Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ….

Κατατρομοκράτησαν το λαό λέγοντας: «Θέλετε να έχουμε ανοικτές τις Εκκλησίες και να θρηνούμε 150 νεκρούς την ημέρα.  «θέλετε να γίνουμε Ιταλία;»!


Τα είπαν πολιτικοί – δικαιολογούνται  (οι περισσότεροι  αεί ψεύται εισίν…)

Τα είπαν δημοσιογράφοι – δικαιολογούνται (11.000.000 €  πήραν για να προωθήσουν την κυβερνητική προπαγάνδα και θα πάρουν και επιπλέον άλλα  9.000.000 €, γιατί έκαναν καλά τη δουλειά τους!)

Τα είπαν, δυστυχώς, και εκκλησιαστικοί ταγοί – δεν δικαιολογούνται με τίποτα! Αξιοθρήνητοι!


Όμως η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι μας κοροϊδεύουν:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστές οι σκέψεις, τις έχουμε κάνει πολλοί και καλώς τις αναδεικνύει ο ιερέας που τις γράφει. Απλά είμαι λίγο μπερδεμένος τι γίνεται στη Σερβία και τη Ρωσία. Νομίζω από τη Ρωσία είδαμε κεκλεισμένων των θυρών αναστάσιμη λειτουργία, με όλη τη γνωστή αυτοκρατορική μεγαλοπρέπεια, αλλά χωρίς κόσμο. Βουλγαρία, Λευκορωσία, Γεωργία, σαφώς ανοιχτές οι εκκλησίες, με ρητές δηλώσεις των κρατούντων στις δύο πρώτες ότι δεν πρόκειται να τις κλείσουν. Και μάλιστα στη Βουλγαρία ειδικά, που και στο ΝΑΤΟ είναι και στην ΕΕ είναι, μόνο οι Ορθόδοξες εκκλησίες ανοιχτές. Τζαμιά (κοντά στο 10% η τουρκική μειονότητα!), ρωμαιοκαθολικοί, οι υπόλοιποι κλειστοί. Εννοώ, δεν παίζει ούτε καν το επιχείρημα ότι είμαστε μέλος του Δυτικού κόσμου και τι να κάνουμε, ακολουθούμε. Γελοίο και άτοπο επιχείρημα ούτως ή άλλως, αλλά η περίπτωση της Βουλγαρίας το καταρρίπτει και αυτό το γελοίο και άτοπο επιχείρημα.

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Υπάρχουν πολλά αγαπητέ που δεν γνωρίζουμε!
Εντολή Κυρίου,φιλοθεε,μη σιωπαν εν καιρώ κινδυνευ ουσης Πίστεως!

Αν αυτό λέει κάτι,σε όλα όσα συνέβησαν εδώ και χρόνια και πρόκειται να συμβούν.

Δια τους υποκειψαντες και μη υποκειψαντες,κάποιος την πληρώνει πρώτος,και έπεται κ ο επόμενος,,,,,
Επίσης,για το ουκρανικό μπορείτε να μου πείτε χαμψατου του οικουμενισμού ποιοι ενέδωσαν και ποιοι όχι?
Μπορείτε να μου πείτε,ποιοι αγωνίζονται για όλο το οικοδόμημα της ορθ.εκκλησιας παγκοσμίως και ποιοι τηρούν σιγή είτε ομιλούν σποραδικά?

Συνεπώς,η σκεψις της ταπείνωσης της χώρας πανορθοδοξως,έχει ήδη ξεκινήσει με όλο αυτό που γίνεται....με όλη αυτή την προσπαθεια,πολλών Για να υποβιβαστεί η αλήθεια στα μάτια των υπολοίπων ορθοδόξων,οι οποίοι πλέον πιστεύουν είτε άρχισαν να το κάνουν συμβιβαζομενοι στο σύστημα,που σημαίνει για μας τους ορθόδοξους,ότι προσπάθησαν και το κατάφεραν την επιβολή στην ορθοδοξία μας των γνωστών κοσμοθεωριών,όπως της ψευδοθεωριας του καπιταλισμού,του κομμουνισμού,του σοσιαλισμού,που είναι ανορθόδοξες πλάνες,τόσο μακρυά της Ορθοδοξίας,ώστε,ο,τι έρχεται να χρησιμοποιείται κ ως δουλοπαροικία στα χέρια ξένων για την οικονομική,κοινωνική,πολιτική,και υγειονομική καθυπόταξη!
Που σημαίνει το τέλος της εθνικής μας κυριαρχίας!

Βάλε τώρα ως συμπλήρωμα,την διάβρωση του πολιτισμού,τα αριστεροσοσιαλιστικα μέσα ενημέρωσης,οι ξενόφερτες ιδεολογίες,ότι ημείς ουκ απογωνοι των Ελληνοορθοδοξων είμεθα,αλλά ούτε κ Μ ε λ η της Του Υιού κ Λόγου Του Θεού,του Κ.Η.Ι.Χ της Εκκλησίας.
Πολιτική ενωσις,της οποίας η επικράτηση όραμα έχει,να εγκαταλειφθη η ορθοδοξία,η παιδεία,η γλώσσα,τα δίκαια μας,καιδεν είμεθα απογωνοι των μεγάλων αυτών ανδρών ,ούτε των αγίων κ μαρτύρων και κληρονόμοι συνεπώς της θεο(φρουρητης Ορθοδοξίας!!!
Λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο αφού οι ελληνορθόδοξοι οι πιστοί,γνωρίζουμε τον προορισμό μας κ αυτόν που προνοεί για μας!!!

Ερωτησις!

Όσοι συμμαχούν με σκοτεινές δυνάμεις είναι ορθόδοξοι?
Χριστός Ανέστη!