Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

karnavali-koronoios-arthroΟυδέν κακόν αμιγές καλού…
Χωρίς καρναβάλια φέτος η Ελλάδα!
Δόξα σοι ο Θεός
 
Ιερομόναχος Πολύκαρπος

21 σχόλια:

Γεωργιος είπε...

Αντε σε λιγο να εξαφανισθουν και τα τροφιμα να είναι ολοι στην νηστεία με παξιμαδι στο νερό. Να μπει και το νερο στο αυλακι της ΑΟΖ και ολοι να πανε να προλαβουν να βρουν Ιερεα για εξομολογηση. Απο τις πετρες θα βγαλει τεκνα του Αβρααμ. Οταν δεν ηρθαν οι κλητοι στο δειπνο βγηκαν οι αγγελοι και μαζευαν.....Με το ζορι

Ανώνυμος είπε...

Καί πού είσαι ! Θα μας κοπούν πολλά !

Ανώνυμος είπε...

Αντέδρασαν κάποιοι δήμαρχοι της παρακμής και της συμφοράς αλλά ο σκουπιδοκαρναβαλος ευτυχώς δεν θα μολύνει την πνευματική ατμόσφαιρα της χώρας φέτος.

Ανώνυμος είπε...

Θα δουλευανε εκει οι ανθρωποι. Στην Πατρα,στην Ξανθη κι αλλου. Κριμα.

Ανώνυμος είπε...

τα ...απαυτά να ΜΗΝ μας κοπούνε ...ολα τα άλλα..δε βαριέσαι! Υγεία να υπάρχει!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ας είναι
ευλογημένο!

Ανώνυμος είπε...

Θα δουλεύανε βγάζοντας βρώμικα λεφτά. Αυτό δεν σε απασχολεί;

Ανώνυμος είπε...

Πολυ large ειστε βρε Χριστιανοι μου. Θα δουλευε εκει ι κοσμος. Καραλαβαινετε;

Ανώνυμος είπε...

Εσυ τι δουλεια κανεις. Εσυ βγαζεις καθαρα λεφτα ε; Δηλαδη αν δουλευε ενα εστιατοριο στην Πατρα απ'τους επισκεπτες του καρναβαλιου θα ηταν βρωμικα λεφτα; Πολυ ευκολα χαρακτηριζετε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, βγάζω καθαρά λεφτά, όχι βρωμολεφτά από καρναβαλιστές που μεταμφιέζονται μέχρι και σε ιερείς.
Και καθόλου εύκολα δεν χαρακτηρίζω. Είναι όλοι τους υπεύθυνοι γιατί συνειδητά στηρίζουν το βρομοκαρναβάλι, στο οποίο γίνονται τα μύρια όσα αισχρά.

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Θα γινει το καρναβαλι τον Ιουνιο μηνα εμαθα εις ενδειξιν διαμαρτυριας,τοτε που ξεκινα για τον καθε τοπο η νησι η καλοκαιρινη σεζον.

Δυστυχως πατε στα νοσοκομεια να δειτε τους ενδονοσοκομειακους ιους,που κανουν τους ανθρωπους διασωληνωμενους στις εντατικες κ που οι μοναδες αυτες ειναι γεματες τοσον ωστε πολλες φορες να πηγαινει κανεις μακρυα στα νοσοκομεια στην Κορινθο,στο Ριο κ αλλου για να επισκεφθη τον δικο του τις ωρες που οριζουν.
Πρεπει να σοβαρευτουμε και να δουμε τα δεινα που μας περιμενουν ,να πεθαινουμε απο ανθεκτικουςΙους και να κοιταμε να γινουμε γλεντοκοποι για να χαρουμε,αντι να νεκρωσουμε τις επιθυμιες μας.
Ο πονος ειναι μεγαλος αλλα δεν το καταλαβαινουμε!
Κυριως χτυπα τους νεους.Ας το δουμε βαθυτερα!
Γιατι καποιοι, σταματησαν και απο την δουλεια τους για να κοιταξουν τους δικους τους ανθρωπους...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδηοταν ενας περιπτερας πουλησει καπελα 'η μασκες,καπελα 'η κομφετι σε καποιους καρναβαλιστες παιρνει βρωμικα λεφτα; Μαλιστα. Τι αλλο θ'ακουσουμε δεν ξερω...

Ανώνυμος είπε...

Καταβρώμικα είναι αυτά τα λεφτά που βγάζει ο περιπτεράς. Και θα δώσει λόγο στο Θεό γι αυτό.
Μου κάνει εντύπωση που σε ξενίζουν τα αυτονόητα...

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Τι αλλο να ακουσουμε! Το οτι κυκλοφορουν περιοδικα που προσβαλουν την ανθρωπινη υποσταση και μαλιστα κρεμονται με μανταλακια και τα βλεπουν οχι μονον οι περαστικοι αλλα και τα παιδια,αυτο δεν εχει να κανει με την πωληση,και την ζητηση ενω σπειρει την ανομια?
Κατι που ηθελα πολυ καιρο να διαμαρτυρηθω.Εξαρταται λοιπον τι πουλας. Και ποιος ειναι ο οδηγος της συνειδησης σου.

Ανώνυμος είπε...

Σας εχει κοιταξει ψυχιατρος εσας που λετε οτι ενας περιπτερας παιρνει βρωμικα λεφτα; Εσεις τι επαγγελεστε για να εχουμε καλο ερωτημα. Για να δουμε αν παιρνετε καθαρα 'η βρωμικα λεφτα.

Ανώνυμος είπε...

Και τσιγάρα πουλάνε που κάνουν κακό στην υγεία , αυτό που το πας και γαριδάκια που κι αυτά κάνουν κακό στην υγεία. Αμαρτωλοί περιπτεράδες!

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε τόσο πολύ εκκοσμικευθει που αδυνατούμε να αντιληφθούμε τα αυτονόητα.
Ότι, δηλαδή, ένας χριστιανός επαγγελματίας δεσμεύεται από τη χριστιανική του συνείδηση, και δεν είναι ανεξέλεγκτος ως προς την επιδίωξη του επαγγελματικου κέρδους.
Και αντί να προβληματιζομαστε όταν μας το επισημαίνουν κάποιοι, εμεις τους απαξιωνουμε γράφοντας για ψυχιάτρους και άλλα τέτοια φαιδρα...

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:54μ.μ.Τα γαριδάκια δεν βλάπτουν την υγειά μας όταν δεν τα τρώμε συστηματικά. Ούτε προκαλούν εθισμό όπως τα τσιγάρα. Άλλωστε, ακόμη και ένα τσιγάρο, σε κάποιους μπορεί να επιφέρει και αιφνίδιο καρδιακό θάνατο.
Δυστυχώς, τα πανάθλια κράτη, κάτω από την πίεση των καπνοβιομηχανιών, και λόγω των φόρων που εισπράτουν, επιτρέπουν την ακωλυτη προμήθεια καπνικων προϊόντων από τους καταναλωτές , σπέρνοντας τον ψυχικό και σωματικό θάνατο.
Και φυσικά οικονομανε και οι περίπτερα δες οι "καημένοι"...
Αλυσίδα κονόμας με αντίτιμο το διπλό θάνατο...

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ευκολα λεμε για καποιους οτι βγαζουν βρωμικα λεφτα. Αυτο ειναι το προβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ τι δουλεια κανεις για να δουμε αν βγαζεις βρωμικα 'η καθαρα λεφτα.

Unknown είπε...

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται ας σκεφτούμε !!!