Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΑΛΛΟΣ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

DIDIER RAOULT: «ΔΕΝ ΕΝΔΙΔΩ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ "ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ" ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ»!


-*Didier Raoult για τον coronavirus : “Δεν πρέπει να παίζουμε με το φόβο”….

Από την Κίνα μεταφέρονται αυτοκτονίες ατόμων που αγχώθηκαν. Δεν πρέπει να παίζουμε με το φόβο.

To 2019, υπήρχαν 2,6 εκατομμύρια νεκροί παγκοσμίως από οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού ενώ από τον covid19 ως τώρα έχουμε 7.954...
Κορυφαίος Ιατρός στον τομέα των λοιμώξεων και μεταδοτικών ασθενειών και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου για τον coronavirus,ο Γάλλος Καθηγητής Didier Raoult αμφισβητεί τη ”συσκευασία” (με την οποία σερβίρετε ο) coronavirus…..
Διευθυντής του Institut Méditerranée Infection στη Μασαλία ο καθηγητής Didier Raoult είναι ένας από τους Γάλλους λοιμωξιολόγους τους πιο αναγνωρισμένους στον κόσμο. 

Αυτός εντάχθηκε στην πολυτομεακή επιτροπή τον 11 ειδημόνων που σχηματίστηκε από την εκτελεστική εξουσία το Μάρτη με σκοπό να “διαφωτίσει τη (λήψη) απόφασης του δημοσίου στη διαχείρηση της υγειονομικής κατάστασης που σχετίζεται με τον coronavirus“

.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Marianne μεταξύ άλλων αναφέρει…

Marianne : Τι σας εμπνέει η εξέλιξη της επιδημίας του coronavirus;

Didier Raoult :Δεν αφήνομαι να ενδώσω στον τρόμο. Δεν ξέρω να μαντέψω το μέλλον και δεν συνηθίζω να πιστεύω τους πιο εξιταρισμένους που πάντοτε λάθευαν στα μοντέλα τους.

Αναλύω μέρα προς μέρα και την εξέλιξη και σήμερα υπάρχουν περί τους 6.000 θανάτους στον κόσμο εκ των οποίων περί τους 3.500 στην Κίνα όπου η επιδημία τελειώνει και 127 στη Γαλλία. 

Εκπλήσσομαι που μιλούν για μια πολύ σημαντική αιτία θνησιμότητας κι ακόμη για την υγειονομική κρίση του αιώνα καθώς η γρίπη και άλλες λοιμώξεις το 2017 σκότωσαν 14.000 με 20.000 άτομα στη Γαλλία.

Ίσως τα στατιστικά να είναι πολύ διαφορετικά στο τέλος της επιδημίας αλλά σήμερα δεν βλέπω το μεγάλο πρόβλημα με όρους θνησιμότητας.
O διάσημος Γάλλος καθηγητής Ντιντιέ Ραούλτ

Aυτός ο ιός είναι ειδιαίτερα μεταδώσιμος και επικίνδυνος;

”Η επικινδυνότητα δεν ξέρω τι θέλει να πει. Αυτή εξαρτάται από το δείγμα που παρατηρούμε” αναφέρει ο γιατρός (διευκρινίζοντας πως σε διαφορετικές συνθήκες έχουμε διαφορετικά αποτελέσματα.) 

Η θνησιμότητα θα είναι προφανώς υψηλότερη για τα άτομα στην εντατική θεραπεία από ό,τι με την έγκαιρη ανίχνευση. Θα εξαρτηθεί από την ποιότητα της περίθαλψης και μπορούμε να τεστάρουμε αυτή τη θνησιμότητα μόνο εάν ενσωματώσουμε περιπτώσεις με ήπια συμπτώματα.

Στην Κίνα μεταφέρονται αυτοκτονίες ατόμων αγχωμένων.

Σήμερα η πλειοψηφία των ασθενών μας έρχεται με συμπτώματα αναπνευστικά οφειλόμενα σε άλλους ιούς που κυκλοφορούν ή γιατί αυτοί συνάντησαν κάποιον που είχε τον coronavirus.

 Αυτοί τρελάθηκαν και θέλουν να γνωρίζουν αν έχουν κάτι που θα τους σκοτώσει. Ο φόβος είναι πολύ μεταδοτικός. Από την Κίνα μεταφέρονται αυτοκτονίες ατόμων που αγχώθηκαν. Δεν πρέπει να παίζουμε με το φόβο….

Πιστεύετε πως το όλο θέμα αμπαλάρεται επικίνδυνα;

Ναι. Ποια είναι τα πρακτικά δεδομένα;To 2019, υπήρχαν 2,6 εκατομμύρια νεκροί παγκοσμίως από οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού.

 Κατά τη γνώμη σας, τι επιρροή θα έχει ο κορωναϊός σε αυτό; Πριν τροποποιήσει σημαντικά αυτά τα στατιστικά στοιχεία, θα πρέπει να σκοτώσει πολλούς… 

Και ποιος ξέρει αν αυτός δεν σταματήσει από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς να γνωρίζουμε πως όπως το SARS, ή αν θα τελειώσουμε με αυτόν τον Μάρτιο όπως συνήθως με τη γρίπη.

ΟΙ ΘΑΝΌλα αυτά σημαίνουν ότι δεν μ΄έχει αγγίξει ιδιαίτερα και σκέφτομαι πάνω απ ‘όλα την ανίχνευση και τη θεραπεία…

Marianne 16/3/20

O γιατρός 2 μέρες μετά δικαιώνεται καθώς στην Κίνα έληξε η διάδοση αφού σήμερα εμφανίζει σχεδόν μηδενικά κρούσματα…..Ενώ οι θάνατοι ως σήμερα παγκοσμίως είναι 7 954….

πηγή


Eπιδημιολόγος του WHO: το 80% των κρουσμάτων "Covid-19" είναι ήπια και δεν απαιτούν ιατρική παρέμβαση….





Τα δεδομένα δείχνουν ότι το 80% των κρουσμάτων “Covid-19” είναι ήπια περιστατικά, δεν απαιτούν ιατρική παρέμβαση και αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί πραγματικά ν’ ανακάμψει και να αναρρώσει χωρίς να διαγνωστεί με “Covid-19” δήλωσε στο Sputnik ο Dr. Amjad Al-Khouli, Επιδημιολόγος Σύμβουλος του WHO στο Παράρτημά του για την Ανατολική Μεσόγειο.


Την ίδια ώρα το διαδίκτυο και ο τύπος έχουν γίνει πολύ dark τους κέρδισε μια κουλτούρα θανάτου ενώ επιδίδονται στην καταμέτρηση ανά λεπτό των θυμάτων με πάθος που θυμίζει bookmakers στο χρηματιστήριο των νεκρών. Μόνο που δεν άρχισαν να στοιχιματίζουν ποιά χώρα θα βγει πρώτη στην κούρσα των θυμάτων στον μακάβριο μαραθώνιο…

Απόδειξη ότι ακόμη και η συνέντευξη του Ραούλ και οι καθησυχαστικές θέσεις του δεν αναφέρθηκαν, σαν να μην είχαν σπουδαιότητα σε άρθρο που δημοσιεύτηκε μια μέρα μετά και που τον εγκωμιάζει ως σπουδαίο λοιμωξιολόγο...

Αντίθετα παίρνει από αυτόν ό,τι μπορεί να φανεί δυσοίωνο:
«Να σημειωθεί πάντως ότι ο Ραούλ ανήκει στην ομάδα εκείνων των επιστημόνων που θεωρούν ότι δεν πρέπει να προεξοφλούμε ότι η βελτίωση του καιρού θα ανασχέσει την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού».

Επίσης ο «ευσεβής» κ.Τσιόδρας που με τον αρχ. Ιερώνυμο έκλεισαν τις Εκκλησίες, ενώ αναφέρθηκε στον γνωστό λοιμοξιολόγο, απέφυγε να αναφερθεί στην τόσο σημαντική συνέντευξή του αλλά μεταδίδει και αυτός τα νούμερα σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου.

Τα στοιχεία όμως και για την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο είναι συντριπτικά εναντίον κάθε τρομολαγνείας όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί!
πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι μπράβο! Να ακούμε και άλλες απόψεις και όχι μονάχα αυτά που μας σερβίρουν τα ΜΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Τρελογιάννη, ευχαριστούμε για κάθε ενημέρωση που αναρτάς στην παρούσα φάση.
Οι ευχές μας στην Υπερμάχο Στρατηγό για όλους.

Ανώνυμος είπε...

Με τα καινούρια, στρατιωτικού χαρακτήρα μέτρα, επιτρέπεται να βγάζεις το σκυλάκι έξω για βόλτα και δεν μπορείς να πας στην Εκκλησία;
Εκεί καταντήσαμε;

Ανώνυμος είπε...

Ούτε εκκλησία, ούτε τα παιδιά έξω. Εγώ που έχω τέσσερα και όλα ανήλικα, πώς θα τα βγάλω να πάρουν λίγο αέρα; Δεν προβλέπεται κάτι γι'αυτό. Δικαιώματα αυτά δεν έχουν; Μόνο τα σκυλιά μπορούν να βγαίνουν;

Ανώνυμος είπε...

3:02 μμ
Μπορείτε να βγάλετε τα παιδιά έξω. Μόνο όμως ένα-ένα κάθε φορά. Δεν επιτρέπεται πάνω απο 2 μαζί και αυτοί σε απόσταση 2 μέτρων.
Υπάγεται στο λόγο: "για σωματική άσκηση".

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Χρόνια πολλά κι ευλογημένα