Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΕΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες
 Στην εικόνα: Διωγμοί Χριστιανών στην αρχαία Ρώμη.
Όσοι νομίζουν ότι με το κλείσιμο των Ιερών Ναών θα «ηρεμήσουν» οι φανατισμένοι αντίχριστοι,οι νέοι Διοκλητιανοί και Νέρωνες, πλανώνται πλάνην οικτρά. Απλά έγινε το πρώτο βήμα για τα επόμενα που θα ακολουθήσουν, αργά ή γρήγορα. 

Συγκεκριμένα:
- Εντός ολίγου θα ξεκινήσουν οι «λογικές φωνές» που θα λένε: «Γιατί να πληρώνονται οι παπάδες αφού κάθονται και δεν κάνουν λειτουργίες;».
- Συνέπεια του παραπάνω, θα είναι να ζητηθεί ο χωρισμός Εκκλησίας - Κράτους και μάλιστα άμεσα και επιτακτικά, αφού η πρώτη είναι απλά μια...δημόσια υπηρεσία που σε περίοδο κρίσης έβαλε λουκέτο!
- Όταν με το καλό ο ιός περάσει, η πολεμική εναντίον της Θείας Κοινωνίας θα ενταθεί: «Ναι, αλλά πώς είμαστε σίγουροι ότι δεν κολλάνε άλλες αρρώστειες;», θα πουν οι «λογικές φωνές». Το ίδιο θα γίνει και με τους ασπασμούς στις εικόνες κλπ.
- Οι ίδιες...φωνές της λογικής θα πουν στους πιστούς: «Και γιατί να ξαναπάτε στις Εκκλησίες; Καλά δεν ήταν τόσο καιρό που βλέπατε τις Λειτουργίες από την τηλεόραση ή τις ακούγατε από το ραδιόφωνο; Τι χρειάζεται να πάτε εκεί; Αφού αποδείχθηκε ότι το ίδιο είναι!».
- Το κυριότερο: Αφού η Εκκλησία υποτάχθηκε απολύτως στις προτροπές της εξουσίας, οι αντιχριστιανικοί κύκλοι θα θριαμβολογήσουν: «Δεν υπάρχει Θεός! Αλλιώς, γιατί κλείσατε τις Εκκλησίες;»
Εύχομαι φυσικά να διαψευστώ. Όμως, το οργανωμένο και μεθοδικό σχέδιο όσων «βλέπουν τον Σταυρό και δαιμονίζονται» (σύμφωνα με τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο που σε τέτοιες στιγμές μας λείπει περισσότερο), είναι αυτό. Όποιος δεν το βλέπει, είτε είναι αφελής είτε προσκυνημένος στους αντίθεους.
Τέλος, μια προτροπή: Δεν είναι κακό να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ορισμένοι. Αποτύχατε! Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να ανταποκριθείτε στον ρόλο σας ως Ποιμένες του πιστού λαού, φύγετε! Τώρα, πριν κλείσετε τις Εκκλησίες οριστικά, με ή χωρίς κορωνοϊό...!
 Δημήτρης Σωτηρόπουλος
μας τοστειλε το mail

9 σχόλια:

The Cave Dweller είπε...

Σωστός !

Ανώνυμος είπε...

Έχει λυσσάξει ο συρφετος των αντιχριστων σε βάρος της Εκκλησίας.
Θα καταισχυνθουν όμως και θα καταποντισθουν.

Ανώνυμος είπε...

Το κλείσιμο των ναών έγινε για να αποφευχθεί η μετάδοση φορέων του ιού με σκοπό την αγάπη προς τον πλησίον. Εάν πας στην εκκλησία και χωρίς να το γνωρίζεις κολλησεις άλλους, μπορεί να γίνεις ανθρωποκτόνος, μεγάλη αμαρτία.

Πρόκειται περί μέτρων προφύλαξης πανδημίας. Ο περιορισμός στο σπίτι έχει σκοπό να μειώσει τον μέσο αριθμό (expectation) φορέων. Έστω και μία μείωση μικρού μεγέθους μπορεί να μειώσει το ποσοστό φορέων τρομερά.

Πρβλ

https://www.youtube.com/watch?v=Kas0tIxDvrg

όπου σκοπός είναι να μειωθούν τα Ε και p μέχρις ότου καταφέρουμε να περάσουμε το inflection point στη λογιστική καμπύλη.

Ανεηαρτήτως τι θα πουν για την Εκκλησία ορισμένοι, την απομάκρυνση την κάνουμε από αγάπη στον πλησίον μας, ιδίως αν δεν θέλουμε να κολλήσουμε γεροντότερους που κινδυνεύουν πολύ.

Ανώνυμος είπε...

πάρα πολύ σωστός! αυτά είναι τα βήματα.

Ανώνυμος είπε...

Και που κολλάει αυτό που λες με την απαγόρευση της τέλεσης της Θείας Κοινωνίας;
Ήδη η Εκκλησία έκανε τις αναγκαίες παραχωρήσεις και κράτησε μονάχα μια μονοωρη Θεία Λειτουργία την Κυριακή.
Αλλά η ανεκδιήγητη κυβέρνηση δεν ικανοποιηθηκε ούτε με αυτό.
Και με σταλινικης υφής νόμο απαγόρευσε τη Θεια Λειτουργία, δηλαδή τη Θεία Ευχαριστία.
Για να πεθαίνουν πνευματικά οι πιστοί.
Υ. Γ. Πρωτη εντολή είναι η αγάπη προς το Θεό και δεύτερη η αγάπη προς τον πλησίον. Και όποιος δεν μετέχει τακτικά της Θείας Μετάληψης αυτοκτονεί και πεθαίνει πνευματικά. Και ας αγαπά τον πλησίον του.

Παναγία Μαρμαρά είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 9.34, οι ηλικιωμένοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, πρώτον, σε αυτούς που ύστερα από αρκετές ώρες τηλεθέασης βρίσκονται σε κατάσταση πανικού, και όχι στην εκκλησία δεν πάνε, ούτε στην πόρτα δεν βγαίνουν. Υπάρχουν δε και κάποιοι άλλοι, σε διαβεβαιώ, οι οποίοι διαισθανόμενοι ότι ίσως αυτό να είναι το τελευταίο τους Πάσχα, προτιμούν να φύγουν έχοντας κολλήσει τον ιο, παρά να φύγουν για την άλλη ζωή χωρίς "εφόδια". Αυτούς, τους ρώτησε κανείς, τώρα που θα μείνουν χωρίς θεία κοινωνία? Εμείς, αγαπητέ ανώνυμε, πιστεύουμε στην αιώνια ζωή, όχι στην εδώ, στον "παρόντα αιώνα, τον απατεώνα", και έχοντας λάβει τις προφυλάξεις κατά το ανθρωπίνως δυνατόν, αφήνουμε τα υπόλοιπα στον Παντοδύναμο, γιατί ούτε στρουθίον δεν πέφτει κάτω χωρίς το θέλημά του. Αφού, επαναλαμβάνω, έχουμε κάνει αυτό που περνάει από το χέρι μας. Εξάλλου, υπάρχει επιπλέον και το επιχείρημα πως θα μπορούσε να τελείται η θεία λειτουργία κανονικά, με ιερέα - ψάλτη και οι πιστοί έξω, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας θα περίμεναν να κοινωνήσουν ένας ένας. Με λίγα λόγια τα όσα αναφέρεις, σεβαστά μεν, άσχετα δε.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε αυτό το μήνυμα δεν υπάρχει πανδημία!!!!!
Πανδημία είναι να πεθάνουν 1.000.000 κόσμος σε πληθυσμό 10.000.000
Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙΤΕ.
Τρελογιάννη κάνε ανάρτηση αυτού του κειμένου ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΓΝΟΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΓΙΑ…ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ…ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΪΟ!!!

Πως μα…ΠΩΣ τους ήρθε τότε να βάλουν τέτοια μέτρα για «μεταδοτικές ασθένειες» στον Νέον Ποινικό Κώδικα;;; Ή μάλλον, ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ…ΚΑΘΕΥΘΥΝΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΙΝ, διότι μόνο «τυχαίο» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΥΛΟΤΗΤΑ;;;

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Πριν διαβάσετε το παρακάτω άρθρο-ΣΟΚ, ένα πράγμα θα σας πω, ότι η πρώην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η…ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Μητσοτάκη είναι με την…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΜΕΛΛΕ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΩΡΟΝΟΪΌ»!!! Όλες μα….ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις του κόσμου ήταν ΕΝΗΜΕΡΕΣ για όλα αυτά για τον «κορωνοιο», πριν ακομή μαθευτούν στον κόσμο μέσω των απατηλών ΜΜΕ!!! Αυτά τα αποκάλυπτε ο Μπιλ Γκέιτ όχι μονο τον περασμένο Οκτ. του 2019, αλλά και ακόμη και από το 2018, σε συνεργασία με την αμερικανική κυβέρνηση και άλλα μεγάλα ιδρύματα, κτλ!!!

Εξ ου και αυτή η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που διαπράττει ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του σχετικά με την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ και ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ για τον…ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΪΟ…!!! Του τα είχε ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ Ο…ΤΣΙΠΡΑΣ!!!

Και σαν να μην έφταναν ολα αυτά, έχει μπει πλέον…ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ σχετικά με την ΔΗΘΕΝ «παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών», ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ, εξαιτίας του νέου Ποινικού Κώδικα, που κωδικοποιήθηκε με τον Ν. 4619/2019, με ημερομηνία ισχύος την…1η Ιουλίου 2019!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΙΑ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ…«ΚΟΛΛΗΣΕΙ» ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΑΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ!!!
Και διαβάζουμε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σχετικά με όλα αυτά, όπως έχουν ΗΔΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, καταγραφεί στον νέο….ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ!!!…

1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται: α) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος για ζώα, β) με φυλάκιση και χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων.

2. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα μεταδοθεί η ασθένεια σε ζώα, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή, και αν είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί σε άνθρωπο, επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη.

3. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και αν προκλήθηκε ο θάνατος μεγάλου αριθμού ανθρώπων, το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ισόβια κάθειρξη.

4. Όποιος στις περιπτώσεις της παραγράφου 1 παραβιάζει τα μέτρα από αμέλεια, τιμωρείται: α) στην περίπτωση του στοιχείου α΄ με χρηματική ποινή ή παροχή κοινωφελούς εργασίας και β) στην περίπτωση του στοιχείου β΄ με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.

Σημειώσεις επί του νόμου-

Ο νέος Ποινικός Κώδικας, όπως κωδικοποιήθηκε με τον Ν. 4619/2019, με ημερομηνία ισχύος την 1η Ιουλίου 2019

Ανώνυμος είπε...

Είναι η τελευταία πρόβα πρίν την πρεμιέρα.
Αυτό που εξοργιζει περισσότερο είναι ό τι οι ιδιοι δώσαμε τροφή μασιμένη σε όλους αυτούς τους διεατραμενους και τώρα κάνουν πάρτυ.
Είναι να οργίζεσαι με την στάση των επισκόπωσ που κράτησαν την προεκλογική περιίοδο και το χειρότερο ότι πολλοί εξ αυτών συνεχίζουν με τα ίδια.
Συντάσονται μέ το σάπιο πολιτικό σύστημα καί γίνονται το δεκανίκι του.
Τό επαναλαμβάνω...ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
Εμείς μπορει να μην τα ζήσούμε όμως τα παιδιά μας θα ζήσουν ΩΡΓΟΥΕΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

G&B είπε...

Ο νόμος υπαρχει απ το 1950, απλά επικαιροποιήθηκε.