Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ήρωας ή πιόνι της Νέας Τάξης, ο “εκλεκτός του Αμερικανού Πάϊατ” ;

 Ώρα Ελλάδος 18:00, στο μικρόφωνο ο καθηγητής Tσιόδρας. Η σύζυγος Μίνα, κόρη πρωτοσύγγελου κολασμένου δεσπότη, τα 7 παιδιά και το βαθιά “κρυμμένο μυστικό” του βυζαντινού πρωτοψάλτη με τα χίλια πρόσωπα
εφημερίδα Μακελιο εδώ

σχόλια:Θυμίζουμε τις ανοησίες που έγραψαν στην παράγκα μας καποιες ψυχές, όταν από αίσθηση και βάση πληροφοριών μας, φωτίσαμε αυτό το "συνεσταλμένο αγγελικό" πρόσωπο...τώρα το  αποκαλύπτουν επίσημα οι εφημερίδες!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν περιμένουμε το Μακελειό του Στ.Χίου για να μάθουμε σωστές ειδήσεις.
Άλλο διαφωνώ με την επιστημονική τοποθέτηση του Σωτήρη Τσιόδρα και άλλο αφήνω υπονοούμενα για την οικογένειά του και την ακεραιότητα του, σχέσεις με την πρεσβεία κλπ. Τα τελευταία είναι απαράδεκτα.
Αρκούν οι διαπιστώσεις π.χ. του καθηγητή του Στάνφορντ κ.Γιάννη Ιωαννίδη και πολλών άλλων για να καταλάβουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον χειρισμό του θέματος κορωνοϊός.
Ας μην μπούμε στη λογική όμως να χτυπάμε κάτω από την μέση.
Δεν ωφελεί κανέναν μας.

Αναστάσης Καλ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να αναπαράγουμε δημοσιεύματα του γνωστού Χίου.
Οι ενέργειες του Τσιόδρα από ιατρικής πλευράς θα κριθούν από την ιατρική κοινότητα.
Εκείνο που προκαλεί αρνητικό προβληματισμό είναι το γεγονός ότι οι συστάσεις του Τσιόδρα και των λοιμωξιολόγων, ώθησαν την κυβέρνηση να λάβε απαράδεκτα και αντισυνταγματικά μέτρα απαγόρευσης της Θείας Λατρείας.
Απαιτείται μία κόκκινη γραμμή που θα αποτρέπει την εισβολή του επιστημονισμού στον λατρευτικό και λοιπό εκκλησιαστικό βίο.

Ανώνυμος είπε...

Για να είμαι δίκαιος, πρέπει να πω ότι έχω βάσιμες πληροφορίες ότι είναι συνειδητό μέλος της Εκκλησίας και τυχαίνει να γνωρίζω ότι έχει σοβαρό πνευματικό. Από εκεί και πέρα, αν θέλει να είναι σύμφωνος με τη συνείδηση του για το θέμα της απαγόρευσης των λειτουργιών, θα πρέπει πολύ σύντομα ίσως να επιλέξει...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστό το σχόλιο του 9:04 μ.μ.
Κάποτε θα πρέπει να επιλέξουμε ποια ιδιότητα υπερισχύει.

γερολακος74 είπε...

Το μελανό σημείο της υπόθεσης είναι ότι μπήκε μπροστά από την Εκκλησία η επιστημονική πλευρά του θέματος ενώ γνωρίζουμε όλοι καλα ότι τουλάχιστον η πατρίδα μας όσες φορές πέρασε πανδημία και μάλιστα πολύ χειρότερη απο αυτη που περνάμε σήμερα και μαλιστα χωρίς νοσοκομεια φαρμακα και όλα τα μέσα που εχουμε σήμερα τα θαύματα των ιερών εικονων και της Θειας Μεταληψης έσωσαν τον κόσμο καθως και οι Άγιοι ιδιαίτερως....

Γιαννακίδης Ιωάννης είπε...

Πιστό μέλος της εκκλησίας με πνευματικο και επέφερε τέτοια πνευματική ξηρασία?
Νομίζω πως λίαν συντόμως, αμφότεροι,θα αποκαλυφθούν

Ανώνυμος είπε...

Θα ζήσουμε δύσκολες στιγμές μεν,
αλλά απαράιτητες για να καθαρίσει
ο ουρανός.Δεν γινόταν αλλοιώς ως
φαίνεται.Σε δυό βδομάδες κορύφωση
του "σκηνικού" αλλά και του τι έχει
ο καθείς εν τη καρδία του.Μεγάλα τα
ρίσκα σου Τρελογιάννη πάντως...

Παυσανίας

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετώ όλους.
Καλό υπόλοιπο σαρακοστής.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι γνωστός μου, όχι άμεσα αλλά στον ευρύτερο χώρο που κινούμαι τον έχουμε συναντήσει πολλές φορές με την οικογένειά του.
Προς Θεού είναι άδικη η προσέγγιση της εν λόγω εφημερίδας.
Ο άνθρωπος είναι ευλαβής, μετριόφρων, το ίδιο και η εξαιρετική σύζυγός του και τα παιδιά του.
Θα είναι οδυνηρό γι' αυτούς να βλέπουν τέτοια δημοσιεύματα.
Στην επιστημονική του τοπόθέτηση βέβαια έχουν διαφωνήσει πολλοί και αυτό είναι κατά πάντα θεμιτό όταν γίνεται όμως στα όρια σεβασμού της επιστημοσύνης και της οικογένειας του άλλου και εν γένει της προσωπικής του σφαίρας.
Έχω παρακολουθήσει κι εγώ τις τοποθετήσεις του ιατρού Ματσάκη από την Κύπρο, τον κο Ιωαννίδη του Stanford και την πολύ κατατοπιστική εκπομπή του π.Αρσενίου Βλιαγκόφτη που τον συγχαίρω και σάς συγχαίρω για την προβολή.
Τα μέτρα απαγόρευσης που έχουν ληφθεί είναι δυσανάλογα σκληρά σε σχέση με την πορεία του ιού και πολλοί όπως και άλλοι αδελφοί προβληματιζόμαστε ότι η νέα τάξη έχει τον ρόλο της στο θέμα.
Το μεγαλείο, που νομίζω όλοι θέλουμε να έχουμε ως αρετή είναι να διαφωνείς με κάποιον για την τοποθέτησή του επιστημονική ή άλλη αλλά να εξακοουθείς να τον σέβεσαι ως άνθρωπο αυτόν και την οικογένειά του.
Περισσότερο όταν πρόκειται για μια ευλογημένη οικογένεια όπως του Σωτήρη Τσιόδρα.
Καλόν αγώνα σε όλους.

Με εκτίμηση,

Αλκιβιάδης Αντ.

γερολακος74 είπε...

Αν γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει γιατί ενώ υπάρχουν τόσο αυστηρά μέτρα για μας, οι μετανάστες όπου είναι εγκατεστημένοι (γιατί τελευταία με τα περιοριστικά μέτρα, μεταφέρθηκαν νύχτα στην ενδοχώρα) αλωνίζουν και κυκλοφορούν ελεύθεροι σκηνικό που μου θυμίζει τους ελέγχους στο μετρό και τα άλλα Μ.Μ.Μ. που ενώ οι έλληνες παραβάτες πληρώνουν πρόστιμο τους αλλοδαπούς τους αφήνουν ελεύθερους. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;;;;;

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Δυστυχώς η "επιστημοσύνη"
μπαίνει πάνω από την πίστη ,
στον σύγχρονο άνθρωπο

δέσμιου του ιού
του ουμανισμού!

Ανώνυμος είπε...

https://www.in.gr/2020/03/30/greece/sygkinitiko-antio-tou-sotiri-tsiodra-ston-manoli-glezo/
Δήλωση Τσιόδρα για το Γλέζο.