Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Οι Εγκληματίες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος
Μεγάλο το Έγκλημα που διαπράξαμε σήμερα. Σαν δεν ντρεπόμαστε οι άτιμοι; Παρανομήσαμε εγκληματικά απέναντι στο Κράτος-Εκκλησία και στους συμπολίτες μας. Τολμήσαμε και πήγαμε να κοινωνήσουμε Χριστό. Γίναμε εγκληματίες εξαιτίας Του. Για την ακρίβεια, Τον ληστέψαμε. Πήγαμε και Τον κλέψαμε! Κλέψαμε τον Παράδεισο όπως ο Ληστής πάνω στο Σταυρό!
Μαγκιά μας! Άτιμοι και εγκληματίες εσείς είσ
τε, Γραμματείς και Φαρισαίοι Υποκριτές του καιρού μας. Όπως και τότε Τον θεωρήσατε Παράνομο έτσι και σήμερα φανήκατε αντάξιοι επίγονοι των προγόνων σας. Παράνομοι είστε εσείς, Αρχιερείς και Άρχοντες του σκοτεινού αιώνος τούτου. Γράψτε το καλά στο νου σας: Καλύτερα Ληστές μαζί με τον Χριστό, παρά «Δίκαιοι» μαζί με τον Αντίχριστο! Καλύτερα να πεθάνουμε μαζί Του με κορωνοϊό παρά να ζήσουμε μαζί σας σταυρώνοντας τον Υιό! Αφού είμαστε τόσο επικίνδυνοι απομονώστε μας. Βγάλτε όλους τους εγκληματίες έξω από τις φυλακές και βάλτε στη θέση τους εμάς. Φωνάξτε όπως και τότε: Βαραββάν, Βαραββάν! Καλύτερα φυλακισμένοι με τον Χριστό παρά «ελεύθεροι» με τον Πονηρό.
Και ύστερα μας λέτε: σας απαγορεύουμε να ζήσετε το Πάσχα. Ταλαίπωροι! Εμείς ζούμε ήδη το Πάσχα. Σταυρώσατε εμάς στη θέση Του. Χωρίς να το καταλαβαίνετε μας οδηγήσατε μυστικά στην Ανάστασή Του. Το μόνο που απομένει να πούμε για σας είναι: «Πάτερ, ἄφες αὐτοῖς˙ οὐ γὰρ οἴδασι τί ποιοῦσι. Τετέλεσται». Αμήν!

π. Χ. Μ.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέλειο παππούλη μου. Άξιος. Την ευχή σου.
παπα-Παύλος Καλλίκας
Κύθηρα

minas45 είπε...

να αγιασει το πετραχειλι σου πατερ μου....να εχουμε την ευχη σου...

Παναγία Μαρμαρά είπε...

Ν αγιάσει το στόμα του!

Ανώνυμος είπε...

Είναι να απορεί κανείς με την ευκολία με την οποία μιλάνε οι επίσκοποι..."κηρύττουν" μπροστά σε άδειες καρέκλες, αναφέρονται στον εορτασμό του Πάσχα και την λαμπροφόρο Ανάσταση λες και δεν τρέχει τίποτα. Δεν κομπιάζουν, δεν δείχνουν να αισθάνονται κάτι...σαν έτοιμοι από καιρό...μακάρι να κάνω λάθος, αλλά...

Ανώνυμος είπε...

Την ευχή σου λεβεντόπαπα!!!

Ευθύμης Μεσολογγίτης

ΥΓ:Ο Χριστός στο τέλος θα νικήσει...

Ανώνυμος είπε...

Τι απάτη είναι αυτή? ???,,,,,,,,,,,,,

https://amazonios.net/i-apati-me-ton-koronoio-foto-apo-ta-adeia-nosokomeia-stin-ellada/

Ανώνυμος είπε...

Δυνατό κειμενο..Γιατί δεν γράφει το όνομά του; τον γνωρίζετε; είναι ΥΠΑΡΚΤΟ πρόσωπο αυτός ο ιερέας όπως υπογράφει; ρωτώ διοτι τα fake είναι πάρα πολλά στο διαδίκτυο..ΠΟΙΟΝ να εμπιστευτεί ο δύσμοιρος άνθρωπος σήμερα; ΟΛΟΙ με μάσκες διαφόρων ειδών τον κυκλώνουνε...

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Νομίζουν οτι τά'βαλαν
με μας

και ...τις ιδέες μας!

Ταλαίπωροι διώκτες,
που να βρίσκονται παραχωμένα τα κόκκαλα των
...προτύπων σας;

Αγκυρωμένοι στις
φτιασιδωμένες
ψευδαισθήσεις σας

σταθερή πορεία
για το χαμό σας
σφιχταγκαλιασμένοι
με
τα ευρουλάκια σας...
τις καρεκλίτσες σας...
τα μικροφωνάκια σας...

Ελένη είπε...

Από τέτοιους ιερεις έχουμε ανάγκη!!!!Τραβήξτε εσείς μπροστά και μεις θ'ακολουθησουμε!!!Θέλουμε να δούμε το ράσο μπροστά το ζούμε ανάγκη!!!!Ένας και μόνο άντρας με θεία φλόγα στη καρδιά θα έσωζε τη πόλη!!!Θα βρείτε σίγουρα πιστούς καλοί μου ιερείς...μπείτε μπροστά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συνέντευξη τοῦ Παναγιώτη Αρκουμανέα, Προέδρου τοῦ ΕΟΔΥ, στὶς 31.01.2020

"...Δὲν πρέπει νὰ ὑπάρχει ἀνησυχία! Εἶναι μιὰ λοίμωξη μὲ χαμηλὴ μεταδοτικότητα, μὲ μέτρια θνητότητα, σὰ μιὰ βαριὰ γρίπη... Ἄρα καὶ νὰ ἔρθει κάποια στιγμὴ στὴ χώρα μας, δὲ χρειάζεται νὰ ὑπάρχει πανικὸς ἢ κάποια ἀνησυχία!"

https://www.youtube.com/watch?v=2zgouUFy4JU

Ανώνυμος είπε...

https://www.in.gr/2020/04/05/greece/pistoi-apsifoun-ton-koronaio-prostima-kai-syllipseis/
Έγινε χθες στην Πάτρα. Έριξαν πρόστιμα στους πιστούς.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ είπε...

Ο λογισμος μου μου λεει οτι στις 27 που θελουν να γιορτασουν το πασχα θα κανουν οικουμενιστικα εγκαινια με τον αντιχριστικο παπα.δεν τρωμε κουτοχορτο αρχιερεις.θα σας απομονωσουμε ως λεπρους.

Πανταζής Ιωάννης είπε...

Και ο επίσκοπος ευχαριστεί την ... αστυνομία

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Προς ανώνυμο :6 Απριλίου 2020 - 1:15 π.μ.
Γελασαμε με την παρατήρηση σου για την ανωνυμία τι στιγμή που και και συ έτσι μας παρουσιάζεσαι...ωστόσο, προσπαθούμε να μη αναπαράγουμε ειδήσεις ψεύτικες και κυρίως να μην μην μολύνουμε τους αναγνώστες μας με την κυρίαρχη καρφίλα των ΜΜΕ
ο παππούλης είναι υπαρκτός και άγια πρατει εν μέσο ρουφιάνων να φυλάγεται!