Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Πραγματική Ανάσταση με πλήθος λαού και πάθος στη μονή Τιμίου Προδρόμου Μπίγκορσκι στα Σκόπια που αψήφισε τις διαταγές του Αντίχριστου.




Βρήκαμε Ανάσταση…
Πανηγύρι πραγματική λατρεία όχι αυτές οι εικόνες που προσβάλουν την Ορθοδοξία σαν αυτές που είδαμε .
Με πάθος με παλμό μ΄έκσταση με αγάπη με πίστη με τιμή με συνωστισμό γιατί ο συνωστισμός ταιριάζει στον Κύριο που τον συνέθλιβε το πλήθος.
Φώτα πρόσωπα να λάμπουν .Ανάσταση πραγματική στην ιστορική Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου-Μονή Μπίγκορσκι στα Σκόπια μια ανάσα από τ΄Αλβανικά σύνορα λίγο πιο εδώ από το Τέτοβο.Χριστός Ανέστη αδέρφια των Βαλκανίων που δεν συμμορφωθήκατε στον Αντίχριστο που δεν εκτελέσατε εντολές Αντιχρίστου…όλοι μαζί μοναχοί και λαός μοναχές όλοι ένα γιατί Χριστός Ανέστη η βρώμικη πολιτική των ΗΠΑ του διαίρει και βασίλευε στα ματωμένα Βαλκάνια δεν θα περάσει
Στην Ελλάδα ως και τα μοναστήρια σφάλισαν για τον κοσμάκι το Άγιον Όρος αμπαρώθηκε λες και ο λαός είναι πειρατής Σαρακηνός στον Πανάγιο Τάφο κυκλοφορούσαν μασκοφόροι άλλοι που με γάντια κρατούσαν τις λαμπάδες μην μολυνθούν από …το Άγιο Φως….







Στην Ελλάδα ο Αμερικανός Πρέσβης συνεχάρη την Εκκλησία Ελλάδας και προσωπικά τον διευθυντή της γιατί υποτάχθηκε στα κελεύσματα Αντιχρίστου και μετέφερε και τα συγχαρητήρια του Πομπέο εκφράζει το θαυμασμό του ούτε ο ίδιος δεν περίμενε τέτοια επιτυχία τέτοια ευθυγράμμιση πλήρη 
Αυτά είναι τα εύσημα και για τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας που δαιμονιωδώς εφρύαξαν ζητώντας να κλείσουν οι εκκλησιές για Πάσχα όλο το προηγούμενο διάστημα. Αυτό το τηλεγράφημα του Αρμοστή είναι τα 30 αργύρια αυτή είναι η ΑΜΟΙΒΗ για τον πατριωτικό κλήρο που υπέστειλε την Ανάσταση .
Τα συγχαρητήρια του Αρμοστή αφορούν και τα σώματα ασφαλείας που φύλασσαν τον τάφο του Χριστού με περίσσιο ζήλο……είναι το ευχαριστώ των ΗΠΑ στην πολιτική ηγεσία που έσβησε το αναστάσιμο φΩς στη χώρα ..
αλλά Αναστήτω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού και φυγέτωσαν.. 

Αμήν ταχέως








Χριστός Ανέστη…. στην μονή Τιμίου Προδρόμου Μπίγκορσκι Χριστός Ανέστη ….λίγα χιλιόμετρα από εδώ….












(ψάλλουν και ελληνικά το Χριστός Ανέστη κάπου στη μέση του βίντεο)







dimpenews.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτυχε να το δω κι εγώ χθες τα ξημερώματα και τρελάθηκα! Τι φοβερή γιορτή ήταν αυτή! Δείτε το να νιώσετε την Ανάσταση! Χριστός Ανέστη!

Ανώνυμος είπε...

Οι σλαβομακεδόνες είναι φιλικός λαός ανάθεμα στους εθνικισμούς του 19ου αιώνα που ξεκίνησε το πρόβλημα και οι σλαβόφωνοι πήγαν με την Εξαρχία πιάστηκαν στα άρματα με τους ελληνόφωνους και τους βλάχους και μετά ήρθε ο εμφύλιος του 1946 1949 κ;ι έδεσε το γλυκό .Τώρα το εκμεταλλεύονται σκοτεινές δυνάμεις που θέλουν να κάνουν ξανά τα νότια Βαλκάνια κρανίο τόπο .Παρά την σχιζοφρενή ηγεσία του γειτονικού κρατιδίου οι παλιοί Θεσσαλονικείς τους θυμόμαστε τους Σκοπιανούς που ερχόντουσαν δεκαετία 80 σε Περαία Μπαξέ Αγία Τριάδα και Χαλκιδική για παραθεριση σαν Γιουγκοσλάβοι τότε και διαβεβαιω ότι ήταν φιλικοί άνθρωποι και δεν είχαν ούτε κέρατα ούτε ουρές .ΑΜ

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Συνταγή για πετυχημένη
χειραγώγηση
Ορθοδόξων λαών.

Υλικά που θα χρειαστούμε:

Μία πέτρα σκανδάλου
σχετιζόμενη με την γλωσσική διαφοροποίηση.

Μπόλικες προσωπικές μικροδιαφορές
-πάντα σε αφθονία-.

Ένα δυό υπέρμετρα
μωροφιλόδοξους
"ιδεολόγους".

Εκτέλεση:

Υποδαυλίζουμε επιδέξια
τις μικροδιαφορές,
μοχλευοντάς τες κατάλληλα
με την πέτρα σκανδάλου.

Δημιουργούμε
εθνοφυλετικά συναισθήματα
με τις γλωσσικές
διαφοροποιήσεις.
(Αξιοποιούμε
με δεξιοτεχνία
τις αρχαίες καταβολές,
όπου υπάρχουν,
η δημιουργούμε με την
βοήθεια διάσημων πανεπιστημίων
και άφθονου χρήματος
πλαστές αρχαιοπρεπείς
καταγωγες).

Οδηγούμε σε ένοπλες
συγκρούσεις
με βάναυσες σφαγές
για πιό μόνιμα
αποτελέσματα.

Καλή επιτυχια!

(Μικρό μυστικό:
μην ξεχάσετε να ανταμείψετε υπέρμετρα
τους πρόθυμους μωροφιλόδοξους.
θα γίνουν πρώτυπα
για μελλοντικούς
υποψήφιους προδότες!)