Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Μπλε ΣΥΡΙΖΑ. Οι ξεφτίλες είναι βλακωδώς αδίστακτοι

metanastes
Προσκαλούνται 20χρονοι Αφγανοί και Πακιστανοί που μικροδείχνουν και μπορούν να δηλώσουν ανήλικοι, να έλθουν στην Ελλάδα.
Το Υπουργείο Μετανάστευσης προσφέρει επιπλωμένα διαμερίσματα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα και επί πλέον επίδομα που τους εξασφαλίζει άνετη διαβίωση. Τυχόν έλλειψη κατοικιών θα αντιμετωπιστεί με την έξωση ελληνικών οικογενειών από τα σπίτια τους.
Οι ενδιαφερόμενοι να ανταποκριθούν άμεσα, γιατί τα χρήματα που τους διατίθενται, δεν θα δοθούν για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας και άρα θα υπάρξει κενό που πρέπει να καλύψουν επειγόντως.

Υπουργείο Μετανάστευσης: Επιδότηση έως 1.590 ευρώ το μήνα για τους ασυνόδευτους ανηλίκους άνω των 16

3 σχόλια:

Γεωργιος είπε...

Παιδια οι μκο θα αγορασουν τα σπιτια απο τα funds που αγορασαν στο 30% τα κοκκινα δανεια των Ελληνων. Μετα θα εχουν 20.000 σπιτια και θα βαζουν μεσα οποιον γουσταρουν. Ανηλικο υπερήλικα μεσηλικο. Οποιον γουσταριυν και σε καθε γειτονια. Μετα 5 με 6000 "ασυνοδευτοι" που φτασαν με ιπταμενο χαλι εδω θα μοιραστουν ανα 2 σε καθε ταξη σχολείου. Για να παρουν και επιτυχιο. Εσεις πληρώνετε κρατησεις υγειας να παρουν ολοι αμκα. Στην υγεια των κοροιδων. Αν δεν γινει κανα μπαμ αυτο είναι το πλανο. Μπας και εκχριστιανιστον βεβαίως βεβαιως

Ανώνυμος είπε...

Ας ανακράξουμε όλοι μαζί.
ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....
Λοιπόν φιλελέδες χριστιανούληδες ΝΟΥΔΟΥΔΕΣ.
Είσαστε υπέυθυνοι γιά τον σταυρό του Ελληνα.
Ολοι όσοι τρέξατε προεκλογικά πίσω από τούσ διεστραμένους πολιτικούσ και παραδώσατε στά χέρια τους την πατρίδα και τήν Ορθοδοξια.
Είναι πού είχατε μετατρέψει τούς ναούς σε προεκλογικά κέντρα και τίς λειτανίες σε προεκλογικές συγκεντώσεις...Καί τώρα αντί για Ελληνα έχουμε σοκολατένιους.
Αντί για ορθοδοξία ισλαμ αντί για ελληνοορθόδοξη οικογένεια μουσουλμανικες κοινότητες έχουμε την σαρία και το δίκαιο του Ισλαμ να πλανατε στον Ελληνικο ουρανό τα Αραβικά αντί τα αρχαια Ελληνικα.
Η ώρα της κρίσεωσ και μισθαποδοσιας φτάνει.Ας κρατήσουν οι χοροί....

Ανώνυμος είπε...

Εμ , δεν του αρεσε του Ελληνα ψηφοφορου που τους ειχε μαντρωμενους ο Σαμαρας στην Αμυγδαλεζα. Πηγε κι εβγαλε τον Τσιπρα του "η θαλασσα δεν εχει συνορα" και τωρα περιμενει θαυματα.