Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Ο πανικός και η υστερία με τον ιο κτλ δείχνει την κατάντια και την υποβάθμιση του ανθρώπου στις ωραίες ατμόσφαιρες τις παγκοσμιοποιημένες


Ευθυτενείς , νηφάλιοι και ωραίοι εμείς

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χεσμένο τον έχουμε εμείς τον ιό. Για να μάθει! Αι στον Κόρακα πια! Μας έχουνε κάνει τα νεύρα τσουρέκια! Δεν υποφέρονται οι κερδοσκόποι!

DimitrisT είπε...

Ο Covid-19, είναι ένας ιός σχετικά χαμηλής θνησιμότητας (χαμηλότερης από τον ιο της γρίπης) αλλά υψηλής νοσηρότητας, που σημαίνει πως μπορεί να τον κολλήσεις και να τον περάσεις σαν ένα απλό συνάχι, μπορεί και όχι. Αυτο σημαίνει ότι εξαπλώνεται πολυ γρήγορα! Απο αυτον δεν κινδυνεύουν νεοι ανθρωποι αλλα οι ευπαθεις ομάδες (65+) που εχουν θέματα υγείας.
Οι ίδιοι ανθρωποι κινδυνεύουν και απο την απλή γρίπη, αλλα αυτή μεταδίδεται και πιο δύσκολα και προστατεύονται και απο το εμβόλιο.
Τα κράτη πέρνουν τετοια μέτρα περιορισμου γιατι θέλουν να προστατέψουν τον ευπάθη πληθυσμό που εχει ποσοστο θνησιμότητας απο 5% έως 15% μέχρι να έρθει το καλοκαιρι που θα υπάρξει ύφεση και μέχρι να βρεθεί εμβόλιο που να τους προστατεύει.
Ακόμα και να υπήρχε εμβόλιο σήμερα, οι γιατροί θα το συνιστούσαν μονο για τις ευπαθεις ομάδες, οχι για ολο το πληθυσμό, ασχετα που ειμαστε ΖΩΑ και θα τρεχαμε σαν τους τρελους να κανουν εμβολιο και 25 χρονων υγιέστατοι ανθρωποι.