Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Η Μόσχα θεωρεί πως η Ιταλία δέχτηκε βιολογική επίθεση

Η Μόσχα θεωρεί πως η Ιταλία δέχτηκε βιολογική επίθεση - Οι Ιταλοί παίζουν τον ρωσικό εθνικό ύμνο στα σπίτια τουςΣτην Ιταλία το σύνολο του πληθυσμού της χώρας είναι εξογργισμένο με την ΕΕ ενώ επιδεικνύει την ευγνωμοσύνη του στην Ρωσία παίζοντας τον ρωσικό εθνικό ύμνο στα σπίτια του.

Ως γνωστόν η Ρωσία έχει αποστείλει κλιμάκιο βιολογικού πολέμου καθώς η Μόσχα θεωρεί πως η Ιταλία έχει δεχτεί κανονική βιολογική επίθεση και εκεί οφείλεται η έκταση της μόλυνσης.
Ρωσικές πηγές μάλιστα αναφέρουν πως δεν είναι καθόλου σίγουρες ότι μόνο ο ιός COVID-19 είναι αυτός που έχει κάνει την ζημιά στην γειτονική χώρα.
Θεωρούν πολύ πιθανή την χρήση ενός άλλου άγνωστου βιολογικού παράγοντα.

Το γεγονός ότι η Μόσχα είχε αποστείλει κλιμάκιο ΡΒΧ πολέμου ως βοήθεια στην Ιταλία και όχι απλώς ιατρικό προσωπικό, που σημαίνει πως η Μόσχα έχει βάσιμες υποψίες όχι μόνο ότι ο κορωνοϊός είναι «πειραγμένος» από ανθρώπινο χέρι και όχι κάτι που προέκυψε από την φύση, αλλά επίσης ότι θεωρεί την Ιταλία θύμα «σκόπιμης διασποράς του ιού» (υπάρχουν τρόποι για να γίνει κάτι τέτοιο) και αυτή είναι η αιτία που η χώρα έχει όντως εκατόμβες νεκρών καθημερινά.

 Aυτό που προκαλεί εντύπωση στην Ιταλία είναι πως ο ιός χτυπάει τους πάντες, νέους άνδρες όπως και παιδιά αλλά κυριολεκτικά θερίζει την «τρίτη ηλικία»
Η αριστερή La Stampa και άλλα ιταλικά ΜΜΕ επιχειρούν να πείσουν την ιταλική κοινή γνώμη πως η ρωσική στρατιωτική ιατρική βοήθεια δεν ήταν χρήσιμη και αποτελεσματική αλλά όπως φαίνεται δεν το καταφέρνουν.
Οι ρωσικές καταγγελίες για βιολογική επίθεση στην Ιταλία ενοχλούν πάρα πολύ την ΕΕ και τα δυτικά ΜΜΕ, αλλά όπως όλα δείχνουν ο ιταλικός λαός πιστεύει την ρωσική εκδοχή άλλωστε αυτό που βλέπει είναι πως η «γερμανική» ΕΕ δεν πρόσφερε καμία βοήθεια και δεν δέχεται να προσφέρει οικονομική ενίσχυση διαμέσου ευρωομολόγου στην Ρώμη παρά μόνο θέλει όσα χρήματα χρησιμοποιηθούν κατά του κορωνοϊού να είναι δανεικά και να επιστραφούν!
Αυτό επί του πρακτέου σημαίνει εξαθλίωση και καταστροφή για τους Ιταλούς πολίτες.
Ο ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Λέγκα του Βορρά, Μ.Σαλβίνι και πρώην ΥΠΕΣ της Ιταλίας, αντέδρασε σκληρά κατά της απροθυμίας της ΕΕ να βοηθήσει την Ιταλία και τον ιταλικό λαό στην δύσκολη συγκυρία, λόγω της επιδημίας κορωνοϊού στην βόρεια περιοχή της χώρας.
Ο Μ.Σαλβίνι χρησιμοποίησε την φράση “Δεν είναι Ένωση αλλά σπηλιά φιδιών και τσακαλιών” θέλοντας να καταδείξει την ανυπαρξία της επονομαζόμενης ευρωπαϊκής "αλληλεγγύης" μετά και τις προχθεσινές δηλώσεις της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν που δήλωσε ρητά ότι δεν θα υπάρξει ευρωομόλογο. 
Στην κοινοποίηση που έκανε στα social media κατηγόρησε την ΕΕ για την αδιαφορία της στους θανάτους στην Ιταλία και έγραψε “Μισώ και απεχθάνομαι την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντί για Ένωση είναι μία σπηλιά φιδιών και τσακαλιών. Πρώτα θα νικήσουμε τον ιό και μετά θα στραφούμε και θα σκεφτούμε για την ΕΕ. Αν χρειαστεί θα φύγουμε χωρίς ευχαριστίες”. 
Πλέον όλο και περισσότερες χώρες στρέφονται σε εθνικές πολιτικές βλέποντας ότι η ΕΕ είναι μια ουτοπία και ο Covid-19 έστειλε στα σκουπίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει στο επίκεντρο το εθνικό συμφέρον τονίζοντας ότι εμπρός στον φόβο κατέρρευσε το ιδεολόγημα της Ενωμένης Ευρώπης.
Την ίδια στιγμή, η Ρωσία συνεχίζει να βοηθάει την Ιταλία, με Ρώσους στρατιωτικούς να επισκέπτονται τις πόλεις-''φαντάσματα'' που χτυπήθηκαν από τον Covid-19.
πηγή

3 σχόλια:

Παναγία Μαρμαρά είπε...

Αυτή είναι και η μόνη εξήγηση που συνάδει με τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα. όλα τα άλλα σενάρια, πολύ απλά, μπάζουν από παντού, πολύ απλά δεν στέκουν. Και, όπως η χώρα μας στοχοποιήθηκε πριν από λίγα χρόνια μέσω ενός οικονομικού πολέμου, και βγαίνανε τα φασιστοειδή ντερ σπίγκελ και λέγανε ότι εμείς φταίμε καθότε τεμπέληδες και τζαμπατζήδες, και τελικά δεν βρέθηκε ούτε ένας οικονομολόγος της προκοπής που να μην υποστηρίξει ότι όντως η Ελλάδα στοχοποιήθηκε, έτσι ακριβώς και τώρα. Η Ιταλία, για να μάθει να μην σηκώνει κεφάλι στην φασιστοένωση που λέγεται και Ευρωπαϊκή, έγινε στόχος, όχι οικονομικού, αλλά βιολογικού πολέμου.

Γιάννης Πανταζής είπε...

Σίγουρα η ΝΤΠ είχε τούς στόχους της με τον κορωνοιο.
Αλλά τις τελευταίες ημέρες,ο νους μου πήγε στον μακαριστό Πατριάρχη Σερβίας Παύλο. Ανήμερα το Πάσχα, τού 1999, που οι Νατοικοι δεν σεβάστηκαν, ντυμένος με την αρχιερατική στολή, είπε πως αυτό που κάνουν οι Δυτικοί,θα το πληρώσουν πολύ ακριβά,ο ίδιος ο Χριστός τού το αποκάλυψε...
Δείτε ποιες χώρες χτυπά ως αριθμό νεκρών..
Ιταλία, και δη Βορράς, από εκεί που έφευγαν τα αεροπλάνα
Ισπανία, ΓΓ ΝΑΤΟ, Σολάνα
Γαλλία, Σιράκ
Αγγλία,Μπλερ
Τουρκία
ΗΠΑ, Κλίντον, Χόλμπρουκ,Ολμπραιτ κλπ
Δεν χτυπά Ελλάδα και άλλες Βαλκανικές χώρες, δεν χτυπά Πορτογαλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία..
Και να θυμηθώ, οι Αμερικανοί σεβάστηκαν το ραμαζάνι όταν βομβάρδιζαν το Ιράκ..
Οι Σέρβοι ήταν έγκλειστοι τις νύχτες, οι Δυτικοί όλο το 24 ωρο...
Συγγνώμη που μακρυγορησα, αλλά αυτά βλέπω

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε! Αδελφοί συγχωρέστε με...
"Φέτος Δεν θα ψήσουμε τα Αρνιά στις αυλές μα"
Φέτος θα ψήσουμε το Μητσοτάκη!