZrl9qceTU
εκεί δε στο τελευταίο κοματι θα καταλάβεις πολλά ...ακουσε λοιπον και τα δυο και τα ξεναλεμε!